Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Sağlıklı beslenmeyse okey ya o güzel abur cuburlari dışarda ki sağlıksız yiyecekleri çıkarın hayatınızda haa bide ekmek ve kolayı
Evet bu ara ekmek çok yedik
Dışardan yiyen çift değiliz çok şükür
Abur cuburu ya da meyveyi geç saatlerde yedik
Biraz bunlara düzen getireceğiz

Ben her yıl bu aylarda ombreleri yeniliyorum saçımda hatta bu hafta randevu alacaktım kuaförümden eşim dedi ne zaman gideceksin dedim ne kuaförü sonuncu oluyorum kardeşimi caydırdım kuaföre gitmekten o parayla git gram al dedim şimdi ben yaptırırsam olur mu?

Ya ben hamilelik öncesi kilomun da altına düşmüştüm ama rehavet çökünce 2 3 kilo geri aldım
Eşim hala hamilelikte aldığımız kiloları veremedi lohusalığı uzun sürdü
Kocam yıllardır aynı ben verdim aldım verdim aldım ne güzel fit olmuştum geçtiğimiz kış 10 kilo aldım spora gidiyorum ama diyet kısmı zor işte

Kocam yıllardır aynı ben verdim aldım verdim aldım ne güzel fit olmuştum geçtiğimiz kış 10 kilo aldım spora gidiyorum ama diyet kısmı zor işte
Diyet yapmasan bile sporla vücudun şekilleniyordur ne güzel.
Benim de spora ihtiyacım var hamilelik öncesi 57 kiloydum ama şu an olduğum 57 kilo arasında çok fark var her açıdan çok geniş duruyorum bi de lömbüş lömbüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…