- 23 Ocak 2016
- 36.267
- 52.696
- 598
Herkes mi tövbeMaşallah bu hafta herkes gerçekten çok az harcama yapmış her hafta bu şekilde ilerlersek güzel birikimler yaparız
Bence süper olurKızlar ,önümüzdeki hafta harcamalarımızı bir kâğıda gün gün olarak yazıp bildirim yapalım olur mu son gün olur mu sürpriz olsun
Bence daha sahici ve tam sürpriz olurBence süper olur
Süper olurKızlar ,önümüzdeki hafta harcamalarımızı bir kâğıda gün gün olarak yazıp son gün bildirim yapalım olur mu ? sürpriz olsun
Ekim ayı bitiyor ay sonu toplam harcamaları yazıp ayın birincisini de belirleyelimBence daha sahici ve tam sürpriz olur
Ekim ayının son haftası henüz eklenmedi benim şuanki Ekim ayı harcamam 17.768.15 TL normalde bir ayda 30 ila 35 bin arası olur benimalbatroza ya her ay sonu birikimleri tabloya yazsnbaktıkça gaza gelirim belki
Maşallah çok çok iyi bi kısıtlama olmuş topigin hakkını vermişsin canımEkim ayının son haftası henüz eklenmedi benim şuanki Ekim ayı harcamam 17.768.15 TL normalde bir ayda 30 ila 35 bin arası olur benim
Yok yok tatilde iken yazdıklarımı eklememişim şimdi çantamda buldum kağıdı yeniden hesaplayacağımMaşallah çok çok iyi bi kısıtlama olmuş topigin hakkını vermişsin canım
Birikimlerde bi o kadar artar inşallah
Yok yok tatilde iken yazdıklarımı eklememişim şimdi çantamda buldum kağıdı yeniden hesaplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?