Alkol Kullanan Sevgili

Sanırım yazımdan dolayı alkol karşıtı olarak algılandım ama alkol düzeyinde,yerinde ve zamanında olduğu sürece severim, kullanırım da. Ama alkol alamayacağı sosyal ortamlara giremeyen bir insandan bahsediyorum burada. Özel bi günde karşılıklı 1-2 kadeh bir şey içemeyeceğim insan beni de rahatsız edebilirdi.

Ben 3 yildir evliyim evlenmeden önce bilmiyordum böyle ictigini
her gün evde tek basina iciyodu simdide iciyo ama her gün degil evden kacip iciyo hafta sonu icmiyo bu kadarini yapana kadar ne kadar küstüm agladim konustum anlattim yinede vazgecemiyor tedavi olmuyo degilim diyo
yaninda sizmis bir adamla uyumak ne bunu yasamayan anlayamaz
simdiki aklim olsa evlenmezdim..
cok kötüyüm mutsuzum
sen aksam sarilip yatacak esini beklersin o alkolden sizmis
yemek yedigi yer masa akitmis berbat sabaha kadar nefesinden gelen alkol kokusundan odaya girilmiyor

ben yasadim yasiyorum sen yasama

Bensana yurekten bu aciyi 8yil cektim bu illetle savastim esim tedsvi oldu kurtuldu binlerce sukur dr bana demistiki alkolik olmak hergun icmek degil her hafta sonuda icen alkoliktir yakma kendini alkolik o adam uzakdur

Ben 3 yildir evliyim evlenmeden önce bilmiyordum böyle ictigini
her gün evde tek basina iciyodu simdide iciyo ama her gün degil evden kacip iciyo hafta sonu icmiyo bu kadarini yapana kadar ne kadar küstüm agladim konustum anlattim yinede vazgecemiyor tedavi olmuyo alkolik degilim diyo
simdiki aklim olsa evlenmezdim..
cok kötüyüm mutsuzum
sen aksam sarilip yatacak esini beklersin o alkolden sizmis
yemek yedigi yer masa akitmis berbat sabaha kadar nefesinden gelen alkol kokusundan odaya girilmiyor

bana yardim edebilirmisiniz nasil vazgecti esiniz tedavi nasil ikna ettiniz

En son buyuk bi kavga ettik benim edim kabul etti alkolik oldugunu iyi bi dr arastirdik kendisi istedi bu cok onemli o istemese asla basaramazsin ben aglardim kavga ederdim hepsi bos o isticek esim 2ayda temizlendi uc yildir aklina gelmiyor bin sukur dua edicem sana allah kurtarsin yuvanizi o pislikten

alkol içmesi sıkıntı. benim babam da çok içerdi. her gece 10 tane bira içerdi. hala öyle. evet sarhoş olmazdı, bi agresifliği bi tutarsızlığı yoktu ama ona ramen çok üzüntüsünü yaşadık. bence anneniz haklı.

İyi de alkolik olmak ayri birsey, alkol kullanmak ayri birsey
Edebiyle adam gibi icene lafim yok ama artik icmeyi aliskanlik haline getirmisse genelde sonu kotu oluyor

Edebiyle alkol almak diye bi sey de yok kendinizi kandirmayin. Erkek arkadasimin babası da içiyor hemde yıllardır su an oğlunun psikolojisini bi nasıl etkilemiş anlatamam. Çocuklara yazik aile kuracaksaniz size yazik

Kendini kaybetmiyorsa isterse 5 tane 70lik icsin, bunye meselesi. İctiginin boyutuna takilmayin icince degisiyor mu ona bakin. Benim icin alkol alan erkek sorun degil,hatta alkol almayan biriyle olamam sanirim. Ama icince kendinden geciyorsa,sacmaliyorsa, dötü kaybediyosa sikinti var

Edebiyle alkol almak diye bi sey de yok kendinizi kandirmayin. Erkek arkadasimin babası da içiyor hemde yıllardır su an oğlunun psikolojisini bi nasıl etkilemiş anlatamam. Çocuklara yazik aile kuracaksaniz size yazik
Benim de babam iciyor yillardir. "Edebiyle". Ailecek psikolojimiz de yerinde cok sukur.

