Doğru sölüyorsunuz toparlandıktan sonra hazır hissedince en mantıklısıBence tamamen bunada bağlamayın sonra öyle hissetmeyip hüsrana düşebilirsiniz. Ben bunun için değilde hep çok istediğim için anne oldum, ama ona rağmen çok zorlandım bazen bi yardım eli veya güvenip bırakabileceği birilerini arıyor insan.. Siz önce düzeninizi oturtun kendiniz alışın mutlu olun sonra düşünürsünüz..
Yok eşim çok anlayışlıdır seviyorum onuBen de uzak şehre evlendim. Başta çok zordu ama yavaş yavaş alıştım. Bence biraz zaman verin kendinize zamanla alışırsınız. Eşinizle bir probleminiz yok değil mi
Seviyorum ama insanlardan çok ilgileniyorum galibaBence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Sevseniz her yer onunla güzel gelir. Hem de bu cicim aylarında bunlarla meşgul olmazsınız.
Seviyorum ama insanlardan çok etkileniyorum galiba
Bende düşünüyorum bunu gelmezler ama biliyorumben de evlenip ailemden ve herkesten uzak bu sehre geldigim icin cok mutsuzdum, oyle ki nefret ediyordum, hatta esime bile sinir oluyordum, onun yuzunden buraya geldim diye. 3 yil boyle gecti, her tatili ailemde gecirdim. sonra annem aniden öldü, sonra babam aniden öldü.kaldik biz 4 kiz kardeş.bi kucugumu burdan biriyle evlendirdim. 1 yil sonra en kucugumun lise kaydini buraya aldirdim. diger kiz kardesime de buradan iş buldum. memlekette babamizdan kalan iki ev vardi. birini satarak dibimden bir ev aldim.iki kizi da yerlestirdik. 3 yildir burada yasiyorlar, 2 de cocugum var kalabaligiz artik.yazlari da memeleketimizdeki diger evimize gideriz.bunlari neden anlattim, cozum mutlaka sizin icin de vardir.benim hemen aklima gelen şu oldu, anne babaniz emekli ise, bursadan bir ev alsinlar size yakin, 1 arti 1 bile yeter. yazlari gelirler yazlik gibi, bi arkadasim da bu sekilde yapti. artik o da uzulmuyor.
Haklısınız artık bu gidişata dur demem lazım hem kendimi hem etrafımdakileri üzüyorum iş olarak düşünüp aldığım paraya bakmam lazım sonucu değiştiremem çünkü kendimi eğiticem psikolojimi düzeltmek icin herşeyi yapıcam pes edersem hayatta hiç bişeye sahip olamamAileniz gelsin o zaman..sanırsınız istanbuldan ağrıya gittiniz.. Allah bir gün gerçek bir dert verirse derdin ne olduğunu öğrenirsiniz.. Birinci konu da öyle dedik ikinci de böyle dedik.. Üçüncü konu aynı hâlâ.. Konu aralıkları dar.. Ne zaman şans vermiş oluyorsunuz anlayamadım.. Madem herşeye bu kadar düşkündünüz başta gelmeseydiniz.. Valla benim eşim böyle ailem de ailem dese boşarım.. Aynı memlekette olsanız ailenizden çıkmayacak mısınız?
Bursa güzel bir şehir ben biraz aileme düşkün olduğum icin sorun bende istanbula yakın olmasıdır güzel pat diye gidebiliyorsun alışaçağım insallah bakış açımı değiştirmeye karar verdim yoksa kendime Zarar veriyorum onun farkına vardımİstanbul’a bi gidin. Ailenizi bir görün gelin. Her şeyin İstanbul’da yerli yerinde olduğunu gözlerinizle görün. Alışma süreciniz kolaylaşacaktır. Ben Doğuda açtım gözlerimi ilk üniversite okumak için. O ilk günler çok zor geçmişti. Sonra alıştım. Şimdi özler oldum. Hayatımın bi 12 yılı Doğuda gurbette geçti. Güzel şeyler her yerde var ülkemin birbirinden güzel şehirlerinde. İyi tarafından bakmaya çalışın.. Biz de mesela Bursa’yı hiç görmedik. Çok güzel bir şehir olduğunu düşünüyorum. Bu yazki planımız inşallah Bursa gezisi mesela..
Bende istanbul dan ailemden cok uzak yere gelin gittim. Sosyal imkanları yok denecek kadar Az bi şehire.. İlk aylar bende aglıyordum hergün bende hiç alışmayacagım sanıyordum. 6, 7 ay gecince alışmaya başladıgımı farkettim. Zamanla alışılıyor işin özü. Kendinize zaman tanıyın. Sizi anlıyorum. İnsanlar nelere alışmıyor.Selam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
İnsallah ağlamaktan göz kapaklarım kurudu çok zormuş yaşamadan bilemiyor insan sağlıklıyız şükür inş zamanla düzelir diyorumBende istanbul dan ailemden cok uzak yere gelin gittim. Sosyal imkanları yok denecek kadar Az bi şehire.. İlk aylar bende aglıyordum hergün bende hiç alışmayacagım sanıyordum. 6, 7 ay gecince alışmaya başladıgımı farkettim. Zamanla alışılıyor işin özü. Kendinize zaman tanıyın. Sizi anlıyorum. İnsanlar nelere alışmıyor.
Ne is yapiyorsunuz esiniz ne is yapiyor sakincasi yoksa ?Doğuda olmadığım için şükrediyorum inanın alışmaya çalışacağım artık
1 buçuk yıl sonra gidebiliyoruz belki o zamana kdr alışırım diyorum ama tabiki istersek bigün dönebiliriz onu bilmek bile güzelYeni mi evlendiniz ?
Surekli orda yasicam hissi sizi zorluyor, kendinizi şole sartlandirin 4 sene snra istanbula gidicem ordan ev tutucam daha cok calismamiz lazim vs diyin belki ordan ev alirsiniz.
Aslinda Bursa Istanbul yakin ama calisinca firsat bulup gidemiyor insan ara ara anneniz gelsin kalsin sizde iyi gelir belki size.
İkimizde memuruzNe is yapiyorsunuz esiniz ne is yapiyor sakincasi yoksa ?
İstıyorum ve çabalıyorum artıkAlismak istemiyorsunuz bence. Yoksa insan oglunun alisamadigi bir sey yok.
Anladimda esin polis asker vs bisimi mesela şark, dogu gorevi vs warmi cunku eger bursada sendeliyorsan seni doguda hayal edemiyorum :)İkimizde memuruz
İkimizinde şark görevi yok zaten meslek secimimde dikkat ettim buna :)) bursaya zor alışacan Doğuda ne yapsın aklımdan bile gecirmemAnladimda esin polis asker vs bisimi mesela şark, dogu gorevi vs warmi cunku eger bursada sendeliyorsan seni doguda hayal edemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?