Alışamıyorum yine ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu başlığını görür görmez sizin olduğunuzu tahmin ettim. Üniversiteyi de ailenizin yanında mı okudunuz?
Yani Bursa İstanbul arası çok kısa mesafe tatillerde çıkar çıkar gidersiniz. Bu sizin kafanizda halledebileceginiz bir konu, ne desek boş ..

Alısamama değil, siz alışmak istemiyorsunuzve bunu takıntı haline getirmişsiniz, bazen doğdugunuz değil duyduğunuz yer olmali maalesef, 8 yıldır gurbetteyim memleketime sadece ayda yılda bir kere gidiyorum,Çünkü ben mücadeleciyim hemen pes etmiyorum, siz hemen pes ediyorsunuz biraz mücadeleci olun hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor maalesef

Seni cok iyi anliyorum bende evlenip baska sehire geldim 7,8 yil oldu halada tam alisamadm kolay degil cunku.neyseki tayin isteme durumu var belki gdicez allah kismet ederse ama bi sekilde yasamaya calisiyoruz

Öyle ama kısa ama yanyana gibi olmuyo

Bende mücadeleciyim ama istek yok içimde buraya karşı

Sanırım dördüncü kez aynı konuyu açıyorsun. Alışamadım ne yapabilirim diye soruyorsun. O kadar çok kişi tavsiyede bulundu ki... Artık verilecek tavsiye kalmadı. Hep aynı şeyler söyleniyor artık farkındasındır sen de.

Şimdi ben sana soruyorum yeni şehre evliliğe iş yerine alışmak için sen ne yapıyorsun mesela?

Buradaki tavsiyeleri denedin mi? Hangileri işe yaradı hangileri hiç etki etmedi ?

Biraz da sen anlat bakalım

Haklısınız ztn paraya ihtiyacım olmasa çalışmazdım memurum ve memur olmak çok zor bu devirde

Bende ayni sekildeyim cok iyi anlıyorum seni kulaklarımı tikiyorum isimi yapip cekip gidiyorum oglen arasinda bile yalnizim. Cok sukur yinede

Öyle ama kısa ama yanyana gibi olmuyo
Kim yan yana ki ? Evlenip barklaninca sizin yuvaniz sorumlulugunuz ayrı oluyor artık. Benim arkadaşım bekar haliyle sırf atandığı için ailesini İstanbul'da bırakıp Siirt'te yaşıyor. Hemde kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde. Yanında kimse yok. Kendisi daha 26 yaşında .
Yani biraz boyle örnekleri dusunun

Gercekten denedim ama insanların kötü niyetli olduğunu gördüm yöneticilerde dahil ve bir an önce gitmek istiyorum oradan işten istifa edemem memurum çünkü şuan için TEk sorun iş

Doğu zor Allah yardımcısı olsun

Ne desek bos size konu sahibi. Bildigim kadariyla anne babaniz hayatta degil. Istanbulda hem kira hem çocuk bakicisina maasin tamamini verip uzerine haftasonlari ev temizligiyle bogusup uskudardaki dede ve kardesinizi gormeye gidemeyince de pismanim ne yapabilirim diye konu acarsiniz.

Bunca insan tavsiye verdi size ama siz yine aynı düşüncedesiniz, bence hiç buralarda fikir almakla ugrasmayın, bırakın işinizi elinizi gidin ailemizin yanına gerçekten başka şekilde mutlu olamazsınız

bu hisle bi ömür nasıl yaşıcam
Bu hissin bir ömür sürmeyeceğini anladığın zaman ortada bir sorunda kalmayacak.
Evet aileden ayrılmak çok zor fakat buna ayrılmak bırakmak vs şeklinde bakmakda yanlış zira sen onları bırakmadın, bir olan aileni ikiye çıkarmak için kendi aileni kurmak için evlendin.
Bu arada *insanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yerdir* bunu unutma.

Onlarla ayni evde yaşamayı düşünüyorum

Bunca insan tavsiye verdi size ama siz yine aynı düşüncedesiniz, bence hiç buralarda fikir almakla ugrasmayın, bırakın işinizi elinizi gidin ailemizin yanına gerçekten başka şekilde mutlu olamazsınız
Gidicem ama eşimi bırakıcam onun 1.5 yılı var bu kez ayrı kalıçaz Ama böyle hiç mutlu değilim

Evet üsküdar güzel bir semt sakin o sakinlik eminim bursada da vardır ayrıca iş ortamında iyi insan diye bir şey yok idare edeceksin insanları ayrıca evlenmeden gittiniz mi hiç? Ben burada yaşayamam demediniz mi?

Hiçbiri işlemiyo şuan bazen intihar etmeyi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…