Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapmalıyım ne önerirsiniz bnm icin söyledikleriniz cok önemli

Valla Allah sizden razi olsun derin sularda hanim. Haftalardir burada insanlar bir destek al diyor kimseye cevap vermiyor ne yapayim diye

Valla Allah sizden razi olsun derin sularda hanim. Haftalardir burada insanlar bir destek al diyor kimseye cevap vermiyor ne yapayim diye

Kızlar hepinizi çok seviyorum kahrımı cekiyorsunuz Allah hepinizden razı olsun İnanın bende normale dönmeyi cok istiyorum

Sizin bana ne tavsiyeniz olur psikologa gidene kadar
Gidene kadar diye bir durum yok sizin için.
Siz o evreyi çoktan geçmişsiniz.
Yarın en geç Salı günü,mesai çıkışı psikologla
ilk görüşmeyi yapmış olmanız hayrınıza olur.
Bununla birlikte ille de tavsiye istiyorsanız yarın işe gitmeden kendinize yüksek sesle olumlu telkin verin.
Moralinizi yükseltecek şeylerle meşgul olun.
Görselini yüklediğim şu iki kitabı da mutlaka alıp okuyun.
Ne yazık ki sizin durumunuzdaki birine -üstelik sizi hiç tanımıyorum- burdan vereceğim tavsiye isabetli ve yararlı olmayacaktır.

Eklentiler

• IMG_0513.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0586.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 17
Bunları hemen alıyorum ve yarin psikolog bulmaya calışacağım kendim ve eşim için yapacağım bunu

İşiniz var eşiniz var size yardımcı olabilecek insanlar var ve çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz bu söyledikleriniz bazı insanların hayalii yeter ki atanayım hakkariye razıyım diyenler yeterki evleniyim yeterki bi işim olsun diyenlerin yanındaki sorununz çok ufak ailesizde yaşayın nolmuş ki ömür boyu yanımızdamı olcaklar ayrıca istanbul bursa arası yakın türkiyenin bi ucu değil hoş ufak şeyleree dert ederek üzmeyin kendinizi hiç

Doğru söylüyorsunuz ne diyeyim savunacak bişeyim yok kendimi işimden memnun olmadığım için böyle oldum Galiba ağladığım için yöneticim karşısında ezik hissediyorum kendimi

Kamuda olması saçma değil mi haklarım var bnm neyi engelleyecek
Her is yerinde olur boyle konusmalar engellemekle alakasi ne? Haklariniz varsa kullanirsiniz degil mi?kime ne... Kimse hak ihlali yapmiyor ama isyerinizde de burada oldugunuz gibi anlamsiz savunmalar gelistiriyorsaniz yapmayin.cekilmez gorunuyorsunuz.gercekten sizinle tartismak icin soylemiyorum.madem derdinizi yazdiniz bir abla gibi nacizane onerim bu ruh halinden cikin.benim esim bu kadar gereksiz bir buhran icinde olsa katlanamam.hele ki erkekler hic katlanamaz.

Kendimi düzeltmeye karar verdim savaşacağım kendim için

Benimde tek umudum cocuk çocuğum olunca geçer mi diye düşünüyorum ama şuan hazır değilim yaz sonu gibi düşünüyorum acıkçası çocuğu

Bence tamamen bunada bağlamayın sonra öyle hissetmeyip hüsrana düşebilirsiniz. Ben bunun için değilde hep çok istediğim için anne oldum, ama ona rağmen çok zorlandım bazen bi yardım eli veya güvenip bırakabileceği birilerini arıyor insan.. Siz önce düzeninizi oturtun kendiniz alışın mutlu olun sonra düşünürsünüz..

Ben de uzak şehre evlendim. Başta çok zordu ama yavaş yavaş alıştım. Bence biraz zaman verin kendinize zamanla alışırsınız. Eşinizle bir probleminiz yok değil mi

Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Sevseniz her yer onunla güzel gelir. Hem de bu cicim aylarında bunlarla meşgul olmazsınız.

On yıldan fazladır bu foruma üyeyim sizin kadar şımarık birini görmedim.
İş yerim de iş yerim, napmışlar anlamadım.
Ne tatin isteyebildiğim ne yer, birim değiştirebildiğim bir kurumda çalıştım, iftira atıldı rezil oldum, insan içine çıkacak halim kalmadı.Allaha sığındım, gerçekler elbet ortaya çıkar diye.
Siz bir tek kendiniz sıkıntı yaşıyorsunuz sanıyorsunuz.
Eşinize yazık kim bilir ne hayallerle evlendi sizin gibi biriyle ömür çürütüyor şu an.
Keşke boşansanız, siz o çok kıymetli geçmişinize geri dönseniz adamcağız da hayatına baksa.
Çok acımasızca oldu belki ama tam olarak bunlaru düşünüyorum malesef

İstanbul’a dönüp pişman olursan ne yapacaksın peki ?

ben de evlenip ailemden ve herkesten uzak bu sehre geldigim icin cok mutsuzdum, oyle ki nefret ediyordum, hatta esime bile sinir oluyordum, onun yuzunden buraya geldim diye. 3 yil boyle gecti, her tatili ailemde gecirdim. sonra annem aniden öldü, sonra babam aniden öldü.kaldik biz 4 kiz kardeş.bi kucugumu burdan biriyle evlendirdim. 1 yil sonra en kucugumun lise kaydini buraya aldirdim. diger kiz kardesime de buradan iş buldum. memlekette babamizdan kalan iki ev vardi. birini satarak dibimden bir ev aldim.iki kizi da yerlestirdik. 3 yildir burada yasiyorlar, 2 de cocugum var kalabaligiz artik.yazlari da memeleketimizdeki diger evimize gideriz.bunlari neden anlattim, cozum mutlaka sizin icin de vardir.benim hemen aklima gelen şu oldu, anne babaniz emekli ise, bursadan bir ev alsinlar size yakin, 1 arti 1 bile yeter. yazlari gelirler yazlik gibi, bi arkadasim da bu sekilde yapti. artik o da uzulmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…