Alışveriş yaparken 40 kere Düşünmek...

doğru herşey pahali..
düşünüyorum da mağazalarda insani kaziklaniyor. internete baktim. ucuz...
eee nete güvenemiyom napcaz...
Giyim pazara çikiyorum ordada biraz ucuzluk oluyor tabi istediğimi çikmiyor biraz demode oluyor.
giysi ayakkabi alirken çok iyi incelerim:KK70:

Bende dün netten bluz baktım cok ucuz ama bedeni uyacakmi üstümde nasıl duracak kiyafeti denemeden alamıyorum maalesef
Amaan ben ayakkabı çanta fln almıyorum hiç :)
Ornegin eşim hediye aldı durdu durdu 2 yil simdi giyiyorum epeydir :) yazın bir davet yada nişan da aldigim topuklu sandaleti üç yıl sonra giyer degerlendiririm :)

Çanta da düğünlerde aldığım çantalar var onları kullanıyorum sırayla eskitiyorum;)

Bende dün netten bluz baktım cok ucuz ama bedeni uyacakmi üstümde nasıl duracak kiyafeti denemeden alamıyorum maalesef
Amaan ben ayakkabı çanta fln almıyorum hiç :)
Ornegin eşim hediye aldı durdu durdu 2 yil simdi giyiyorum epeydir :) yazın bir davet yada nişan da aldigim topuklu sandaleti üç yıl sonra giyer degerlendiririm :)

Çanta da düğünlerde aldığım çantalar var onları kullanıyorum sırayla eskitiyorum:KK66:
bende denemeden hiç almam:)eskit yenisini alirsin daha iyi..
eşim geçen yıl doğum günümde çanta almişti halada seve seve kullaniyorum.:)
ucuzluk 5-10 liralik çanta alirdim onu da süsleme yaptığım oluyor:KK70: sonra bakiyorum netten aynisindan 500 tl değeri diyo :KK57: vay anasi dedim:KK70:

ucuzluk 5-10 liralik çanta alirdim onu da süsleme yaptığım oluyor:KK70: sonra bakiyorum netten aynisindan 500 tl değeri diyo :KK57: vay anasi dedim:KK70:

500 liralık çanta kendini uzaktan bile belli ediyor. süsleme ile olacak şeyler değil bunlar. bence kendinizi bu şekilde kandırmayın. yani korkarımki borcuuz bitince bu durumu içselleştirmiş olacaksınız diye düşünüyorum. çünkü hep kendinizi savunma halindesiniz.

500 liralık çanta kendini uzaktan bile belli ediyor. süsleme ile olacak şeyler değil bunlar. bence kendinizi bu şekilde kandırmayın. yani korkarımki borcuuz bitince bu durumu içselleştirmiş olacaksınız diye düşünüyorum. çünkü hep kendinizi savunma halindesiniz.

Haklisiniz ben 50tllik alıyorum ama belli markalar ben buradayım diyor gerçekten:)

Ama asla bi cantaya 500 tl vermem :63::63:

500 değil de 45 50tlliklerde fena durmuyor:KK39:

keske ben de 40 kere dusunsem, ama bende genelde tersi oluyor, bir cirpida alip sonra eve gelince 40 kere nasil odeyecegim diye dusunuyorum :KK48:

500 değil de 45 50tlliklerde fena durmuyor:KK39:
benimde öle:) 75-100lik çanta beğenirsem hiç üşenmeden alirim artık..(borç bitince alicam ) 5-10 lik çantayı süslenmek için aliyodum.:) süs malzemelerim vardi evde yaptıriyyordum yada dikiyordum degişik yapardim. :) çantalara icat etme konusunda çok iyiyimdir;)

Back
X