Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ehliyete yazılma gibi bir düşüncem var. Evet şuan arabamız yok ama ilerde neden olmasn
2 ay önce konuşmuştum 25.700 denilmişti şuan fiyat ne kadar olmuştur kim bilir.
Bence bu da bi yatırım. Her yıl kurs ücretleri harç parası artıyor. Yeni yıl gelmeden alabilsen hatta çok iyi olur

Ehliyete yazılma gibi bir düşüncem var. Evet şuan arabamız yok ama ilerde neden olmasn
2 ay önce konuşmuştum 25.700 denilmişti şuan fiyat ne kadar olmuştur kim bilir.
Yok öyle düşünme sen o enerjiyi çek bir kere araba da olur Allah'ın izniyle ehliyet fiyatları da çok artmış 2009'da almıştım ben

Evet ya ben de çok etkisini görüyorum buranın.
İlk olarak gerçekten ihtiyacım var mı diyorum sürekli ve cevap çoğunlukla tabiki de hayır oluyor
Spora giderken giymeye kaç tane taytım var bir tane de pembemsi bişey alayım diyorum sonra burası aklıma geliyor frenliyorum kendimi

Bence bu da bi yatırım. Her yıl kurs ücretleri harç parası artıyor. Yeni yıl gelmeden alabilsen hatta çok iyi olur
Evet evet bende tam öyle düşünüyorum yeni yıl demek zam demek gerçekten, bakalım hayırlısı artık bugünde kaldı ama eşim vazgeçirdi haklı olarak
Yok öyle düşünme sen o enerjiyi çek bir kere araba da olur Allah'ın izniyle ehliyet fiyatları da çok artmış 2009'da almıştım ben
İnşallah bugün gidip konuşacağım dedim de eşim evi bu aralar taşıyabiliriz ehliyet işin yarıda kalır yazık olur dedi şu anlık vazgeçtim mecburen.

Doğru taşınma durumu varsa sıkıntı olur. Ama tüm sınavlardan geçtiğini varsayarsak ort 2 ay bile sürmüyor almak aklında olsun

Rprnn inşaallah ehliyeti alırsın lüks değil ihtiyaç bir mesele

Allah razı olsun rahmetli babacığımdan bana 18 yaşımda lise sondayken sürpriz yapmış ehliyet kursuna yazdırmış

O yıl okula ,dersaneye, ehliyet kursuna gidiyordum

Bir koltukta 3 karpuz çok şükür hepsini de Allah'ım taşımayı nasip etmişti

Büyük oğlan çok cahilce fikirleri yüzünden yaşi 22 ve henüz ehliyet almadı
Neymiş araba alacak parası mı varmış
Sanki benim vardı diyorum neyse cahil cahil düşüncesiyle başarılar dilerim

Küçük oğlana 10 yaşındayken arabamı trafiğe kapalı alanda sürdürüyordum
Babası da zaman zaman trafiğe de çıkarıyormuş bunları sonradan duydum yaş olarak 13 14 ve üzeri iken şimdilerde duyuyorum

Bu yıl mart ayında 18 yaşını doldurdu hemen ehliyet almak için kaydoldu
Üniversite idi derslere katılmadı ama idare ettiler okul bitince yaz tatiline gelince haziran ayında sadece pratik derslerine gitti
Sınavlarına girdi yazılı ve pratik sınavlarını geçti ehliyeti aldı
Eylül ayında da babası ve abisiyle birlikte Izmir'e giderlerken arabayı bizim buradan Izmir'e götürmüş

Maşallah ya ne güzel bizim kız da oturuyor koltuğa ayaklarım yetişiyor deyip duruyor gelecekte alacağı arabayı bile belirlemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…