- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Ya çok güldüm Allah ta sizi güldürsünSen akilli kadinsin hanselle gretel gibi yemleye yemleye getirdin son mesaja kadar hepimizi
O adamdan da en kisa surede kurtulursun eminim
Alkolden yana çok canı yanmış biri olarak söylüyorum böyle ne yaptığını bilmez tavırlara bürünüp bağırıp çağıracaksa zor maalesef. Ayda bir gün bile size zehir olur o gün. Bir kadeh içip kaldıracaksa ve ya sarhoş olduğunda sadece gülüp eğlenip şakalar yapıyorsa sorun yok. Ama şiddete meylediyorsa ikinci kere düşünün.Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi
DevamiMerhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim
Di mi ama dayak filan olağan şeyler önemli olan adamın ÖZÜÖzünde iyi biriyse sorun yok.
Özü iyi madem katlanırsın ne olacak.
Hayır dövmedi olive12 arkadaş bambaşka diyarlara gitti
iyice delirdi senle evlenmicem falan dedim al ara aileni dedi arıyordum teli elimden kaçırdı saçını falab çekmeye balladı
İlginize teşekkür ederim ama saçımı değil kendi saçını çekti elbet bu da psikolojik şiddettir ama beni dövdü diyemeyiz değil mi? En azından şimdilik. İlerde o da olur muhtemelen...Masaya vurdu, kapılara vurmaya başladı. Bir de oturup size yorum yazıp, kendimce size yardım etmeye çalışıyorum. Saç çeken, bağıran, oraya buraya vuran kişi zaten şiddet göstermiş sayılmaz.
Yanılmışım...
Mutluluklar
Ben bir sey göremedim ki nolmuş yani hizli hizli karistirdiysaEee ne güzel işte gerçek yüzünü göstermiş. Demekki alkolü edebiyle içmeyi başaranlardan değil
Ben ailemin yanına gidemem o şehrine dönemez burda mahsur kaldık ne bok yicem afedersiniz şimdi yarın barışcaz bi şekilde ama korkuyorum iletde bi daha yaşamak istemiyorum nişan bozmak da cok üzücü konu uzun olur okumazsınız die parça parça yazdım
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alkollu insana bak değiştin bak hareketlerin saçmaladı gihi şeyler deyince sapıyıto demek ki bokumu yiyesice. Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yettiBen bir sey göremedim ki nolmuş yani hizli hizli karistirdiysa
Evet sonrasini simdi okudum bence ya ayrilik ya da amatemYukarıdaki arkadaşın dediği gibi alkollu insana bak değiştin bak hareketlerin saçmaladı gihi şeyler deyince sapıyıto demek ki bokumu yiyesice. Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yetti
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alkollu insana bak değiştin bak hareketlerin saçmaladı gihi şeyler deyince sapıyıto demek ki bokumu yiyesice. Cidden ailem onu o kadar seviyor ki gerçekten zor olacak ama kararlıyım şimdilik dünki korkum bana yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?