Alınmakta haksız mıyım bilemedim

canım bizim bebek de gazlı biraz. google da ayşe öner gaz masajı diye yazıp ararsan bi video var. işe yarıyo gibi. bi de ben bu ara liptonun naneli rezene çayını içiyorum. ama bebeğin saati geldi mi ne yapsam boş.

tamam işte biz eşlerimizden birşeyleri saklayabiliyorsak,onlarında bizden bazı şeyleri saklamasını normal görmeliyiz.eşim benden birşeyleri gizliyorsa ben üzerine düşmem.eğer beni ilgilendiren birşey olursa söyler zaten

ben eşimden hiç bişey saklamam

Canım bence biraz alınganlık yapmışsın, baksana kadın sana 25 gün gül gibi bakmış, iş yaptırmamış.
Bazen insan kendi ailesinin eşinin dedikodusunu bile yapıyor kadın kötü birşey söylememiş.
Sen de zaten herşey önüme gelsin o yapsın dememişsin, farkındadır o da ama işte konuşurken söylemiştir.
Kızlarının sorunlarını saklamaları garip ama çoğu insan gizler böyle şeyleri,
şimdi kendi kızının sorunu varsa ki zaten sen de kendi işini yapabilirmuşsun gitmesi normal.
Sonuçta sen tek başına halledebilirsin ama kimbilir o kızın ne sorunu vardır orada ailesine ihtiyacı vardır.
Gittikleri zaman bakarsın eğer tek başına halledebiliyorsan tekrar gelmenizi istediklerinde kabul etmezsin.

eşimden kendimle ilgili bişiler saklamam ama atıyorum ablam eşiyle sorun yaşıyorsa ..abimin başı dertteyse amcam kumar oynuyorsa ...bunları eşime neden anlatayımki???? benmi yanlışdüşünüyorum..belli kaynananlarında böyle bi duurmu var ..kusura bakmayın ama biz insan oğlu bazen sinirlenince bu tür konuları ağzımızdan kaçırıp karşı tarafa yansıtıyoruz....aileden olduk desinler diyenlerede saygı duyarım ama ben eşmi ve bni ilgilendirmeyen konuları eşime açmam ...

ben eşimden hiç bişey saklamam

daha yeni evli sayılırsın.saklayacağın yada saklaman gereken şeyler mutlaka olacaktır.çünki senin olumlu gördüğün birşeyi eşin yanlış anlayabiliyor.ortamı idare etmek,sorun çıkmasını önlemek için bazı şeylerin saklanması gerekebiliyor

Bence halinize şükredin
Kendinizde söylüyorsunuz kadın çocuk gibi size bakmış
Yemeğinizi bileönünüze getirmiş -ki kendi anneniz bile bakmamış-
Diyorsunuz anneniz müsait değil
Ama kayınvalidenizinde bi ailesi var ve sorumlukları da tabiki
Kadının bi sorunu var demekki
Ve kendisini rahat hissetseydi size duygularını,yaşadıklarını bizzat anlatırdı
Kaldı ki eşiniz bile saklıyor bence kızmanız gereken kayınvalideniz değil
Belki de şuan için en önemli konu görümceniz
Umarım önemli bişey yoktur
Bende yakın zamanda doğum yaptım ve kayınvalidem 24 saat bile bana yardımcı olmadı
Oturun kalkın bence dua edin eli öpülesi bi kadınmış
Birde dönünce tekrar sizi alırım demiş
Hiç bi mecburiyeti yok
Sen şuan lohusa olduğun için boşu boşuna kuruntulanıyorsun
Gelinler genelde el kızı olduğu olarak düşünüldüğü için evde olan bitenden pek haberi olsun istenilmez
Ailenizle de aynu şehirde olduğunuz için paylaşılmasından korkuyor olabilirler ve haklı da olabilirler
Bu onların dünya görüşü söylemek zorunda da değiller
Sizinki de o hesap olmuş anlaşılan
Siz yaknızca bebeğinize odaklanın bence
Böyle gereksiz şeylere meşgul olup bebeğinizin bu güzel anlarından mahrum kalmayın
Lohusalıkta çok stres çekmiş biri olarak tavsiyem stresten uzak durun
Bebeğiniz hayırlı evlat olsun inşallah sevgiler...

sana tümüyle katılıyorum canım aslında buna saklamak denmez bunlar senin ailevi meselelelerin senin dışında gelişen olaylar eşinden saklama konusu daha çok kendi çekirdek ailenle ilgili bişey yapıpta eşine bunu söylemezsen o zaman olur bence haksızmıyım?

