- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
canim bence cok duygusalsin bu aralar sanirim..dogumdan sonra olur boyle..benim kcada herseyi anlatmaz.. hep sonradan ogrenirim bazi seyleri..onceler kizardim bende bana guvenmiyorlarmi acaba diye amaaan simdi memnun bile oluyorum..benim derdim bana yeter.. kocamdan bisey istemiyorlarsa beni huzursuz edecek bi durum yoksa amaaaan valla daha iyi..ha diger sekilde kocama derim bak senide ilgilendiren bi durum var benimle paylas luften yanlis anlasilmalar olmasin diye ..bence sende boyle dusun canim..fazla tepkili yaklasma kocana..oda bence biraz dogum sonrasi alisicak babaliga filan annesinde kalmak istemistir rahat etmek icin..baktiki annesi gdecek,sende onceden gidelim demissin,yok demis.. simdi meseleyi nasil hallederim diye dusunup boyle halletmeye calismis annesini ve kendini zor durumda birakmamak icin sana karsi sen bak iste ben demistim demeyesin diye..
Bence konu sahibinin üzerine gidilmesinin anlamı yok çünkü lohusalıktan bu alınganlığı...
Son mesajından da belli...
Sakince düşününce anlayacaksın tatlım alınganlık yaptığını...
onlar AİLE...eşim de gitsin...
Siz karı koca evlat ailesiniz...Onlar anne baba oğul kız aile...
Sen 30 yıllık gelin de olsan evlatları söz konusu olduğunda el kızısın...
Bu iş böyle...
Sen paylaşır mısın kocanla ailendeki her problemi....
Ben paylaşmam mesela...O yüzden bana da anlatmadıklarında sıkıntı etmem...Hee ben gizledikleri herşeyi bilirim o ayrı...bişekilde önüme düşer çünkü
Ya da kayınpederim bana anlatmadan duramayacağı için anlatır...
Yok valla anlatamıyorsun.
Yada ben anlayamıyorum.
Ne kadarlıkken gitmesi sana uygun olurdu.
Kucağımda taşırım deyip mesela 245 gün sonra gitse nasıl olur?
Şekerim yapma Allah aşkına.
Benim annem kızıma bakmak için emekli oldu, devlet emeklilik yazısını vs verdi ama sonra maaş bağlanmasını beklerken 6 ay daha çalışacaksın dediler.
Buyur burdan yak. Bütün planlar bozuldu.
Diyeceğim o ki; hayat ne zaman ne gösterir belli olmaz. Kayınvaliden de böyle bir durum içindedir belki.
Ani bir meiyet doğmuştur.
Biraz daha anlayışlı ol derim.
Eşinide gereksiz yere germe.
yok canım ben kimseye laf söylemem. kayınvalidem falan farkında bile değildir bişeyler kırıldığımın, saygıda kusur etmem. burda dertleşiyorum sadece o kadar. eşime de bişey diyecek değilim. zaten desem de tek dediği, sen bişeyi kafana takma, kendini hiç bişeye üzme, takılmış plak gibi
kucağa alışması çok da mesele değil, zaten emzirirken alıştı sanırım kucağa. burda mesele bi tanecik torunumuz,alışsın alışsın diyip, sen mi taşıyıverceksin sürekli dediğimde taşırız diyip sonra daha 25 günlükken gitmesi. anlatabiliyo muyum acaba?
Yok sen şartlanmışsın bu konuya. Ne dersek diyelim geçmeyecek sanırım kızgınlığın.
Sevgiler.
canım burcun ne senin
Yok valla anlatamıyorsun.
Yada ben anlayamıyorum.
Ne kadarlıkken gitmesi sana uygun olurdu.
Kucağımda taşırım deyip mesela 245 gün sonra gitse nasıl olur?
Şekerim yapma Allah aşkına.
Benim annem kızıma bakmak için emekli oldu, devlet emeklilik yazısını vs verdi ama sonra maaş bağlanmasını beklerken 6 ay daha çalışacaksın dediler.
Buyur burdan yak. Bütün planlar bozuldu.
Diyeceğim o ki; hayat ne zaman ne gösterir belli olmaz. Kayınvaliden de böyle bir durum içindedir belki.
Ani bir meiyet doğmuştur.
Biraz daha anlayışlı ol derim.
