alışveriş hastalık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başlayalı 5 sene oldu sanırım benim bir sınırım olmayacak.aslında küçükken her istediğim alınmıyordu güzel giyinenlere çok imrenirdim.bunun bir yan etkisimi acaba bilemiyorum.

Ben evliyken habire alıyordum mutsuzluktan, şu an hem ihtiyacım yok, hem boş vaktim yok, hem de evde internetim yok alışveriş yapamıyorum

Bir de tüm siteler kapandı, birçok marka kapattı internet sitesini, fiyatlar da uçtu, bir de doydum sanırım çok çok beğendiğim bir şey olmazsa almıyorum.

Bir de tarzımı oturttum, kendime yakışanları da biliyorum, direkt anlıyorum bakınca nasıl duracağını üzerimde. Bazı şeyleri direkt eliyorum o yüzden :)

Alışveriş hastalığı olacak derecede değilseniz zamanla azalır bence.

Avm lerde bende bir şey bulamıyorum, genelde internetten alıyorum o yüzden. Bir çok ürün ya gelmiyor ya tükenmiş oluyor, özellikle bazı markaların Premium koleksiyonları neredeyse sadece internette satılıyor.

Bir de denenmiş, pudra ruj izi olmuş, sağa sola atılmış kıyafetleri almak istemiyorum. İnternetten tertemiz paketli geliyor.

Aynen yahu, bir almada 5 tane parfüm aldığımı bilirim şimdi o paraya 1-2 tane zor alınıyor, zamanında depo yakmışım şimdi kaymağını yiyorum ama bitince ne olacak? Her şey inanılmaz pahalı...

Kozmetikte bile hiç almadığım markaları alıyorum deniyorum artık, eskiden aldıklarıma yaklaşamıyorum...

Benim de stıgum bitecek Die ödüm kopuyor =) bitmek üzere zaten. Bende artık alternatif ürünlere yöneleceğim, ne yapayım =( kozmetik diyetine girmiştim en iyisi hiç cıkmayayım =)

Benim de stıgum bitecek Die ödüm kopuyor =) bitmek üzere zaten. Bende artık alternatif ürünlere yöneleceğim, ne yapayım =( kozmetik diyetine girmiştim en iyisi hiç cıkmayayım =)

Bazı ürünlerim stoklu epey yeter (göz farı, allık vs ) ama bazıları her an bitti bitecek. Pudra, bb krem-fondöten-nemlendirici-serum vs...ki en çok para tutan da bunlar.

Ben şöyle yapıyorum belki sizin de işinize yarar. Kullandığım ürünlerin daha uygun versiyonlarını bulup araştırıyorum, örneğin organik kozmetik olarak birçok fiyatta marka var çoğunu denedim ve uygun olanları tercih ediyorum. Bu şekilde epey azalttım masrafımı.

Bir de yerli markalara da ağırlık verdim, çok güzel Türk kozmetik markalarımız var.

Siz bana özelden yazar mısınız =) özellikle organik kozmetik ürünlerini merak ettim. Bu aralar diyetteyim Die bakamıyorum bunlara =)

Ayyy en güzeliii ben bir senedir kendime tunik almıyorum güzel bişey bulamıyorum çünkü dediğiniz gibi hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor. Çocuklardan sonra alışverişten anlayışım çocuklarıma bişeyler almak oldu.ama dediğiniz gibi en mantıklısı kitaplar almak özellikle çocuklara

Hahaha ben fizigiyle barisik birinin neden alisveris sevmedigini anlayamam mesela. Paran olmaz ok

Evet insan yakıştığını görünce daha çok alıyor yalan yok:)

Alışveriş herkese göre değil çünkü cidden yorucu iş, sevmeyenleri anlayabiliyorum :) Kombin yapmak da hiç kolay değil bence.

Alışveriş herkese göre değil çünkü cidden yorucu iş, sevmeyenleri anlayabiliyorum :) Kombin yapmak da hiç kolay değil bence.

ben beğendiğimi alıyorum beğendiğimi alıyorum evdekilerden birine nasılsa bi kombin olur diye

Kombin yapmak evet her zaman oyle kolay degil, ama eskiye gore daha kolay. Eskiden hersey ayni renklerde kullaninca uyumdu simdi en uc renkleri kullaniyosun yine oluru var, moda oyle bi durumda cunku.. birde spor klasik karisik gibi bazen. Birde ben bisey arayinca bulamiyorum, tesaduf denk gelip aliyorum genelde ve o parcayi evdekilerle kombinliyorum. Bugune kadar hep boyle oldu

Buarada erkek kardesime vs de alirim denk geldikce zevkini bilirim cunku.. ahh birlikte alisveris yapardik eskiden. Onun karisi sevmiyo benimde herif sevmiyo alisveris

ben beğendiğimi alıyorum beğendiğimi alıyorum evdekilerden birine nasılsa bi kombin olur diye

Yani zevkin oturmuşsa ne de olsa olur kombin haklısın. Ben bazen bir kaç sene önce aldığım şeyi yeni kombinliyor oluyorum aklımdakini yeni bulmuş oluyorum Öyle ahım şahım bir şey de değil aradıklarım ama cidden kaliteli ürün bulmak zorlaştı.

Evet aranınca bulunmuyor zaten, o yüzden hep bir bakma ihtiyacı duyuyordum ben aradıklarımı bulmak için, şimdi aradığım bir şey kalmadı pek bakmıyorum

Ben modayı takip ederim ama hepsini uygulamam. Bu sene moda sanki benim için yaratıldı adeta; kareliler çiçekliler ve nötr renkler vs vs hepsi benim tarzımdı çok rahat buldum bu sene istediklerimi:) mesela yıllardır tüvit ceket arardım bu sene bulabildim niye çünkü moda oldu, hiç bitmese keşke modası :) Ya da kruvaze elbise mesela hiç bulamazdım, midi çiçekli elbiseler vs ...

ya zevkine göre buldun mu alacaksın hayat felsefem bu. çünkü aradığında bulamıyorsun yorulduğunla kalıyorsunbenim alıp da istiflediğim etiketli metiketli 2-3 yıllık kıyafetlerim duruyor sıramı gelmiyor, belli şeylere mi takılıp kalıyorum anlamıyorum manyak mıyım neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…