- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
Canım, asıl böyle ufak dertlerde konu açmak gerek kk'da zaten.
"Acaba ben mi abartıyorum, yoksa gerçekten dert ettiğime değer mi, bakalım kk'daki diğer arkadaşlar nasıl değerlendiriyor" diye fikir alıyorsun, iyi oluyor.
Büyük bir dertse söz konusu olan, şifası zaten burada olamıyor ki..
Ben epeyce toparlandım canım, kızım kıskançlık yapıyor biraz, ama açıktan değil. İçine atıyor gibi, onu çözmeye ve dışa vurmasını sağlamaya çalışıyorum. Benim oğlan kolik biraz, yediklerime dikkat etsem de gaz oluyor. Senin bildiğin bir yöntem var mı?
Konusuna göre değişir bence..
Mesela benim babam hiç benim arkamda duran bir adam değildir, daha açık söyleyeyim, ben babamın umrunda bile dğeilim.
Ama bunu eşimin bu yalınlıkta bilmesine gerek yok bence.
Aksine bir babam olduğunui arkamda durduğunu bilsini benim için daha yararlı olur.
Ama mesela eşimden habersiz gidip ailemle bir plan yapmam. Konu sahibi arkadaşımın eşinin öyle bişey yaptığını sanmıyorum zaten. Ama mesela arkadşaımızın şüphelendiği şey şu, eşinin annesi ile kendisindne gizli haberleştiği, fısır fısır gizliden konuştuğu, kendsiine asıl sebebi söylemeden "sıkıldım, eve gidelim" şeklinde olayı yansıttığı vs.
tamam işte biz eşlerimizden birşeyleri saklayabiliyorsak,onlarında bizden bazı şeyleri saklamasını normal görmeliyiz.eşim benden birşeyleri gizliyorsa ben üzerine düşmem.eğer beni ilgilendiren birşey olursa söyler zaten
ben eşimden hiç bişey saklamam
daha yeni evli sayılırsın.saklayacağın yada saklaman gereken şeyler mutlaka olacaktır.çünki senin olumlu gördüğün birşeyi eşin yanlış anlayabiliyor.ortamı idare etmek,sorun çıkmasını önlemek için bazı şeylerin saklanması gerekebiliyor
eşimden kendimle ilgili bişiler saklamam ama atıyorum ablam eşiyle sorun yaşıyorsa ..abimin başı dertteyse amcam kumar oynuyorsa ...bunları eşime neden anlatayımki???? benmi yanlışdüşünüyorum..belli kaynananlarında böyle bi duurmu var ..kusura bakmayın ama biz insan oğlu bazen sinirlenince bu tür konuları ağzımızdan kaçırıp karşı tarafa yansıtıyoruz....aileden olduk desinler diyenlerede saygı duyarım ama ben eşmi ve bni ilgilendirmeyen konuları eşime açmam ...
daha yeni evli sayılırsın.saklayacağın yada saklaman gereken şeyler mutlaka olacaktır.çünki senin olumlu gördüğün birşeyi eşin yanlış anlayabiliyor.ortamı idare etmek,sorun çıkmasını önlemek için bazı şeylerin saklanması gerekebiliyor
doğrusuda budur zaten.o tür olayları eşimizin bilmesine gerek yok
haklı olabilirsin ama ben yapı olarak zaten pek gizli kapaklı iş çevirebilen biri değilim. herşeyim şeffaftır.
haklı olabilirsin ama ben yapı olarak zaten pek gizli kapaklı iş çevirebilen biri değilim. herşeyim şeffaftır.
kesinlikle......edebiyat hocam vardıda kulakları çınlasın kocasıyla deli gibi aşıklardı ..kaç senelik evlilerde hocam dedim evlilik aşkı öldürür derler sizde öyle olmamışş...
dediki ne zmanki sende çözeceği bi sır kalmadı ozmn biter aşk bırak bişeyler gizli kalsın bırak merak etsin demişti....yeri gelince kocanla bile resmiyeti bulacaksın fazla yapış yapış ilişkilerden hoşlanmıyorum......kısaca ecüğünü cücüğünü bilmesin varsın bende bilmek istemem zaten banane görümcemin hayatındaki olaylardan...
sen şeffafsın eşin değil.amaç mutlu olmaksa insanları olduğu gibi kabul etmek gerekir
gizli kapaklı işçevirmek değildirki bu aksine başkasına ait olayların konuşulması bence dedikodur bakalım o kişi senin bilmeni istiyormu ..gizli kapaklı işçevirmek çok başka bişeydir ve kişinin kendiyle alakalıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?