- Konu Sahibi captain price
alın ya o zamantrendyolda gördüm bir kere 229 a düşmüştü ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alın ya o zamantrendyolda gördüm bir kere 229 a düşmüştü ..
Hastalık bir bakıma bu normal değiliz arkadaşımAynısı bende de var. Bi maasimla mutlaka bisey almam gerekiyor gibi hissediyorum.
Kızlar hepinizi tek tek begenemedim kusura bakmayın.
Bahsettiğim ayakkabıyı almakla mesguldum, çok gazınıza geldim yaaa![]()
![]()
çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
söylenmez ama yardım da yapıyorum.
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
soru çıkıp o ayakkabıyı alayımdan ziyade siz ne yapıyosunuz hangisi mantıklı?
seninki de dert mi demeyin ama...
aynı durumdayım ben de 2 ayakkabı beğendim indirimi mi beklesem ya da indirime kadar kalmaz mı bi koşu gidip alsam mı .kafam bunla meşgul.aylık limit belirleyip o limitin kesinlikle dışına çıkılmamalı bence çözüm belki bu olabilir diye düşünüyorumçalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
maaşımın bi kısmını biriktiriyorum, bi kısmını harcıyorum. bu kısımlar değişmekle birlikte genel olarak harcadığım kısımlar daha yüksek
çanta, ayakkabı, kıyafet, takı... severim yani alışverişi. ama neye ihtiyacın var diye sorarsanız koca bi hiç.
mesela ihtiyacım olmamasına rağman uzun zamandır beğendiğim bi ayakkabıyı çıkıp alasım var şu an. bazen diyorum ki ihtiyacın yok bazen de diyorum ki o 200 tlyi harcamak seni mutlu edicek, aynada görünce kendini beğeniceksin, harca gitsin. son bir aydır kendimi ikna halindeyim mesela o ayakkabı ile ilgili.
sürekli bu ikilemdeyim.
ikilemde olmak da daha kötü. ya harcama sus ya da harca pişman olma. her iki durumda da pişman olmak vallahi çok zor.
çalışıyorum. ailemle kalıyorum. maddi olarak problemimiz yok.
sürekli bu ikilemdeyim.
Resmini at bari şu mübarek ayakkabının merak ettim bu kadar konu açmak için![]()
Bende ayakkabıyı merak ettim :) spordur heralde ?
Bence git al noolcak çok istiyorsan aklında kalmasın istediklerimizi alamayacaksak niye çalışıyoruz
https://cdn.rnd.com.tr/ayakkabiduny...uctImg/original/635896104739120994.jpg?w=1400
ayakkabı şu kızlar. aldım vallahi dün :)