Alınmakta haksız mıyım bilemedim

yok canım ben kimseye laf söylemem. kayınvalidem falan farkında bile değildir bişeyler kırıldığımın, saygıda kusur etmem. burda dertleşiyorum sadece o kadar. eşime de bişey diyecek değilim. zaten desem de tek dediği, sen bişeyi kafana takma, kendini hiç bişeye üzme, takılmış plak gibi

bencede alınganlık yapıyosun ama lohusalıktandır eminim.bende ailemin özl durumlarını eşimden gizlerim ..onlarda bnm yanımda bişi konuşmak istemediği zmanları hissederim ve
ben gideyimde siz rahat konuşun derim bence buna alınma cnm...kucak konusuna gelince kaynana işte ne diycen ....ben gelin oldum demesinede alınma ve üzülme istemese
önüne yemğini getirmez ...diyosunya gül gibi baktı..bence o öylesine söylenmiş bi laf inan bunlarda bişi yok.....

haklı olabilirsin canım ama benim de bi annem babam ve kardeşlerim var. ama ben hiç bi zaman eşimi yok sayıp sanki ailem onlarmış gbi davranmıyorum. ya da ben orda onlarla aileyim burda seninle aileyim gibi. zaten buna benim annem babam müsaade etmez.

en kısa zamanda kızının yanına gideceğini bile bile ben taşırım demese çok uygun olurdu mesela...

ah keşke o da öyle deseydi...2 ay kalıp geldim ellerin gelini çay topluyor sen bizim orda kalmıyorsun istemiyorsun kalmayı..diye kavga çıkardı daha 2 ay önce oradan geldiğim 2 ay kaldığım halde..dolduran doldurup üstüme salmaya çalışıyordu.ok şükür öyle değil artık..keşke o sıralar bana da sen kafana bişi takma canım deseydi de lohusalık depresyonuna girmeseydim...
hayat çok güzel...çok şükür aç değiliz açıkta değiliz Allah aratmamış bebeği sana vermiş kollarına şükür..bunları düşün.bizim yerimizde olmak isteyen binlerce kadın var...bunları düşün ve çok şükür deyip derin bir nefes al.hadi canım günlerini güle çevir.bebeğini öptüm kocaman.ben kaçar kızımla gezmeye

Yok sen şartlanmışsın bu konuya. Ne dersek diyelim geçmeyecek sanırım kızgınlığın.
Sevgiler.

canım bebeğini güle güle büyüt,

vallahi kaynanan sana gül gibi bakmış hiç lafını sözünü etme bence kendin söylüyorsun. bunun dışında belki gerçekten yüzlerini kızartacak bir durum olmuş olabilir kızlarıyla ilgili, sana söyleneyemeyecek birşey olabilir. hem sana kimse git dememişki ne güzel tatlı dille eşin dile getirmiş.

bu kadar alıngan olma lütfen. onun da öz kızı olduğunu unutma. bence fazlası bencillik olur.

Canım benim, sana uzun uzun yazmayı çok isterdim.
Ama kısa yazabileceğim, ben hastaneden çıktığımdan beri yalnızım biliyorsun. Oğlum çok gazlı bir bebek, kısa süreli uyuyor, şu anda da uyanmak üzere.

3 gün yanımda üvey annem kaldı iyi kötü..
Sonrasında ben yalnzıdım, hatta birgün ayağıma çorap geçiremedim dikişlerin acısından, kızımla uğraştık zar zor giydim, hiç unutamayacağım bir anı oldu, acı bir anı.

İlk günler sürekli, günde 3 öğün kahvaltı yaptık evde, yemek yapan yok, ben 2 çocuğa ancak yetişiyorum, o da topallayarak, karnımı tuta tuta.

Bir yandan kızım kardeşini kıskanıyor, onunla ilgilenecek biri lazım. Onu parka götürmek gerek, yemeğini yedirmek gerek, o da küçük çünkü. El kadar bebekken (10 günlük falandı) çıktık dışarı, 2 çocuk ve ben. PArka gittik, bana ve bebeğe işkance oldu, ama ablamız için mecburduk.

Daha anlatsam çektiğimi inan roman gibi okursun.. Az çok da tahmin edersin zaten yaşadıklarımı 2 çocukla ve sezeryanlı olarak ve tek başıma.

Bebek gibi baktı bana demişsin, sağolsun k.validen.
Şu anda da herhalde sana anlatamayacağı özel bir sorun var, belki görümcen istemiştir senden gizli olmasını, belki çok özeldir, sana mahcup etmek istemiyordur kızını. Belki sen de olsan aynı şekilde ketum davranırdın.

