Ne yapmalıyım ne önerirsiniz bnm icin söyledikleriniz cok önemliÜşenmeden tüm sayfaları ve verdiğiniz cevapları okudum.
Yüksek lisansı PDR olan 45 yaşındaki bir büyüğünüz olarak acilen psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum.
Düşünce yapınız ve psikolojiniz, kesinlikle sağlıklı değil.
Bursa'da yetişkinlerle çalışan uzman bir psikolog bulup randevu alın.Ne yapmalıyım ne önerirsiniz bnm icin söyledikleriniz cok önemli
Sizin bana ne tavsiyeniz olur psikologa gidene kadarBursa'da yetişkinlerle çalışan uzman bir psikolog bulup randevu alın.
En kısa zamanda...
İlk görüşmede intihar düşüncenizden de mutlaka bahsedin.
Valla Allah sizden razi olsun derin sularda hanim. Haftalardir burada insanlar bir destek al diyor kimseye cevap vermiyor ne yapayim diyeÜşenmeden tüm sayfaları ve verdiğiniz cevapları okudum.
Yüksek lisansı PDR olan 45 yaşındaki bir büyüğünüz olarak acilen psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum.
Düşünce yapınız ve psikolojiniz, kesinlikle sağlıklı değil.
Valla Allah sizden razi olsun derin sularda hanim. Haftalardir burada insanlar bir destek al diyor kimseye cevap vermiyor ne yapayim diye
Gidene kadar diye bir durum yok sizin için.Sizin bana ne tavsiyeniz olur psikologa gidene kadar
Bunları hemen alıyorum ve yarin psikolog bulmaya calışacağım kendim ve eşim için yapacağım bunuGidene kadar diye bir durum yok sizin için.
Siz o evreyi çoktan geçmişsiniz.
Yarın en geç Salı günü,mesai çıkışı psikologla
ilk görüşmeyi yapmış olmanız hayrınıza olur.
Bununla birlikte ille de tavsiye istiyorsanız yarın işe gitmeden kendinize yüksek sesle olumlu telkin verin.
Moralinizi yükseltecek şeylerle meşgul olun.
Görselini yüklediğim şu iki kitabı da mutlaka alıp okuyun.
Ne yazık ki sizin durumunuzdaki birine -üstelik sizi hiç tanımıyorum- burdan vereceğim tavsiye isabetli ve yararlı olmayacaktır.
Hepimizden inşallah.Valla Allah sizden razi olsun derin sularda hanim. Haftalardir burada insanlar bir destek al diyor kimseye cevap vermiyor ne yapayim diye
Ben düşünüyordum gitmeyi ama sizden duymakta ikna etti beni çünkü günlük hayatımı mahvediyorum bi gün iyiyim 3 gün kötüyüm ağlama krizlerindeyim sürekliHepimizden inşallah.
Muhtemelen uzmanlığım PDR deyince mecburen dikkate aldı konu sahibi.
