- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Merhaba arkadaşlarforumdaki benedenben arkadaşımızın topiği sayesinde bu sağlıklı yaşam biçimini keşfettim.Ardından dr.Ayşegül Çoruhlu'nun kitabını temin edip okumaya başladım.
gerekli bilgiler Alkali Diyeti sayfasında yer alıyor. bu topikte ise beslenme şekillerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım ve yaptığımız yanlışları görüp motive olalım diye açıyorum.
katılmak isteyen arkadaşları beklerimsağlıklı günlere
ekte Dr.Ayşegül Çoruhlunun kitabından tablolar ve örnek beslenme planı varbizlere yardımcı olacağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 551428 Eki Görüntüle 551429 Eki Görüntüle 551430 Eki Görüntüle 551431 Eki Görüntüle 551432 Eki Görüntüle 551433 Eki Görüntüle 551434 Eki Görüntüle 551435
Merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun.
Hayırlı olsun canım.Gördüğüm kadarıyla çok az yiyorsun bence artır :))
Hayırlı olsun canım.Gördüğüm kadarıyla çok az yiyorsun bence artır :))
merhaba kitabı alıp bende başlamak istiyorum şimdilik nasıl ve ne şekilde başlasam diye düşünüyorum
Sabah kabuklu haşlanmış patatesi biraz peynir ve yeşil biberle az kavurup içine kekik nane kırmızı biber ve sarımsak ekledim.
Üstünede yumurta kırdım keyifle yedim.
Başka zaman olsa bu ne biçim diyet yiyeceği derim ama alkali diyete göre gayet güzel doyurucu besleyici bir yiyecek oldu.Tabi zeytinyağıyla pişirdim.
Gün içinde iki diş sarımsak muhakkak yutuyorum ayrıca yemekten biraz sonra yada gece yatmadan önce bazen günde bir kere bazen iki kere elma sirkeli suyumu içiyorum.
Karbonatlı suyumu içmek başlarda zor geliyordu ama artık alıştım.İçine himalaya tuzu da ekliyorum sanki o şekilde içimi daha zevkli oldu.
İdrarım o koyu rengini çoktandır kaybetti.Dahası 6-7 saat idrara çıkmazdım gidince de azcık bir şey yapardım şimdi 2-3 satte gidiyorum.
Yalnız son iki gündür alkali diyet prensiplerine dikkat edemedim.Azcık kaçırdım.Kötü kız kaka kız cıss bana
Gerçi henüz tam anlamıyla diyet yapıyorum sayılmaz.Sadece kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş geçiş yapıyorum
Neyse bugün biraz alışveriş yapacağım bol yeşillik alacağım.O zaman toparlarım.
donukcum topgin hayırlı ve ugurlu olsun canım ..
mönülerini takip ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?