Alkol alınca değişen nişanlım

ikinci tabak kısırımı da bitirdim.
Sonra ne oldu kız?

Ay bu işi anlamıyorum ya adam net alkolik siz de alkole mesafeli birisiniz eve sokmam dediğinize göre. Üstelik şiddet yanlısı bugün bağıran yarın ağzınızı yüzünüzü kırar. Canınızdan kıymetli mi yüzük ve eşyalar. Hala sabah barışcam diyorsunuz ayrılmak hiç yok gündemde

İyi de adam değişmiyormuş ki siz onu değiştirmeye çalışıyormuşsunuz. Alkol aldığını bilerek nişanlanıp almayacaksın demek nedir ya.

Alkolik diyemeyiz

Alkolik diyemeyiz
Alkolikten kastım ağzıyla içmeyi bilmemesi. Bu tipler zaten zamanla alkol alma sıklığını da artırıp tam manasıyla alkolik oluyorlar. Sizin gibilerde elalem ne der diye diye ömür tüketiyor işte. Ne diyelim yazık

özünde iyi canım takın at gözlüğünüzü evlenin gitsin

Saçını çeken adam icin 'yarin zaten barisirim ama' diyorsun. Eşyalar alinmismis da, eve dizilmiş de. Hangi eşya senin saçının telinden daha kıymetli ya?
Bunu dediğim için banlanmistim geçen ama uslanmadim,bir daha diyeceğim:
Bacım sen salak mısın?? Bugün taksidine kiyamadigin o süpürgeyle yarın halıdan öbek öbek yolunmus saç temizleyeceksin!
Ayrıca alkol bu ayiligin bahanesi olamaz.adamin içinde ne varsa dışına onu atmış. Ben de alkol içerim, sevgililerim de arkadaşlarım da yanımda çok icmistir. Akrabalarım da bir araya gelince içerler . Ama bugüne kadar asla alkol içip sapitana denk gelmedim. Alkol alıp güler , eğlenir, sınırına gelince bırakırız. Bir an gaza gelip devam ettiysek yine güler, eğlenir, kusar uyuruz.
Kavga çıkarmak,saç yolmak... içinin pisliginin dışa vurulması hepsi. Her alkol alan böyle olmuyor. Karakterinde varsa bu ortaya çıkıyor.

Aaaa bu şey değil mi? 7 Kocalı Hürmüz

Böyle de kolay okunmuyor ki? Ayrıca eşyalar alınmış diyorsunuz ama bugün bunu yapan adam evlenince o yeni koltuklarınızda size şiddet uygulamasın sakın?

25 yıllık mahalleden arkadaşım geçen ay boşandı. Dört yıl önce yalvardım ona evlenme sakın diye. Adam bariz alkolik. Hatta bana tavır aldı kıskanıyorum sandı herhalde. Benim ilişkim pek iyi değildi o aralar. Hemen hamile kaldı hem de bile isteye. O zaman da çocuk yapma biraz daha bekle dedim. İyice açıldı aramız. Uzaklaştı benden. Üstelemedim. Yazın duydum ki dövüyormuş hep kocası. Çocuğun rızkını alkole veriyor diye kavga ediyorlarmış. Çok mutsuzmuş. Nihayet cesaretini toplayıp boşanmış. Başkalarından duydum. Beni arayıp söyleyemedi. Biliyordum böyle olacağını. Herkes biliyordu. O adamı tanıyan herkes evlenme dedi. Bazen dışarıdan bir göz çok daha iyi görüp analiz edebiliyor.

Arkadaşım “adam bana aşık beraber oturur içeriz arada ne olacak” dedi. Ama sonra “ben de çalışıyorum benim paramı içkiye veriyor” dedi ayrıldı. Üç yaşındaki oğluyla baba evine döndü. Seninki de böyle bir durum. Arada bir içiyor bir şey olmaz diyeceksin ve sonra boşanacaksın. Dayakta yiyeceksin. Çocuk olacak. Bir sürü güzel bebek eşyası var. İçin gidecek almak isteyeceksin ama sana param yok diyecek. Sonra gidip içki alacak. Kahrolursun. İnsan kendine alamazsa dert etmiyor ama bebeğine alamayınca için acıyor anlatamam bunu. Ben evlenmezdim öyle biriyle.

Ayrıca nişan atmak zor falan değil. Ben iki nişan attım. Biz de eşya almıştık. Kim laf ederse etsin arkandan. O adamla aynı evde yaşayacak olan, kahrını çekecek olan sensin. Millet bugün konuşur yarın unutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…