Eşinide gereksiz yere germe.
canım sen soru sordun ben de cevap verdim. artık kızgın falan değilim. şimdi eski mesajıma niye döndün ki tekrar.
canım bebeğini güle güle büyüt,
vallahi kaynanan sana gül gibi bakmış hiç lafını sözünü etme bence kendin söylüyorsun. bunun dışında belki gerçekten yüzlerini kızartacak bir durum olmuş olabilir kızlarıyla ilgili, sana söyleneyemeyecek birşey olabilir. hem sana kimse git dememişki ne güzel tatlı dille eşin dile getirmiş.
bu kadar alıngan olma lütfen. onun da öz kızı olduğunu unutma. bence fazlası bencillik olur.
benim kayınvalidemden ekstra bi beklentim yok ki. hatta zaten bu kadarını bile istemedim çünkü o böyle yaptıkça ben kendimi kötü hissettim hep. mesele bu kadar apar topar gitmelerini gerektirecek bi konu olduğu belli olduğu halde bana x'in canı sıkılmış denmesi. eşimle birlikte aralarında fısır fısır konuşmalar..eşimin bildiği bişeyi benim bilmemem vs.
Tüm bu olaylar silsilesinde alınacağın, üzerine kafa yoracağın tek bişey varsa, o da eşinin sana bu konuda şeffaf olmamasıdır.
Tabi eşinin senden bişey gizlediğini sen iddia ettiğin için, bu yorumu yapıyorum. Belki de eşin hakikaten evinize dönmek istedi. Belki onunda bildiği ekstra bişey yoktur.
Ama varsa, senden saklıyorsa hoş değil.
Canım benim, sana uzun uzun yazmayı çok isterdim.
Ama kısa yazabileceğim, ben hastaneden çıktığımdan beri yalnızım biliyorsun. Oğlum çok gazlı bir bebek, kısa süreli uyuyor, şu anda da uyanmak üzere.
3 gün yanımda üvey annem kaldı iyi kötü..
Sonrasında ben yalnzıdım, hatta birgün ayağıma çorap geçiremedim dikişlerin acısından, kızımla uğraştık zar zor giydim, hiç unutamayacağım bir anı oldu, acı bir anı.
İlk günler sürekli, günde 3 öğün kahvaltı yaptık evde, yemek yapan yok, ben 2 çocuğa ancak yetişiyorum, o da topallayarak, karnımı tuta tuta.
Bir yandan kızım kardeşini kıskanıyor, onunla ilgilenecek biri lazım. Onu parka götürmek gerek, yemeğini yedirmek gerek, o da küçük çünkü. El kadar bebekken (10 günlük falandı) çıktık dışarı, 2 çocuk ve ben. PArka gittik, bana ve bebeğe işkance oldu, ama ablamız için mecburduk.
Daha anlatsam çektiğimi inan roman gibi okursun.. Az çok da tahmin edersin zaten yaşadıklarımı 2 çocukla ve sezeryanlı olarak ve tek başıma.
Bebek gibi baktı bana demişsin, sağolsun k.validen.
Şu anda da herhalde sana anlatamayacağı özel bir sorun var, belki görümcen istemiştir senden gizli olmasını, belki çok özeldir, sana mahcup etmek istemiyordur kızını. Belki sen de olsan aynı şekilde ketum davranırdın.
Her halukarda bir sorun olduğu için gitmek zorunda kalmış, suçlama bence onu ve eşini.
Bu arada yavrunu mümkün olduğunca çok kucağında tut, sana ihtiyacı var. Kucağa alışmaz merak etme. Ben kızımı hep kucakta büyttüm, gel öpeyim desem kaçar şimdi. İlelebet kucakta kalmıyorlar, kendileri istemiyor zaten cnm.
ipekçim, iyi ki yorum yaptın, aklı selim bi yoruma ihtiyacım vardı.burda bazı arkadaşlar senin derdine çare olmaya çalışmak yerine acımasızca yargılamayı tercih ediyolar. senin dertlerini biliyorum arkadaşım, çok çekmişsin hala da çekiyosun. ama neyse ki güçlü bi kadınsın. ben de güçlüyüm. ben de çok zor şeylere göğüs gerdim zaman zaman. ama şu an kafama taktığım şey bu, belki eşimi kıskanıyorum onlardan.onların ailesinin bi parçası olmasın sadece benim ailem olsun istiyorum. bazı kimselerin dertlerine karşılık benim ki çerez gibi gelebilir bazılarına ama benim de derdim bu yani. kocaman kocaman dertlerin yoksa kk'da konu açıp bizi boş yere meşgul etme der gibi yorumlar yapılıyo bazen. her neyse zaten konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum. sen nasıl oldun, inşallah atlatabilmişsindir zor zamanları..
ben eşime ailemle ilgili,bilmesini istemediğim şeyleri söylemem.bunda hoş olmayan nedir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?