Her halukarda bir sorun olduğu için gitmek zorunda kalmış, suçlama bence onu ve eşini.

Bu arada yavrunu mümkün olduğunca çok kucağında tut, sana ihtiyacı var. Kucağa alışmaz merak etme. Ben kızımı hep kucakta büyttüm, gel öpeyim desem kaçar şimdi. İlelebet kucakta kalmıyorlar, kendileri istemiyor zaten cnm.

Peki nasıl bir çözüm buldunuz arkadaşım?

benim kayınvalidemden ekstra bi beklentim yok ki. hatta zaten bu kadarını bile istemedim çünkü o böyle yaptıkça ben kendimi kötü hissettim hep. mesele bu kadar apar topar gitmelerini gerektirecek bi konu olduğu belli olduğu halde bana x'in canı sıkılmış denmesi. eşimle birlikte aralarında fısır fısır konuşmalar..eşimin bildiği bişeyi benim bilmemem vs.

Tüm bu olaylar silsilesinde alınacağın, üzerine kafa yoracağın tek bişey varsa, o da eşinin sana bu konuda şeffaf olmamasıdır.
Tabi eşinin senden bişey gizlediğini sen iddia ettiğin için, bu yorumu yapıyorum. Belki de eşin hakikaten evinize dönmek istedi. Belki onunda bildiği ekstra bişey yoktur.

Ama varsa, senden saklıyorsa hoş değil.

ben eşime ailemle ilgili,bilmesini istemediğim şeyleri söylemem.bunda hoş olmayan nedir:26:

ipekçim, iyi ki yorum yaptın, aklı selim bi yoruma ihtiyacım vardı.burda bazı arkadaşlar senin derdine çare olmaya çalışmak yerine acımasızca yargılamayı tercih ediyolar. senin dertlerini biliyorum arkadaşım, çok çekmişsin hala da çekiyosun. ama neyse ki güçlü bi kadınsın. ben de güçlüyüm. ben de çok zor şeylere göğüs gerdim zaman zaman. ama şu an kafama taktığım şey bu, belki eşimi kıskanıyorum onlardan.onların ailesinin bi parçası olmasın sadece benim ailem olsun istiyorum. bazı kimselerin dertlerine karşılık benim ki çerez gibi gelebilir bazılarına ama benim de derdim bu yani. kocaman kocaman dertlerin yoksa kk'da konu açıp bizi boş yere meşgul etme der gibi yorumlar yapılıyo bazen. her neyse zaten konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum. sen nasıl oldun, inşallah atlatabilmişsindir zor zamanları..

bence siz abartıorsunuzz ne yaparlarsa yapsınlarrrr sen kendi ailene mutluluğuna bebişineee bak...unutmakiii ne kaynanalar var sneinkii onların yanında melek....

Canım, asıl böyle ufak dertlerde konu açmak gerek kk'da zaten.
"Acaba ben mi abartıyorum, yoksa gerçekten dert ettiğime değer mi, bakalım kk'daki diğer arkadaşlar nasıl değerlendiriyor" diye fikir alıyorsun, iyi oluyor.

Büyük bir dertse söz konusu olan, şifası zaten burada olamıyor ki..

Ben epeyce toparlandım canım, kızım kıskançlık yapıyor biraz, ama açıktan değil. İçine atıyor gibi, onu çözmeye ve dışa vurmasını sağlamaya çalışıyorum. Benim oğlan kolik biraz, yediklerime dikkat etsem de gaz oluyor. Senin bildiğin bir yöntem var mı?

ben eşime ailemle ilgili,bilmesini istemediğim şeyleri söylemem.bunda hoş olmayan nedir:26:

Konusuna göre değişir bence..
Mesela benim babam hiç benim arkamda duran bir adam değildir, daha açık söyleyeyim, ben babamın umrunda bile dğeilim.
Ama bunu eşimin bu yalınlıkta bilmesine gerek yok bence.
Aksine bir babam olduğunui arkamda durduğunu bilsini benim için daha yararlı olur.

Ama mesela eşimden habersiz gidip ailemle bir plan yapmam. Konu sahibi arkadaşımın eşinin öyle bişey yaptığını sanmıyorum zaten. Ama mesela arkadşaımızın şüphelendiği şey şu, eşinin annesi ile kendisindne gizli haberleştiği, fısır fısır gizliden konuştuğu, kendsiine asıl sebebi söylemeden "sıkıldım, eve gidelim" şeklinde olayı yansıttığı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…