Alkol alınca değişen nişanlım

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim

??

Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi

hala eeee?

Eee ne güzel işte gerçek yüzünü göstermiş. Demekki alkolü edebiyle içmeyi başaranlardan değil

Bak dedim şuan aşırı tepki veriyosun bunlar heo alkolden dedim iyice bagırmaya başladı sen yılansın bilerek yaptın ya ne yaptım sakin olur musun diyorum yok kendini kaybetti bağırmaya masaya vurmaya başladı bak bşz ne kavgalar ettij6bu kadar delirmedin kendine gel diye yalvardım ben yalvardköa iyice delirdi senle evlenmicem falan dedim al ara aileni dedi arıyordum teli elimden kaçırdı saçını falab çekmeye balladı

Sonra ne oldu

Kapıları çarptı polisi arıcam dedim korktum teli elimden aldı karlı komşuya gidicek tim apartmanda yeniyim kapıyı açtım ama çekindim gitmedim yibe de tüm apartman kapı ve bağırma seslerini duydu korkuyorum kızlar 3 dubled3 bu hale geldi alkolden olduguny inkar ediyor ama biz ne kavgalar ettik hiç böyle tepkiler vermez şuan evlilikten vazgeçmek istiyorum

İstiyorum değil vazgeçtim demelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…