- Konu Sahibi DonukPudra
-
yaa ben bir haftadır kilo vermedim :26::26::26: vücudum direnişe mi gecti acaba...
spor da yapıyorum bu hafta daha dikkatli yemek yiyiyorum .anlayamadım...
--
bir de birsey srcamsizler her gün büyük tuvaletinizi yapıyor musunuz? ben alkali beslenmeye basladıgımdan beri her gün yapıyorum da bu normal mi ?
onun dısında idrarımdaki koyuluk yok artık mutluyum cok
Şu sakızlı muhallebi kısmını sevmeyebilirdik salata tüketmeseydin ama salatayla kurtarmışsın :))Nescafe yerine türk kahvesi iç ya da olmazsa filtreli kahve.Ayşegül hanım öyle diyor valla ben onun yalancısıyım.Birde öğleden sonraki ara kaçamak saati o armutu öğleden sonra ye bence.Güzel bir kahvaltı yapmışsın öğlene kadar acıkıyormusun ki?
Dün benimde canım kahvaltıda çorba çekti.Sıcak sıcak mis gibi içtim bol limonlu yanında yeşillikle.Bugün kahvaltıda lor peyniri ve yumurta yanına yeşillik ve salatalık vardı.
Bugün İbrahim Adnan Saraçoğlunun kansızlık için kereviz ve ıspanak kürü var onu başlayacağım.Bakalım inşallah kansızlığımı biraz daha hızlı düzeltebilirim
Canım hiç takma kilo verememeni.Bir sürü sebebi olabilir.Sen beslenmeni aynı şekilde dengelemeye devam et ama illa zayıflayacağım diyorsan kaçamak türü şeyleri bir süre yapma.Bir de elma sirkesi içmeyi dene her gün.Haftada bir kilo verdiriyor o.Her gün büyük tuvaletini yapman tam da istenilen şey.Hatta her gün aynı saatlerde yapıp barsağını alıştırırsan daha güzel olur
Ben İbrahim Adnan Saraçoğlunun kürlerine çok inanan biriyim.Daha önce polikistik over hastalığımı onun soğan suyu kürü sayesinde tedavi etmiştim ve inanılmaz faydasını gördüm.Şimdi sıra kansızlıkta.İnşallah o da güzel sonuçlanır :)) Gerçi uzun vadede bu beslenme düzeniyle kansızlık sorunumuzda kalmayacak ama ben bir an önce halletmek istiyorum
HAYIRLI OLSUN CANIMMMMMMM
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BEN DE VARIM BEN DAHA ÖNCE DE KARBONATI OKUMUŞTUM 15 GÜN ÖNCE BAŞLADIM donuk_pudra VE bendeben çok yararlı oldu kararlılığımda çok teşekkürler kızlar
30 ekim başlangıç günüm dü toplamda 3,2 kilo gitti bille
tek problem suyu az içiyorum (pek yiyemiyorum birşey )
canım harika kilo vermişsin.. benim bu hafta kilo vermem durdu ya
suyu karbonattan dolayı icemiyorsan ph oranı yksek su al ona az miktarda kat...bir de aç kalma önemli olan doymak özellikle sabah ve öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?