doğrusuda budur zaten.o tür olayları eşimizin bilmesine gerek yok

ne yalan söylüyüm ben sizi haksız buldum..el bebek gül bebek annelik yapmış size.bazı şeyleri saklıyor olabilir.siz annenizle aranızda geçen herşeyi eşinize anlatıyormusunuz?anlatıyorsanız bence anlatmamalısınız.nede olsa el oğlu yarın bir gün başınıza kalkar.ben böyle düşünüyorum kızabilirsiniz.

ayrıca bebek illaki kucağa alışacak.bizde yeğenimi alıştırmayacaktık sözde ama bebek gazlıydı gazını çıkarmak için alıştı mecbur kucağa.hem bence anne kokusunuda almalı.

bence halinize şükredin.dert yok dert arıyor gibisiniz

haklı olabilirsin ama ben yapı olarak zaten pek gizli kapaklı iş çevirebilen biri değilim. herşeyim şeffaftır.

doğrusuda budur zaten.o tür olayları eşimizin bilmesine gerek yok

kesinlikle......edebiyat hocam vardıda kulakları çınlasın kocasıyla deli gibi aşıklardı ..kaç senelik evlilerde hocam dedim evlilik aşkı öldürür derler sizde öyle olmamışş...
dediki ne zmanki sende çözeceği bi sır kalmadı ozmn biter aşk bırak bişeyler gizli kalsın bırak merak etsin demişti....yeri gelince kocanla bile resmiyeti bulacaksın fazla yapış yapış ilişkilerden hoşlanmıyorum......kısaca ecüğünü cücüğünü bilmesin varsın bende bilmek istemem zaten banane görümcemin hayatındaki olaylardan...

haklı olabilirsin ama ben yapı olarak zaten pek gizli kapaklı iş çevirebilen biri değilim. herşeyim şeffaftır.

sen şeffafsın eşin değil.amaç mutlu olmaksa insanları olduğu gibi kabul etmek gerekir

insanın doğasında mutlaka herhangi bi konuda mutlaka saklanılan şeyler mevcuttur bunları saklama sebepleride kişilere göre değişiklik gösterir bazıları önemsiz görür bazıları utanır bazıları umursamaz bazılarıda deşifre olmasından hoşlanmaz..vs gibi sebepler dahada çoğalır.kadınlarda ise bu mevzu değişkenlik gösterir mesela ben eşime hertürlü mevzuyu söylerim belki çok ince detayları olmaz ama kulağına su kaçıırım en azından ama o pek anlatmaz özellikle ailesiyle neler konuştuğunu bende ister istemez sinirlenirim

gizli kapaklı işçevirmek değildirki bu aksine başkasına ait olayların konuşulması bence dedikodur bakalım o kişi senin bilmeni istiyormu ..gizli kapaklı işçevirmek çok başka bişeydir ve kişinin kendiyle alakalıdır...

Son düzenleme:

edebiyat hocan doğru söylemiş canım eee nede olsa onlar bizden daha eski..2 kutu düşün biri kapalı diğeri açık hangisi daha çok ilgini çeker meraklandırır? açık zaten açık ne var ne yok görebilirizçinde ama ya kapalı olan???? iç gıcıklar ...yaratılışımız gereği meraklı insanlarız..bu teoriyi uygulayanlar mutlaka hala ilişkilerinde ilk günkü gibilerdir sanıyorum..aşklarını hala dolu dolu yaşauanlar kimler???

valla ben kayınvalidemin daha önceki icraatlarını bildiğim için öyle söyledim. daha önce de öylesine gidiyoruz diye gidip görümceme ev alıp gelmişlerdi

Lohusalıkdan alınganlık yapıyorsunuz...İnsanın evi gibi yoktur evinizde daha rahat olduğunuzu görüceksiniz....Kim nereye giderse gitsin, kaynananıza güvenip çocuk doğurmadınız heralde 40 gün bakıcak diye şart yok ki:s sezeryanla doğum yaptım 10.gün herkes gitti yanımdan ve yaşadığım şehirde hiç kimsem yok kızıma kendim baktım. Kendiniz bebeğe bakınca daha zavkli karışan yok, laf eden yok....

ben gelin oldum lafı gocunulmayacak gibi değil ama, İstanbul'a gitmek konusunda çekinmiştir "bizim gitmemiz lazım" demeye, bu yüzden oğluna demiştir, sen gelinsin sonuçta. Bir de eğer kızıyla ilgili bir durum varsa duyulmasını istememiştir, kimi aileler çok ketum oluyor yaşadıkları hakkında, kimse tarafından duyulsun istemiyorlar.

ne çok haklısın, ne çok haksızsın alınmakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…