- 20 Mayıs 2024
- 1.609
- 8.600
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve aleyküm selam canım bereketli olsunSelamlarr
1290 tl lik alışverişimle herkesi selamlıyorum![]()
Canım sendeki bundan mıFantom pratik s var bende, kablolu dikey. Çok iyi çekiyor ama büyük temizliklerde çok iyi değil gibi, bi de toz torbalı olduğu için torbası çok kolay toz doluyor, temizlerken de her yer toz oluyor. Müstakil ev olsa, bahçesinde temizlemek veya balkonda temizlemek uygun oluyor ama apartman dairesinde temizleyemiyorum toz torbasını. Her yere uçuşuyor. Ama çekim olarak çok iyi gerçekten
Bosch 'un yorumlarında 1 sene sonra çektiklerini geri atmaya başladı demiş bir iki kişiBir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda
Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım
Bak bu o zaman Fantoma hiç bakma onlar çok basit süpürgelerBir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda
Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım
Ben de birazdan pazara turşuluk almaya gidicem bugün evdekiler çiğ köfte istiyor tatlı istiyor seni bende selamlarım akşamüstüSelamlarr
1290 tl lik alışverişimle herkesi selamlıyorum![]()
Eltimde kırmızısı vardı o da benimki gibi çekim gücü yüksek değilCanım sendeki bundan mı
Ben sen vestel deyince ürün puanı 4.5 üzerindekilere baktım 2 tane süpürge vardıBak bu o zaman Fantoma hiç bakma onlar çok basit süpürgeler
Sana zahmet kardeşine sor bakalım plus olanı nasıldır?Eltimde kırmızısı vardı o da benimki gibi çekim gücü yüksek değil
Evet onunki de kahverengi evdeyse fotoğraf attırayım ama o bayiden 12 bine mi ne aldı galibaBen sen vestel deyince ürün puanı 4.5 üzerindekilere baktım 2 tane süpürge vardı
1 tanesi kardeşininkinden
Onunki soldaki olan eminim 3 kademesi var istersen yavaş istersen hızlıBen sen vestel deyince ürün puanı 4.5 üzerindekilere baktım 2 tane süpürge vardı
1 tanesi kardeşininkinden
Çok teşekkür ederim canım ama kardeşine fotoğrafla filan uğraştırmaEvet onunki de kahverengi evdeyse fotoğraf attırayım ama o bayiden 12 bine mi ne aldı galiba
Evet buCanım sendeki bundan mı
Ama toz torbasız yazıyorEvet butoz torbası hariç çok iyi
Toz torbası diye yanlış isimlendirmiş olabilirim, şöyle söyliym tozu tutan filtre gibi bişeyi var, oraya tozlar yapışıyor, hem çekimi azalıyor, hem de temizlemesi zor oluyor
Anladım tatlım o hepa filtre bildiğim hepsinde var motora toz kaçmasını engellemek içinToz torbası diye yanlış isimlendirmiş olabilirim, şöyle söyliym tozu tutan filtre gibi bişeyi var, oraya tozlar yapışıyor, hem çekimi azalıyor, hem de temizlemesi zor oluyor
Kardeşime sordum baktı özelliklerine diğerinin watı biraz daha yüksekmişÇok teşekkür ederim canım ama kardeşine fotoğrafla filan uğraştırma
Sadece o alırken illaki araştırmıştır
Sana attığım iki ürün arasında fark var mı onu soruver eğer sadece fiyat ise mevzu ona göre ben de düşük fiyatlı olanı alırım
Evet sana katılıyorum temizlemesi çok zor ben yıllardır açmadım içini pek kullanmıyorum zatenToz torbası diye yanlış isimlendirmiş olabilirim, şöyle söyliym tozu tutan filtre gibi bişeyi var, oraya tozlar yapışıyor, hem çekimi azalıyor, hem de temizlemesi zor oluyor
Yok kız bu hepa filtre gibi değil dur atayımAnladım tatlım o hepa filtre bildiğim hepsinde var motora toz kaçmasını engellemek için![]()