- 23 Ocak 2016
- 36.267
- 52.696
- 598
Evet spor şekillendiriyor ama sürekli karbonhidratla da olmaz işte pek fazla hem temiz beslenme artı spor ile sıkı bir vücut oluyor kardeşimin 58 kilo ile sıkı sıkıya girdiği pantolana ben 10 kilo fazlamla giriyorumDiyet yapmasan bile sporla vücudun şekilleniyordur ne güzel.
Benim de spora ihtiyacım var hamilelik öncesi 57 kiloydum ama şu an olduğum 57 kilo arasında çok fark varher açıdan çok geniş duruyorum bi de lömbüş lömbüş
Olurrrr yaptırBen her yıl bu aylarda ombreleri yeniliyorum saçımda hatta bu hafta randevu alacaktım kuaförümden eşim dedi ne zaman gideceksin dedim ne kuaförü sonuncu oluyorum kardeşimi caydırdım kuaföre gitmekten o parayla git gram al dedim şimdi ben yaptırırsam olur mu?
Aa olmaz kardeşime sen yaptır yaptır gülüm derimOlurrrr yaptırsanki her ay mı yaptırıyorsn kardeşine de sürpriz olur
Beraber alin randevuyu sizAa olmaz kardeşime sen yaptır yaptır gülüm derimdemeden yaptırmam kızı caydırdım
Yok kuaförlerimiz farklıBeraber alin randevuyu siz
Hahahahaha benim kardeşimle kasabim bile aynı ya şehrin farklı yerlerinde oturmamiza rağmenYok kuaförlerimiz farklıben senelerdir aynı yere gidiyorum
Ama kasap uygundur ikiniz de oraya gidiyorsunuzdur benim kuaför pahalı kardeşiminki daha uygun o oraya gidiyor ama benimki artık biliyor beniHahahahaha benim kardeşimle kasabim bile aynı ya şehrin farklı yerlerinde oturmamiza rağmenaynı gün gidin işte sonra bi yerde oturup üstüne bi kahve de için
Sen mi kardeşine uysan bu durumda ne yapsanAma kasap uygundur ikiniz de oraya gidiyorsunuzdur benim kuaför pahalı kardeşiminki daha uygun o oraya gidiyor ama benimki artık biliyor beni
Yok uyamam ombre var ombre var herkes güzel yapamıyor benim kuaför geçen sene kolu kırıldı ameliyat oldu yanındaki eleman yaptı berbat oldu yani başkasına göre güzel ama benim için o berbattı belime kadar olan saçlarımı kestirdim omuz hizası her yere yaptıramam o yüzdenSen mi kardeşine uysan bu durumda ne yapsan
Yaa kıyamamYok uyamam ombre var ombre var herkes güzel yapamıyor benim kuaför geçen sene kolu kırıldı ameliyat oldu yanındaki eleman yaptı berbat oldu yani başkasına göre güzel ama benim için o berbattı belime kadar olan saçlarımı kestirdim omuz hizası her yere yaptıramam o yüzden
Ee grupta hep sonuncu oluyorum cayıcam ben şimdiYaa kıyamamsen kendi kuaförünle devam et en iyisi
Bir kere de saçların için ol ne olacak ayda yılda bir kere canım aaaEe grupta hep sonuncu oluyorum cayıcam ben şimdi
Gaza getirme beni lütfenBir kere de saçların için ol ne olacak ayda yılda bir kere canım aaadeğer ombrelere
Ne olacaksa olsun inceldiği yerden kopsun diyorsun yaniHahahahaha benim kardeşimle kasabim bile aynı ya şehrin farklı yerlerinde oturmamiza rağmenaynı gün gidin işte sonra bi yerde oturup üstüne bi kahve de için
Derim tabiGaza getirme beni lütfenVaryemez olsa kız o parayla altın al der benim kafam da öyle diyor eşime de dedim ben altın alıcam o parayla
Amin cümlemize iyi geceler tatlı rüyalarIyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?