geçim derdiniz olsunda görürrüm sizihele çocuğunuz olsun
Etiketi üzerinde 3. sezonunda giyilmeyi bekleyen kıyafetlerim var benimde...Alıp bir kere giydiklerimi saymıyorum bile
Olan kıyafetlerimle alakasız bir elbise alıp, sadece onunla kullanabileceğim ayakkabı, çanta, takı vs almak da en büyük hobim olsa gerek
Sevgilim desen benden beter(zaten o alıştırdı beni de böyle)... Haftada 1-2 kesin gördüğü bi'şeyleri bana yakıştırıp alır.
Mutfak alışverişimizde öyledir, gözümüz hiç doymaz, 1+1 eve neler sığdırıyoruz neler
Ayda bir de muhakkak bir çocuk mağazasında buluruz kendimizi... Ayıla bayıla toplarız ne varsa, annemin köyündeki çocuklara yollarız. Kırtasiye bölümünde indiirim mi var asla kaçırmayız doldururuz bir alışveriş arabası, nasılsa gider biryere
paran mı var derdin var arkadaş
yanlış anlamayın lütfen,dolaplarım etiketli tonla kıyafetle dolu diyen arkadaşlar,ne kadar kazanıyorsunuz?
gerçekten merak ettiğim için soruyorum,eleştiri falan değil.
bütün kadınlar gibi ben de seviyorum alışverişi,çalışıyorum da.ama öyle sürekli bir şey alamam yani mümkün değil.2 haftada batarız.
paran mı var derdin var arkadaş
yanlış anlamayın lütfen,dolaplarım etiketli tonla kıyafetle dolu diyen arkadaşlar,ne kadar kazanıyorsunuz?
gerçekten merak ettiğim için soruyorum,eleştiri falan değil.
bütün kadınlar gibi ben de seviyorum alışverişi,çalışıyorum da.ama öyle sürekli bir şey alamam yani mümkün değil.2 haftada batarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?