İşiniz var eşiniz var size yardımcı olabilecek insanlar var ve çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz bu söyledikleriniz bazı insanların hayalii yeter ki atanayım hakkariye razıyım diyenler yeterki evleniyim yeterki bi işim olsun diyenlerin yanındaki sorununz çok ufak ailesizde yaşayın nolmuş ki ömür boyu yanımızdamı olcaklar ayrıca istanbul bursa arası yakın türkiyenin bi ucu değil hoş ufak şeyleree dert ederek üzmeyin kendinizi hiçSelam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
Doğru söylüyorsunuz ne diyeyim savunacak bişeyim yok kendimi işimden memnun olmadığım için böyle oldum Galiba ağladığım için yöneticim karşısında ezik hissediyorum kendimiİşiniz var eşiniz var size yardımcı olabilecek insanlar var ve çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz bu söyledikleriniz bazı insanların hayalii yeter ki atanayım hakkariye razıyım diyenler yeterki evleniyim yeterki bi işim olsun diyenlerin yanındaki sorununz çok ufak ailesizde yaşayın nolmuş ki ömür boyu yanımızdamı olcaklar ayrıca istanbul bursa arası yakın türkiyenin bi ucu değil hoş ufak şeyleree dert ederek üzmeyin kendinizi hiç
Her is yerinde olur boyle konusmalar engellemekle alakasi ne? Haklariniz varsa kullanirsiniz degil mi?kime ne... Kimse hak ihlali yapmiyor ama isyerinizde de burada oldugunuz gibi anlamsiz savunmalar gelistiriyorsaniz yapmayin.cekilmez gorunuyorsunuz.gercekten sizinle tartismak icin soylemiyorum.madem derdinizi yazdiniz bir abla gibi nacizane onerim bu ruh halinden cikin.benim esim bu kadar gereksiz bir buhran icinde olsa katlanamam.hele ki erkekler hic katlanamaz.Kamuda olması saçma değil mi haklarım var bnm neyi engelleyecek
Kendimi düzeltmeye karar verdim savaşacağım kendim içinHer is yerinde olur boyle konusmalar engellemekle alakasi ne? Haklariniz varsa kullanirsiniz degil mi?kime ne... Kimse hak ihlali yapmiyor ama isyerinizde de burada oldugunuz gibi anlamsiz savunmalar gelistiriyorsaniz yapmayin.cekilmez gorunuyorsunuz.gercekten sizinle tartismak icin soylemiyorum.madem derdinizi yazdiniz bir abla gibi nacizane onerim bu ruh halinden cikin.benim esim bu kadar gereksiz bir buhran icinde olsa katlanamam.hele ki erkekler hic katlanamaz.
Benimde tek umudum cocuk çocuğum olunca geçer mi diye düşünüyorum ama şuan hazır değilim yaz sonu gibi düşünüyorum acıkçası çocuğu
Ben de uzak şehre evlendim. Başta çok zordu ama yavaş yavaş alıştım. Bence biraz zaman verin kendinize zamanla alışırsınız. Eşinizle bir probleminiz yok değil miSelam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
Bu mu iş yerindeki sorunYöneticim işe başladığım ilk gün çocuk düşünüyormusun die sordu ve ben kamudayım düşünün bu soru bile beni irrite etmeye yetti
İstanbul’a dönüp pişman olursan ne yapacaksın peki ?Selam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
ben de evlenip ailemden ve herkesten uzak bu sehre geldigim icin cok mutsuzdum, oyle ki nefret ediyordum, hatta esime bile sinir oluyordum, onun yuzunden buraya geldim diye. 3 yil boyle gecti, her tatili ailemde gecirdim. sonra annem aniden öldü, sonra babam aniden öldü.kaldik biz 4 kiz kardeş.bi kucugumu burdan biriyle evlendirdim. 1 yil sonra en kucugumun lise kaydini buraya aldirdim. diger kiz kardesime de buradan iş buldum. memlekette babamizdan kalan iki ev vardi. birini satarak dibimden bir ev aldim.iki kizi da yerlestirdik. 3 yildir burada yasiyorlar, 2 de cocugum var kalabaligiz artik.yazlari da memeleketimizdeki diger evimize gideriz.bunlari neden anlattim, cozum mutlaka sizin icin de vardir.benim hemen aklima gelen şu oldu, anne babaniz emekli ise, bursadan bir ev alsinlar size yakin, 1 arti 1 bile yeter. yazlari gelirler yazlik gibi, bi arkadasim da bu sekilde yapti. artik o da uzulmuyor.Selam arkadaşlar daha önce bi çok konu açmıştım bursaya alışamadığımı gerek iş olarak gerek ortam olarak Sevmedim bana bir çoğunuz tepki göstermişti ve ben alışmaya çalışıyorum kendimi zorluyorum ama cok daralıyorum Bursa bizim icin her konudan avantaj ev kendimizin cocuk olsa kayınvalidem bakıcak borçlarımız bitince bütün paramız bize kalıcak istanbulda olsak herşy masraf biliyorsunuz ama ailem orda olduğu için aklım hep orda çok kötü hissediyorum benim burda ne işim var diyorum bazen nolur çok zor durumdayım gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimi seviyorum oda üzülüyor bu duruma kırıcı yorum yapmassanız sevinirim arkdşlar nasıl atlatıcam bu durumu bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?