• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Fantom pratik s var bende, kablolu dikey. Çok iyi çekiyor ama büyük temizliklerde çok iyi değil gibi, bi de toz torbalı olduğu için torbası çok kolay toz doluyor, temizlerken de her yer toz oluyor. Müstakil ev olsa, bahçesinde temizlemek veya balkonda temizlemek uygun oluyor ama apartman dairesinde temizleyemiyorum toz torbasını. Her yere uçuşuyor. Ama çekim olarak çok iyi gerçekten
Canım sendeki bundan mı

Eklentiler

• Screenshot_20251005-132938_Trendyol.webp
    Screenshot_20251005-132938_Trendyol.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 57
Bir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda

Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım
Bosch 'un yorumlarında 1 sene sonra çektiklerini geri atmaya başladı demiş bir iki kişi 😏😳

Evet onunki de kahverengi evdeyse fotoğraf attırayım ama o bayiden 12 bine mi ne aldı galiba
Çok teşekkür ederim canım ama kardeşine fotoğrafla filan uğraştırma
Sadece o alırken illaki araştırmıştır
Sana attığım iki ürün arasında fark var mı onu soruver eğer sadece fiyat ise mevzu ona göre ben de düşük fiyatlı olanı alırım

Toz torbası diye yanlış isimlendirmiş olabilirim, şöyle söyliym tozu tutan filtre gibi bişeyi var, oraya tozlar yapışıyor, hem çekimi azalıyor, hem de temizlemesi zor oluyor
Anladım tatlım o hepa filtre bildiğim hepsinde var motora toz kaçmasını engellemek için 😘

Çok teşekkür ederim canım ama kardeşine fotoğrafla filan uğraştırma
Sadece o alırken illaki araştırmıştır
Sana attığım iki ürün arasında fark var mı onu soruver eğer sadece fiyat ise mevzu ona göre ben de düşük fiyatlı olanı alırım
Kardeşime sordum baktı özelliklerine diğerinin watı biraz daha yüksekmiş

Toz torbası diye yanlış isimlendirmiş olabilirim, şöyle söyliym tozu tutan filtre gibi bişeyi var, oraya tozlar yapışıyor, hem çekimi azalıyor, hem de temizlemesi zor oluyor
Evet sana katılıyorum temizlemesi çok zor ben yıllardır açmadım içini pek kullanmıyorum zaten

Back
X