Alkol Kullanan Sevgili

Mübalağa kesinlikle yok, viskinin öncesinde sonrasında birası olabilir ama viskinin bitmediği hiç olmadı.

Şimdiden belli etmiş kendini
Alışkanlık yapmış birkere zor bırakması anneniz ayrıca haklı
Yarın evlenirsin eve hergün alkollü gelen eş diye konu açarsın
bunu sorun haline getiriyorsan ki bana göre sorun Yol yakınken yol ver gitsin
Ağlayan sen olma

Aynen ben de öyle zannediyordum kendimi. İlişkinin başında da etkilenmemiştim zaten hiç. Ama alkol sonrası kendini bilmez tavırlar, ne yaptığını hatırlamamalar olunca rahatsız olmaya başladım
Çalışmadığı dönemde hafta içi de içiyordu evet, şu an çalıştığı için kullanmıyor.

canım senin sevgilinin durum biraz bağımlılık gibi olmuş sanırım ayrıl ya da ayrılma diyemem ama bu durumun onun farkına varması ve kendini düzeltmesi lazım. sağlık açısından da çok zararlı bir durum

fena durum bence. çalıştığınız içkiye mi gidecek hep. ucuz şeyler de değil sanırım bu alkol ürünleri. çalışmayınca hafta içide içiyor demişsin. bildiğin bağımlı. özünde iyi diye kandırma kendini. yol yakınken kendi hayatını önemse

70'lik viski içtikten sonra tabiki sarhoş oluyor kendisi kabul etmese de.

Istisnasiz her cuma cumartesi iciyor ve her seferinde sarhos oluyorsa bir alkol problemi vardir. Benim erkek arkadasimda kullaniyor malesef. Ayda 1-2 defa icer yalniz benimki bira iciyor her ictiginde haber verir öyle sarhos olana kadarda icmez kafasi güzel olur genelde. Bu benim tabiki hosuma gitmiyor ama onu oldugu gibi sevdigim icin birsey demiyorum. Yalniz seninki cidden dozaci biraz kacirmis. Oturup bir konus. Azaltsin en azindan.

"Çirkin kadın yoktur, az votka vardır" durumu değil umarım....Şaka yaptım ama neden sizle buluştuğu sınırlı vakti sarhoş olarak geçiriyor ki? Problem var o zaman evet, bence ayrılın adam olmaz bundan...

alkolden pek anlamam.

ne kadarı normaldir, ne kadarı aşırıya girer bilmiyorum.

tek bildiğim,
Poray Karayel'de Poyrazın karısı günde bir şişe viski içiyormuş da, bunun için yurtdışına alkol tedavisine gitmiş de, yıl sürdü kadının tedavisi. kadından da alkolik diye bahsettiler dizi boyunca.

o kadar diyim :)

Alkol biz de kullanıyoruz, ama ayda yılda 1 tane bira ya içeriz ya içmeyiz. Önemli olan alkol kullanmak değil, alkol onu kullanıyor mu? Sen içen biri değilsen bence olmaz o iş, adama zaten ya alkol ya ben gibi bi seçenek vermiş olacaksın iyice saçma sapan bi hal alacak durum. Bunun seni rahatsız ettiğini, geleceği düşündüğünde içinden çıkamadığını söyleyip biraz ara verebilirsin huzursuzsan...

Bensana yurekten bu aciyi 8yil cektim bu illetle savastim esim tedsvi oldu kurtuldu binlerce sukur dr bana demistiki alkolik olmak hergun icmek degil her hafta sonuda icen alkoliktir yakma kendini alkolik o adam uzakdur

Bu şartlarda haklısınız

Zira makul içmiyor derdi ne ise çözsün yoksa şişeleri ile mutlu bir hayat dileyin

Bu kadar çok içen hafta içi nasıl içmiyor ki adam kendini tutup tutup dağıtıyor demekki

Annen haklı. Kullanım derecesi çok yüksek bence de..

Enerjimi kime ve neye harcayacagimi sizden ogrenmeyecegim, kusura bakmayin.
Hayir yanlis biliyorsunuz. Kadin cinayetlerin temel sebebi, kadinin kendi ile ilgili karar almasi ve bunu uygulamasi.

Kaynak :http://kadincinayetlerinidurduracag...erini-durduracagiz-platformu-2015-yili-raporu
Oldurulen kadinin esinin alkolik olduguna dair bir veri bulamadim. Siz bulduysaniz paylasin, biz de ogerenelim.

Ayrica kadinlari oldurenlerin %90 u kocalari, onlar da cogunlukla muhafazakar kapali ailelerden geldigini dusunursek, alkolik koca olmalari ihtimali cok ama cok dusuk.

Bu şartlarda haklısınız

Zira makul içmiyor derdi ne ise çözsün yoksa şişeleri ile mutlu bir hayat dileyin

Bu kadar çok içen hafta içi nasıl içmiyor ki adam kendini tutup tutup dağıtıyor demekki

Ben de derdi var diye düşünüyordum ancak ilişkimiz zaman aldıkça elle tutulur hiçbir derdi olmadığını gördüm. Benimle kıyaslanamayacak bir maddi durumu var maddi anlamda hiçbir derdi olamaz ailesinin durumu oldukça iyi, işi zaten kendi işleri onunla ilgili bir derdi olamaz. Ailesi İstanbul'da olmasına rağmen onlardan ayrı tek başına yaşadığı bir evi var. Artık hiçbir derdi olmadığı için içtiğini düşünmeye başladım. Hafta içi içmemesinin en büyük sebebi karaciğer enzimleri nedeniyle doktordan aldığı uyarı ona istinaden azaltarak bu seviyeye indirdi. Ne düşünmem nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum 28-29 yaşında insanlarız sonuçta kendi de farketmeli diye düşünüyorum.

Karaciğer kötü ise as içsin hafta sonu zum olmasın iki kadeh içsin mesela ne olacak ki

Hadi ayda bir de sarhoş olacak kadar içsin

Alkol "kullanmak" nedir birisi aciklayabilir mi? Sarap, viski, bira, tursu suyu ICILIR, kullanilmaz.
Cok tuhafsiniz ya.
Alkol sanki eczaneden alinmis saf alkol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…