Alkol Kullanan Sevgili

1.5 yılık birliktelik ve evlenme bahsi geçmiyor? Bu konuda da konuşun bence.
Anneniz haklı, benim de annem olsa o da istemez.

Sosyal içici değil... derdimi var acaba

1.5 yılık birliktelik ve evlenme bahsi geçmiyor? Bu konuda da konuşun bence.
Anneniz haklı, benim de annem olsa o da istemez.

Neden??? insanlar bazen ilişkiye hemen evlenmek için başlamaz.
Benim annem de sevgilimle iki yıl boyunca sevgili olduğumuzu da biliyordu, tanışıyordu da evlilik lafını bile geçirmedik. Annem de ben de bunun üstünde durmadık. Neticede şartlar olgunlaştı üç sene sonra evlendik. Yani illa herkes evlilik lafı geçsin diye beklemez . Yada her erkek hemen hop ilişkiye evlilik düşünerek başlamaz. Bana bu daha samimiyetsiz geliyor. Adamın evlenesi varmış gibi hemen hop evlenelim demesi hoş değil bence mesela
Burada haftasonu bir litre viski içen biri var. O düşünse konu sahibi düşünmemeli evliliği.

Bir 70 lik çok fazlaymış..üstelik viski öyle bir gecede içilmez ki..sevgilin içmeyi bilmiyor..ki ertesi günü başı ağrıyor...su içmeli sürekli yoksa başı ağrımaz..
İçki içen adamların muhabbeti iyi olur..içi dışı bir olur diye bilirim ben de..
Önemli olan onunla içtin mi hiç...içtikten sonraki halleri nasıl...
Ona göre yorum yapacağım..

Konu sahibi evlilik mevzusunun geçmemesini dert edinmiş diye söyledim bu yorumu, siz farklı görüşte olabilirsiniz, kendinizden örnek veriyorsunuz diye ben de kendimden örnek vereyim herkesin hayatı farklıdır sonuçta sözlüm ilişkimizin 1. ayında evlilik lafından bahsetti, ben kendi hayatıma göre yorumlarım siz kendi hayatınıza göre yorumlarsınız, herkesin hayata bakışı aynı değil neticede..

Dozunda olduktan sonra içki problem olmaz ama her haftasonu, bütün haftasonunu akşamdan kalma geçirecek kadar içiyorsa içmeyi bilmiyordur sevgiliniz. Evet problem olabilir.

Sadece içki mi peki yoksa yanında başka bir şeyler de var mı, emin misiniz?

Cuma, Cumartesinin haftanın diğer günlerine de yayılma riski var.
Çok dikkatli düşünün. Anneniz haklı.

Bir büyük, bir sey soyluyorsa sayet muhakak kulak asmali...

Bizim sevgili dönemlerinde gözlerimiz kör oluyor hic birsey göremiyoruz ama bizim bakmadigimiz acidan bakan büyüklerimiz olaylari az cok tahmin ediyor, bu sebeple aile hakli diyorum...

Kendinize göre elbette yorumlayın da. Bir litre viski içen biri varken asıl sorunun evlilikten bahsetmemesi olduğunu söylediniz. Hani bu da asıl sorunu gözden kaçırılmasına sebep oluyor.
Ben görücü usulleri hariç, yada evlilik amacında başlayan görüşmeler hariç hemen evlenme lafını sevmem ve ürkerim. Doya doya sevgili olup gezmek varken ne bu acele derim. Evlilik zaten geliyor ama sevgililiğin tadını çıkarmak lazım bence...Ki bu konuda da olduğu gibi biraz tanımak da gerek. Mesela şimdi alkol sorunu olan bir sevgili var. Asıl sorun bu.

şimdi içki içmesi bence sorun değil

işte burda da yorumlar var çocuk olur babasını sarhoş mu görsün vs vs

eşim de ben de çevremiz de içki kullanır

ama 5 yaşındaki oğlum hiç bizi sarhoş görmedi

saati zamanı mekanı vardır

her neyse

Cuma Cumartesi içmesinde bunu her hafta içmesinde de bir şey yok da 70 lik viski çok fazla

adam onu ne kadar sürede içiyor

emin misiniz tek gecede içtiğine kendince size hava mı atıyor akşam bir 70 lşk viski içtim şeklinde acaba

alkol deyince tüm kapılar bende kapanmaz ama evimde içki içirtmem içen ile aynı yatağa girmem düşüncesinde iseniz de uzatmayın bence zira o zaman huzur olmaz

bu düşüncede olanlar da kendilerince haklı ve mutlaka o eve alkol girerse hır gür çıkar bu tek bir bira olsa dahi durum öyle ise yol yakınken yeni bir hayat çizin

Zaten bunu da konuşun dedim alkol sorunu hallolsun önce hele, bu sonra konuşulacak mevzu..

Ne yazik ki alkolizm geri donulmez bir sokaktir. Alkoliklerin iyilesmesi neredeyse imkansizdir.
Sorumlu icici degilse, asiri tuketiyorsa, korkun, hem de cok korkun.
Onun sagligi ve sizin geleceginiz icin korkun.

O tarz aliskanliklar birakilmaz, kabul edemeyeceginizi bildiginiz seyleri goz ardi etmeyin ileride iliski ilerleyip vazgecmek daha zor olunca cok daha zorlanacaksiniz. Simdiden donun bu yolda illaki kafaniza uygun baskasini bulursunuz.

Anne sözü dinle,sonradan pişman olma

içki bütün kötülüklerin anasıdır

arada içse bir derecede de her hafta her hafta alkolikmiş o

Icki kotuluklerin ANASI DEGILDIR.
Sorumsuz icici kotuluklerin KAYNAGIDIR.
YETER bu CINSIYETCI SOYLEMDEN kurtulun artik.
seksist abuk sabuk soylemlerden biktik.

Beğenmiyosan ayrıl illa değiştirmeye çalışmak zorunda mısın
Gerçi dediğin gibi evlenmekten bahsetmiyomuş bile

Sana arkadaşımdan örnek vereyim, arkadaşımın esi her gün içiyor, ne gezme, ne ortak bir paylaşım. Maaşı cok iyi oldugu icin her gün siseye yatırdığı parayı tahmin edemezsiniz m. Arkadaşımı cok seviyorum esi de iyi bir insan kendi halinde. Ama ileride bu sana buyuk sorun olacaktır. Evden iise isten eve ve her akşam alkol... Sadece hafta sonu olması da cok fazla. Haftasonunuz sadece alkole gider, maddi külfeti cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…