• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol alan biri ile evlenirmisiniz

10 yıllık evliyim.Bende ,eşimde alkol kullanıyoruz.
Daha evimizde kavga ,gürültü nedir bilmiyoruz.Fikir ayrılıkları elbette yaşıyoruz ama hep bir orta yol bulmuşuzdur.

Velhasıl işin alkolle alaksı yok,alkol kullanmayan ne insanlar neler yapıyor.
İş insanın yerini bilip,kendini kontrol eebilmesinde.
SAma siz bunu şimdiden sorun yapıyorsanız,evlendikden sonrada en ufak problemde işi alkole bağlıycaksanız yol yakınken dönün.

alkolü adam gibi içmesini biliyorsa sorun olmaz. ama alkolü eve getiriyor dolap da stokluyorsa o biraz tehlikelidir zannımca. ben alışkın değilim en azından. çok alkol iyi değildir. alkol alan eşlere sahip kadınları görüyorum ve çoğu da mutlu değil.

Yahu kendisi ve sevdiği ya da ailesi alkole karşı olup da burda 'Alkol içen her türlü kendini kaybeder kuzum evlenme sal adamı gitsin!' muhabbeti yaptılar mı çileden çıkıyorum.

İçenin nasıl içtiğine, karakterine, psikolojisine göre değişir arkadaş bu olay. Milletin ilişkisini bitirmesi için nasıl bu kadar rahat salık veriyorsunuz oturduğunuz yerden? Pes doğrusu.

Başlık sahibi arkadaşım eğer sevdiğin insan ezik, rahatsız, bazı sıkıntılarını alkol ile unutmaya çalışan biriyse sıkıntı. Ama keyifle içiyor, ayarını biliyorsa zaten sorun yaşamazsın. Alkol alıp almadığına bakarak biriyle evlenme planı yapmak da ayrı bi saçmalık ya neyse...

=p
muhteşem sorular=D

Back
X