- 3 Nisan 2014
- 36.455
- 149.035
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet ben de böle düşündüm hani zor bişey istemedim bi tane ablayım çok isterim o ortam da bulunmayı bi sebep söylense zaten bişey demem diyemem deAy gerçekten burada biri konu açsa sevgilime ablamın sağlık sorunu sebebiyle nişan şu ayda olsun dedim 10 saatlik yoldan gelecek dese sevgilisi de hiçbir sebep belirtmeden hayır ben bu ayda olmasını istiyorum dese herkes adama bin tane şey derdi. Tam tersi olunca gelin "kızcağız" oluyor, konu sahibi görümcelik yapmış oluyor.
10 saatlik yola doktor izin vermez hamileliklerim zaten kötü geçiyor hep düşük tehlikem olduben kızı haklı buldum.
kara kışta yapmak istememiş olabilir.
sizin transfer tutarsa zaten tutmuş olacak neden gidemeyesiniz orayı anlamadım.
10 saatlik yola doktor izin vermez hamileliklerim zaten kötü geçiyor hep düşük tehlikem oldu
Konuşulmuştu aralık ocak gibi dendi ben de bana uyar dedim annemlerde ole dedi ama şimdi kızımız ben mart nisan gibi düşünüyorum dedihımm anladım ben ilk kez hamile kalacaksınız sandım.
nişanı kız tarafı yaptığı için belki hazır değillerdir belki dediğim gibi kış istemiyordur.
kardeşinize nisan da olsun demişte sebep belirtmemiş mi?
nişan tarihi daha önce konuşulmamış mıydı?
Tamm belki alinganlik ama haksiz da degil, yani gelin kiz kardesi icin sorsaydi bunu birdaki cogu uye evet kardesine gore ayarlanabilir derdi ama gorumce olunca is degisiyor, yani bir oncelikleri yoksa ayarlanabilir bizler genelde uzaktan gelene gore ayarlariz bir zorululuk yoksa ayrica madem ayarlayamadi gelin kizin nezaketen de olsa arayip kusura bakma boyle bir durum var ayarlayamadik ama insallah iyi olur ve gelirsin gibi birsey deyip gonlunu alsa hos olurdu sonucta damat da nisanlanacak ciftlerden biri ve tek kardesinin nisanda olmasini istemek hakkiHem alinganligin hem gorumceligin tutumus canisi senin kendini kizcagizin yerine koy belki ozel bi tarih onun icin ve o tarihte olsun istiyor ki bu kararlari artik ciftler vermeli cok cok extrem birsey olmadikca hic kimse mudale etmemeli bence
Tamm belki alinganlik ama haksiz da degil, yani gelin kiz kardesi icin sorsaydi bunu birdaki cogu uye evet kardesine gore ayarlanabilir derdi ama gorumce olunca is degisiyor, yani bir oncelikleri yoksa ayarlanabilir bizler genelde uzaktan gelene gore ayarlariz bir zorululuk yoksa ayrica madem ayarlayamadi gelin kizin nezaketen de olsa arayip kusura bakma boyle bir durum var ayarlayamadik ama insallah iyi olur ve gelirsin gibi birsey deyip gonlunu alsa hos olurdu sonucta damat da nisanlanacak ciftlerden biri ve tek kardesinin nisanda olmasini istemek hakki
Herkesin tercihi ben kendi kardesim icin iki farkli sehirde ertesi gun olacak sekilde yaptim kina ve dugunu yani arada hic bosluk birakmadan gece yoldan gelip gunduzune dugun yaptik dedim ki kardesime bu sekilde uyuyor yani bizim icin onemliydiValla benim bacim dugunume gelemedi hamile oldugu icin kimsede ne ona gore tarih ayarladi ne o bize gonul koydu ne biz ona gonul koyduk aradaki iletisim onemli olan bence
Hele bir tutsun da düğüne gidersiniz artık inşallahKızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce
Canım sen kendine göre haklısınama kıznda kendine gore planlari olabilir soguk havada nisan yapmak istemeyebilir. Belki erken nişanlanmak istemiyordur. Insh hayırlısı olsun hakkınızdaKızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce
Kızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Tabi ki 1 kişi karar verir, o da organizasyonun sahibi olur.Ya uygun olursa tabi ki giderim benim ve ailemin isteği aralık sonu ocak başı zaten evde olacak söz hani büyük nişan değil benim anlamadığım bu tarz şeylere 1 kişi mi karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?