Başlığı görünce bile istemsizce yüzümü buruşturdum. Çünkü anneniz haklı, benim de Annem aynen bu şekilde düşünüyor, haklı buluyorum. Alkol kullanan daha doğrusu "haddini bilmeden" bunu tüketen insanlarda sadece alkol sorunu olmuyor, onu takip eden bir sürü meseleler.
Allah korusun.

İlerdeki yaşantınız da kendi vücuduna değer vermeden bunu size göre"aşırı" kullanan biri; size nasıl sağlıklı bir ilişki, hayat sunabilir.

Bu konudaki yorumlar herkese göre göreceli olabilir tabiiki. Benim arkadaşlarımdan da alkol kullananlar var ve, birlikte oldukları insanın dozunu da aşsa alkol kullanmalarında sorun görmüyorlar.

Bu konudaki fikrim hülasa şudur; Size uygun olmayan herhangi bir davranışında (alkol, şiddet, psikolojik baskı vs) bunu görüp farketmezseniz daha sonra sıkıntı olabilir. Hayırlısı olsun.

Bende bir haftadir kavgaliyim odamdan cikmiyorum 2 gun zil zurna halde gelde sonra. Bu kadar uzatma tamam azaltacagim dedi 2 gundur de icmiyo barisalim diye geldiginde diyorum sana boyle yaparsan beni kaybedersin. Dedim git doktora psikolag a tedaviye dedim. Simdi de deneyeyim boyle olursa zaten gidecegim dedi.
Bizim iliskki sorunumuzda var alkolden diye dusunuyorum ama bilemiyorum
Cok tesekkur ederim dualariz ve ilginiz icin rabbim tum icenleri duzeltsin insallah

Annen cok dogru söylemiş güzelim. Bende aynısı yasyorum. Sevgiliyken normal geliyodu ama evlenince oyle olmuyo maddi manevi cokersin anneni dinle hemen uzaklaş. Aslada sözüne inanma kackere icmem dedigi halde iciyor. Vazgecemez. Ancak oyalar.

Adam düzenli bir şekilde içiyor istinasız, sende alkol mu ben mi diyeceksin adamda sana kesin sen diyecek önceleri tövbe ettim agzıma almam seni seviyorumlar falan, tabi biz kadın milleti yufka yürek inancaksın güvenceksin evleniceksin.
Evliliğin cicim ayı çıkmasıyla bir daha başlamazsa bende bişey bilmiyorum..
İçen adam her kötülüğü yapar, sen içme dediğinde sana döner üstüne bide şiddetle cila atar yatar uyur..
Burda cok geçmez senin konunuda görürüz ondan sonra eşim içip dövüyor diye..
Bu kadar görmezden gelmeyin bazı durumları..
Tavuk b.k deşelemekten vazgeçmez.

Her seyin dozu vardir..hafta sonu bir iki kadeh icmesinde bence mahsur yok ama sizinki gercekten bagimli demekki..ileride cok buyuk sıkntılar yaratir babamdan biliyorum evin koyun izini bilmezdi..ve inanin bu sartlarda cocuk buyutmek istrmezsiniz her seyle annem ugrasir aksamlari koca yolu gozlerdi..simdiden uzaklasin

Konu açalı baya olmuş, ne durumdasiniz şimdi ?
hala beraberseniz kendin kasiniyosun derim ucu b.k lu değneği bile bile tutuyosundur

70 lik viski icsin haftada 2 kere ,ne kafar babalim yapabilirki? Yasayan biri olarak soyluyorum direk birak ,etrafimdada cok mutsuz evlilik,mutsuz iliski,ve sonu husran hayatlar var.ozel gunlerde olabir ona katdi degilim

Annen hakli alkol icenide ailesinide rezil eden suursuzlastiran bir illet.bence ayril birakacagina emin olamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…