acaba sınırsız alışveriş imkanımız olsa napardık merak içindeyimhastalık hastalıkhele de eş kişisi ile ara bozuksa ooohhh sefam olsun alışverişin tadı başka oluyor
acaba sınırsız alışveriş imkanımız olsa napardık merak içindeyim
ayol ne olacak parayı sürtmediğimiz yerimiz kalmazdı
bende başlayalı 5 sene oldu sanırım benim bir sınırım olmayacak.aslında küçükken her istediğim alınmıyordu güzel giyinenlere çok imrenirdim.bunun bir yan etkisimi acaba bilemiyorum.
Bak ben bugun 2 avm gezdim,bir cop bulamadim alacak. Hepsi siradan seyler,bildik magazalarin siradan urunleri. Pazara da gitsen aynilarini bulursun,hic biri orjinal degil,degisik bir yani yok,birbirinin aynisi. Cantama kitap koymustum,gittim kendime bir kahve ismarladim,iki saat okudum eve geldim.
Burda bi tane daha vareskisi kadar olmasada hala cok seviyorum... bi kez dolabimi yengem gordu şok oldu kadin alisveris yapmam laziimmm dedi
Konu sahibi sizinki hastalık derecesinde bence. İhtiyac dısında alınan hersey bana göre müsriflik ama eskiden böle değildim. 5 tane orijinal parfümüm olurdu cekmecemde (örnek için söledim) gitgide alım gücümüz azaldı ve calısmak cok zor artık. Cok az para kazanıyoruz. (genel olarak söylüyorum bunu) yoksulluk sınırı 7bin liraya yakın mesela. Dolayısıyla hayat bu kadar pahalı iken har vurup har savurmamak lazım Die düşünüyorum. Bir de artık az alıp öz almayı seviyorum. Zaten halen kullanılabilir durumda esyalarınız varsa bir süre ara verin.
Benim de stıgum bitecek Die ödüm kopuyor =) bitmek üzere zaten. Bende artık alternatif ürünlere yöneleceğim, ne yapayım =( kozmetik diyetine girmiştim en iyisi hiç cıkmayayım =)Aynen yahu, bir almada 5 tane parfüm aldığımı bilirim şimdi o paraya 1-2 tane zor alınıyor, zamanında depo yakmışım şimdi kaymağını yiyorum ama bitince ne olacak? Her şey inanılmaz pahalı...
Kozmetikte bile hiç almadığım markaları alıyorum deniyorum artık, eskiden aldıklarıma yaklaşamıyorum...
Benim de stıgum bitecek Die ödüm kopuyor =) bitmek üzere zaten. Bende artık alternatif ürünlere yöneleceğim, ne yapayım =( kozmetik diyetine girmiştim en iyisi hiç cıkmayayım =)
Siz bana özelden yazar mısınız =) özellikle organik kozmetik ürünlerini merak ettim. Bu aralar diyetteyim Die bakamıyorum bunlara =)Bazı ürünlerim stoklu epey yeter (göz farı, allık vs ) ama bazıları her an bitti bitecek. Pudra, bb krem-fondöten-nemlendirici-serum vs...ki en çok para tutan da bunlar.
Ben şöyle yapıyorum belki sizin de işinize yarar. Kullandığım ürünlerin daha uygun versiyonlarını bulup araştırıyorum, örneğin organik kozmetik olarak birçok fiyatta marka var çoğunu denedim ve uygun olanları tercih ediyorum. Bu şekilde epey azalttım masrafımı.
Bir de yerli markalara da ağırlık verdim, çok güzel Türk kozmetik markalarımız var.
Çocuk olunca illaki harcanıyor insan kendinden kıssa evladından kısmaya kiyamıyorbu ay kıyafet almayacam dedim ama çocuğa gerekli gereksiz neler aldım daha şimdiden illa para harcanacak.
Ayyy en güzeliiiBak ben bugun 2 avm gezdim,bir cop bulamadim alacak. Hepsi siradan seyler,bildik magazalarin siradan urunleri. Pazara da gitsen aynilarini bulursun,hic biri orjinal degil,degisik bir yani yok,birbirinin aynisi. Cantama kitap koymustum,gittim kendime bir kahve ismarladim,iki saat okudum eve geldim.
Hahaha ben fizigiyle barisik birinin neden alisveris sevmedigini anlayamam mesela. Paran olmaz okBen boşanırken evi topluyorduk, giyinme odamı toplarken yengem geldi ve şokYavrum sen artık alışveriş yapmasan mı ne falan diyor
Hahaha ben fizigiyle barisik birinin neden alisveris sevmedigini anlayamam mesela. Paran olmaz ok
Evet insan yakıştığını görünce daha çok alıyor yalan yok:)
Alışveriş herkese göre değil çünkü cidden yorucu iş, sevmeyenleri anlayabiliyorum :) Kombin yapmak da hiç kolay değil bence.
Kombin yapmak evet her zaman oyle kolay degil, ama eskiye gore daha kolay. Eskiden hersey ayni renklerde kullaninca uyumdu simdi en uc renkleri kullaniyosun yine oluru var, moda oyle bi durumda cunku.. birde spor klasik karisik gibi bazen. Birde ben bisey arayinca bulamiyorum, tesaduf denk gelip aliyorum genelde ve o parcayi evdekilerle kombinliyorum. Bugune kadar hep boyle olduEvet insan yakıştığını görünce daha çok alıyor yalan yok:)
Alışveriş herkese göre değil çünkü cidden yorucu iş, sevmeyenleri anlayabiliyorum :) Kombin yapmak da hiç kolay değil bence.
ben beğendiğimi alıyorum beğendiğimi alıyorum evdekilerden birine nasılsa bi kombin olur diye
Kombin yapmak evet her zaman oyle kolay degil, ama eskiye gore daha kolay. Eskiden hersey ayni renklerde kullaninca uyumdu simdi en uc renkleri kullaniyosun yine oluru var, moda oyle bi durumda cunku.. birde spor klasik karisik gibi bazen. Birde ben bisey arayinca bulamiyorum, tesaduf denk gelip aliyorum genelde ve o parcayi evdekilerle kombinliyorum. Bugune kadar hep boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?