Her haftasonu bir gecede bir sise viski mi iciyor ? Bu biraz abarti geldi. Eger bu denliyse hafta ici de atmasi lazim biraz. Bilemedim. Ha haftasonlari bir iki kadehse yani soyleminizde mubalaga varsa bence sorun degil. Ama bir sise viski ise her haftasonu her haftasonu ben de bir durup dusunurum.
Alkol konusunda çok esnek sanardım kendimi ama ben her haftasonu 70lik deviren insan istemezdim hayatımda. Çünkü bu sosyal içicilikten çıkmış. Alkolik. İşe gitmese haftaiçi de içecek demek. Bence ilişkini gözden geçir.
Sarhos olacak kadar mi iciyor her seferinde?
Ben de alırım alkol, karşıtı olan bir insan da değilim ancak yerinde ve zamanında alırım. Düzenli hale gelince can sıkıcı oluyor. Direkt olarak konuyu açmadım, ama ima ettiğimde çok içtiğini kabullenmiyor. Alkol alamayacağı haftasonu etkinlikleri yapamıyoruz malesef.
70'lik viski içtikten sonra tabiki sarhoş oluyor kendisi kabul etmese de.
Görüşemiyoruz demedim ki , haftasonu hariç görüşemiyoruz dedim bu da lokasyon problemi. Görüştüğümüzde de alkol alıyor diyorum konu bu aslında.içkiden daha öenmli sorunlarınız var,bence,adam senle görüşmuyor
Alkol karşıtı bir insanım değilim kesinlikle, üniversite zamanlarımda fazlasıyla kullanmıştım ama yaş kemale erdi iş hayatı derken olgunlaşmak mı yaşlanmak mı denir bilmiyorum ama içemiyorum artık.
Hava atacak durumu yok malesef yanımda içiyor görüyorum 70'lik viski olur rom olur öncesi ve sonrasında birası elbet olur vs vs.
İçmesine ben de karışmam keyif için 2 bira içse ağzımı açmam ancak cuma işten çıkar çıkmaz yemek yemeden tekele koşan bi adam haline geldi. Şişe bittikten sonrasını hatırlamayan bi adam haline geldi. Kendini kaybedip saçma davranışlar sergilemesi beni çok rahatsız ediyor.
Enerjimi kime ve neye harcayacagimi sizden ogrenmeyecegim, kusura bakmayin.Lütfen uğraşın bu cümle dilimizden çıksın ki kadın cinayetleri bitsin.. Bu kadar duyarlısınız ya kadına şiddeti en çok alkollü eşlerin yaptığınıda bilirsınız..ufak bir tavsiye enerjinizi başka seylere harcayın..
Bu şartlarda haklısınız
Zira makul içmiyor derdi ne ise çözsün yoksa şişeleri ile mutlu bir hayat dileyin
Bu kadar çok içen hafta içi nasıl içmiyor ki adam kendini tutup tutup dağıtıyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?