Dövmüş mü bide . Orasını okuyamadım ki malum twit floodu yapmış konu sahibi.Alkol bahane. Bu adam zaten dövecekti.
Neyse başladı yemekle beraber içmeye baya yavaştı ve hrr şey normaldi içimden abartmışım ya gayet normal herşey bırakcam ayda bir içsin diye düşünürken böyle çocuk çocuk salak saçma sorular sormaya başladı önce tatlı yapıyodum karıştırmasınu rica ettim böyle abartılı hareketlerle karıştırmalar fakan kızdım bak hareketlerin anormalleşmeye başladı diye bagırdım o da benden ne istiyon sen napayım die bağırmaya başladı birdenbire dellendi
Hayır dövmedi olive12 arkadaş bambaşka diyarlara gittiDövmüş mü bide . Orasını okuyamadım ki malum twit floodu yapmış konu sahibi.
Sonrası bu bacım ayda bir bu sıkıntı çekilir mi yoksa tüm olumlu şeyleri bi kenara atıp ayrılmalı mıikinci tabak kısırımı da bitirdim.
Sonra ne oldu kız?
O zaman tavsiyem aynı şekil. Ya alkolü bırakacak yada seni kaybedecekHayır dövmedi olive12 arkadaş bambaşka diyarlara gitti
Alkolik diyemeyizAy bu işi anlamıyorum ya adam net alkolik siz de alkole mesafeli birisiniz eve sokmam dediğinize göre. Üstelik şiddet yanlısı bugün bağıran yarın ağzınızı yüzünüzü kırar. Canınızdan kıymetli mi yüzük ve eşyalar. Hala sabah barışcam diyorsunuz ayrılmak hiç yok gündemde
Haklısınız bu doğruİyi de adam değişmiyormuş ki siz onu değiştirmeye çalışıyormuşsunuz. Alkol aldığını bilerek nişanlanıp almayacaksın demek nedir ya.
Alkolikten kastım ağzıyla içmeyi bilmemesi. Bu tipler zaten zamanla alkol alma sıklığını da artırıp tam manasıyla alkolik oluyorlar. Sizin gibilerde elalem ne der diye diye ömür tüketiyor işte. Ne diyelim yazıkAlkolik diyemeyiz
özünde iyi canım takın at gözlüğünüzü evlenin gitsinMerhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgilimle 2 aydır nişanlıyız özünde iyi biridir o kadar ki normalde ayrı şehirlerdeyiz şu karantina günlerinde yanıma geldi ve beraber kalıyoruz ailem ona o kadar güveniyor. Neyse nişanlım ev işlerinde bana yardımcıdır yemek de yapar genel olarak da tartışmalarımızda yapıcı taraftır gelir konuşur aramızı düzeltir. Tek sorun alkol uzun yıllardır sevgili olmamıza ragmen yanımda alkol aldırdığım nadirdir. Ortalama 3 4 haftada bir rakı içer ben de bu seferkinde mecbur kaldım önce dün hayır almıcaksın eve sokmucam alkol diyip aldırmadım kızdı bana ama almadı bugün de söyleyince hadi bi zevki var dedim ina etmedim
Aaaa bu şey değil mi? 7 Kocalı HürmüzSizin eski mesajları bir kontrol edeyim dedim. Beş senedir beraberim mi diyorsunuz?
2016’da nişan ve söz için sizin eviniz küçükmüş, 2018’de instagramdan biri ile görüşmek için ekleyeyim mi, ilk adımı ben atmak istemiyorum demişsiniz ve bu gün nişanlınız var, beş senelik beraberlik.
Konu gerçekse, polisi çağırıp adamı apar topar evden atmanız lazım.
Şunu da diyeyim, alkol bahanesi oluyor. Sonra alkolsüz dayak yersiniz. İlk başlarda sizi korkutmamak için böyle bahane ediyorlar, sonra sizi iyice kıskaca aldıktan sonra, evlilik vs olayında hemen fantezilerini yapıyorlar. Adamlar dövnek için bahane yaratırlar.
Böyle de kolay okunmuyor ki? Ayrıca eşyalar alınmış diyorsunuz ama bugün bunu yapan adam evlenince o yeni koltuklarınızda size şiddet uygulamasın sakın?Ben ailemin yanına gidemem o şehrine dönemez burda mahsur kaldık ne bok yicem afedersiniz şimdi yarın barışcaz bi şekilde ama korkuyorum iletde bi daha yaşamak istemiyorum nişan bozmak da cok üzücü konu uzun olur okumazsınız die parça parça yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?