Alinganlikmi sizce?

Kuzum özgüvenli ol. O her sana oyle dediğinde uzuldunu bellı edersen daha cok soyler egosunu tatmin ediyo işte .Yıne dıorum sende guleregulerek onu yerdenyere vur .
Yok zaten bazen öyle diyor bazen he başımıza manken mi olucan diyor.Bazen iddiali bisey giydigimde bakiyorum begeniyor.Öyle işte .

Eşiniz bu kadar çok eleştirdiğine göre kompleks yapmış. Kiloluyken kilo vermenizi içten içe istemiştir ama verince de kendini kötü hissetmiş olabilir. Dalga geçip özgüveninizi zedelemeye çalışıyor.
Dalga geçtiğinde "Ne yapalım, sen de benim gibi küçük şeylerle mutlu olmasını öğreneceksin mecbur" deyin. "Sen ne demek istiyorsun?" diye çıkışırsa da "memelerimden bahsediyorum, ben onlarla mutluyum" deyip geçin, ama onun içinde şüphe kalsın.

Öylede bir olur iki olur ki kibarcada söyledim bak şaka diyorsun ama bozuluyorum diye.Hayir diyorum da begenmiyorsan kapı orda diye sonra şaka deyip siyriliyorum bende

sende şaka yap.
seninde beynin küçük ben sana bugüne kadar bunu mevzu yaptım mı aşk olsun de patlat bir kahkaha.

42 bedeni zorlarken 34 bedene düştüm. Önce herkes hasta mısın diye koşturdu. Sonra benzer tepkiler geldi. Ama ben böyle mutluyum dedikten sonra kimse ses çıkaramadı. Mutlu kadin güzel kadındır.
Maşallah bana özelden ne kadar sürede ve nasıl yaptığınızı yazarsanız çok mutlu olurum sizin hedef benim hayalim

Maşallah bana özelden ne kadar sürede ve nasıl yaptığınızı yazarsanız çok mutlu olurum sizin hedef benim hayalim
Benim derdim abur cubur özellikle çikolataydı. Canım her istediğinde öncesinde en az 3-4 bardak su içmeye karar verdim. Zamanla suyu çoğaltınca abur cubur yemeye üşendim.Ekmek zaten pek sevmem. Porsiyonları da azalttim ama diyet gibi değil. Sanki normal yeme şeklim buymuş gibi. Yaklaşık bir buçuk senede tum kilolar gitti. Selulitle tanışsam da sarkma olmadı. Su çok içtiğim için yüzum de çokmedi. Emin olun su çok etkili oluyor.

Acaba kilo verdiniz ve kıskanmaya mı başladı? Özgüveni yüksek biriyseniz kilo da verince tavan yapmıştır. O da bir şekilde vurmaya çalışıyordur, daha fazla kendinizle ilgilenmenizi istemiyordur belki. Kıskançlık böyle birşey:) Azminize hayran kaldım, maşallah.

“Aşkım sen haklıydın, silikonda kesin kararlıyım. Bir dahaki yaza dolu dolu memelerimle bikini giymek istiyorum, yaşasın bikiniler.Randevuya benimle gelsene, boyunu birlikte seçeriz”, der ve bırakırdım. Tepkisi ne olur bakalım.

Ben kredi çeker bir güzel silikon yaptırırdım. Bence siz de yapın ama kendiniz için yapın.

Selamlar canım sıkıldı akşam akşam
Şimdi ben bayağı kilo verdim kendi çabalarımla çok mutluyum istediğini giyiyorum falan ama haliyle göğüslerde de küçülme sarkma oldu .
Zaman zaman eşim şakayla karışık duyurdu bana bugünde bir konu geçti eşim zaten göğsün falan yok tahta gibi diye söyleyince çok bozuldum .Saka yaptım diyor hala.
Ama bu kaçıncı oldu arkadaşlar tamam biliyorum bende farkındayım ama yapacak bisey yok yani.Illaki oluyor vücutta deforme .Spor falan gerekli ama zaman da gerekiyor .Neyse ama benim bayağı moralim bozuldu.Hatta göğüslerim dolsun diye kilo almayı bile düşünüyorum ama çok zor verdim 90 küsur den 50 'li rakamlara tam iki senemi aldı.Siz olsanız ne düşünürdünüz .
Erkeklere zayıf yönünü hissettirirsen ordan yürümeyi çok seviyorlar sırf seni kızdırmak için inadına yapıyor kendine güven ben böyle seviyorum kendimi de gör bak nasıl değişiyor çünkü salaklar her söylenene inanıyorlar

Valla benim esim kilolu zayiflasin diye ne ugraslar verdim. Bende de gogus neredeyse hic yok. Bazen o da der tahta gibi silikon mu yaptirsan falan diye. Ben de seninki gibi 110 beden memeyle dolasacagima 75 bedenle dolasmak cok daha iyi bence derim hip kalir.

Back
X