- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
O herkes kimse katılmak mümkün değil ama farzedelim ki doğru düşünüyorlar. Dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz demişler ya. Sizinki buna da uymuyor. Siz vazgeçmemişsinizki. Vazgeçtiyse niye geri geldi. Ya da siz vazgeçtiyseniz nasıl tekrar birleşmeyi düşünüyorsunuz.Tek tek yanıt yazamadim ama umarım görebilirsiniz. Herkes daha resmi boşanma olmadan sevgili edinmesine ve bunu kabul etmeme tepki göstermiş ama anlamadığım bir şey var; birkaç ay önce burada benzer bir konuda herkesin “ dava açılmış, birbirinizden vazgeçmişsiniz, boşanma gerçekleşmese de tarafların ilişkisi olabilir bence” dedi. Bana da o düşünce mantıklı geldiği için o şekilde sindirebildim.
Aynen öyle.Sıkıldıkça o hayata geri dönmek için kavga eder durur artık. Doyunca döner geri. Böyle devri daim yapar durur.
Alkol neysede sevgılısı olmus aldatılmıssın farkındamısın duzelmezzHenuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
konudaki en masum şey alkol farkında mısın? karışık olucak pek bişey göremiyorum ben konuda ama neyseMerhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
Evet boşlukta olduğunu söyledi, yuvamı tekrar kurmak istiyorum ama bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim dedi. Hayatında sadece bir kadın da olmamış, muhtemelen bu kadın kendini tek sanıyordu. Birden fazla kişiyle takılmış konuşmuş. Baştan açıkça söyledi. Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız ediciİnsanlar kırıcı yorumlar yazarken ne kadar da rahatlar, sonuçta buraya yazan insanın bir derdi var ve kendini daha da kötü hissetmeye hiç ihtiyacı yok.
Bence boşanmalısınız, artık yollarınız ayrılmış gibi görünüyor ve araya başka kadın girmiş vs ama söylemesi kolay, olaya tamamen dışarıdan ve mantıkla bakınca böyle görünüyor ama sizin evliliğiniz ve eşinizle aranızda olanları olacakları bilmek yüzde yüz mümkün değil. Eşiniz belki de bir arayış içerisinde böyle bir yola girmiş olabilir, belki gerçekten ne istediğini ve kendisi için doğru yolu gördü ve bırakmak istiyor, eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz bunu siz bilirsiniz ve zaman da bunu gösterir, ama temkinli olun derim.
daha sizinle boşanmadan başka biriyle yasamaya başlamış bence asıl buna takılmalısınız.allah bilir o kadınlara da bekarım demistirHenuz boşanmadık ve kucuk bebeğimiz için bir araya gelelim diye konuşuyoruz. Ama bunlara çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemiyorum. Dediği gibi bıraktığına emin olabilsem denemek istiyorum
adam seni zorla kapatmış sonra bunları yapmış ve sen halaaa.....neyse ya bişey demiycemsana bu şartları koşan eşin seni aldatmış ve alkol almış?
çok aradın mı bu adamı?
Söz verdim tutmakda zorlanıyorum ya tutarsın yada biter diyor...
Merhabalar arkadaşlar ben 6 yıl önce yurtdışından türkiyeye temelli döndüm gidip geliyordum 3 sene önce eşimle tanışdım ve ben tanışmada annemin babamın bana verdiğini cocuklarıma geri vermek isterim dedim ilerde ilk cocuğum olduğunda kapanmak istiyorum inşallah dedim sonra ilişkide ya...www.kadinlarkulubu.com
Baştan açıkça söyleyip dürüstlük mü yapmış oldu??? Bence düpedüz küstahlık ve pişkinlik bu. Bir de başıma kakacaksan, unutmayacaksan birleşmeyelim diyor. Ben yaptım sen de yutacaksın diyor. Bak bak bak... pişmanlık, geri kazanma çabası değil bu. Bu başka birşey. İşine gelirse diyor resmen.Evet boşlukta olduğunu söyledi, yuvamı tekrar kurmak istiyorum ama bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim dedi. Hayatında sadece bir kadın da olmamış, muhtemelen bu kadın kendini tek sanıyordu. Birden fazla kişiyle takılmış konuşmuş. Baştan açıkça söyledi. Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici
Pardon ben bu yorumumu unutmuşum direkt konunun bana ait olduğu söylendi zannettim. Evet üniversite eğitimim için birkaç gün önceki sınavlara girdim. Ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Birleşsek bile ona bağımlı kalmamak ve kararımdan pişman olursam dik durabilmek"Aynı şeyleri yaşamışız, bana da kapalılık şartı ve kuran kursunda eğitim alma, arkadasları bırakma, makyajı bırakma, sosyalliği bırakma gibi şartlar koşuldu kabul ettim aşırı mutsuz oldum ve ayrıldık, cocuk yapmayın o evlilik yürümez. "
Bu sizin o konuya yazdığınız mesaj. Size Kur'an kursunda eğitim şartı koşan adamın yaptığına bakın hele. Böyle riyakar insanla yaşanmaz. Size değer vermiyor, hayatınızı ipotek altına almis. Hareket ve şiddet var birde.
Annenizin eşinden çok daha sıkıntılı yanında yaşanmayacak bir insan değil mi kendisi?
Orada da yaşamak zordur kabul ediyorum ama bu şekilde geri dönerseniz daha kötü şeyler yaşayacağınız çok ortada.
Çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmanın yollarını arayın.
Eşiniz o kadar pişkin ki.Pardon ben bu yorumumu unutmuşum direkt konunun bana ait olduğu söylendi zannettim. Evet üniversite eğitimim için birkaç gün önceki sınavlara girdim. Ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Birleşsek bile ona bağımlı kalmamak ve kararımdan pişman olursam dik durabilmek
bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim
Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici
Adam hataları yapıp yapıp bir de sana şart koşuyor. Seni çaresiz gördüğünden iyice yüzsüzleşmiş buna açıklık denmez. Farkında mısın çok özür dilerim beni affet sana bunları unutturacağım demek yerine bunları unutamayacak kavga sebebi yapacaksan birleşmeyelim diyor. Hangi yüzle hadsiz!Evet boşlukta olduğunu söyledi, yuvamı tekrar kurmak istiyorum ama bu konuları unutamayacak ve kavga sebebi yapacaksan birlesmeyelim dedi. Hayatında sadece bir kadın da olmamış, muhtemelen bu kadın kendini tek sanıyordu. Birden fazla kişiyle takılmış konuşmuş. Baştan açıkça söyledi. Telefonuna biraz göz gezdirdim silmemiş bile. Bu açıklığı hem iyi hem rahatlığı rahatsız edici
Boşanma davasını açıp sevgiliyle gününü gün ederken çocuğu düşünmemiş galiba. Bilmiyorum içiniz alacak mı? Aldatır mı bilemem ama alkolü bırakması zor bence devamlı içip alıştıysa. Bir de siz yapsanız onun tepkisi ne olurdu? Çok iyi düşünmek lazımMerhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
Merhaba bir süredir ayrı olduğum eşim alkole başlamış ve birde sevgilisiyle beraber kalmışlar. Kız da alkol alan biriymiş. Eşim önceden böyle şeyleri hiç bilmiyordu, kucuk yaşlardan beraberdik. Biz ayrıyken bu hayatı tatmış oldu, şu an bıraktığını ve eski hayatını aramayacağını söylüyor. Küçük bebeğimiz var. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Bu tarz konularda erkekler nasıl olur? Bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Çok üzgün ve karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?