Alkol alinca sapitmiyorsa sacmalamiyorsa bence sakincasi yok,oyle annenizin dusundugu gibi degil yani adam edebiyle iciyorsa, ailesinin ihtiyaci olan tum parayi alkole yatirmadigi surece bir sorun degil, ben de icki icmeyen adamla evlenemezdim mesela ama dedigim gibi kisiye gore degisir bu konuya bakis acisi
Bensana yurekten bu aciyi 8yil cektim bu illetle savastim esim tedsvi oldu kurtuldu binlerce sukur dr bana demistiki alkolik olmak hergun icmek degil her hafta sonuda icen alkoliktir yakma kendini alkolik o adam uzakdur
En son buyuk bi kavga ettik benim edim kabul etti alkolik oldugunu iyi bi dr arastirdik kendisi istedi bu cok onemli o istemese asla basaramazsin ben aglardim kavga ederdim hepsi bos o isticek esim 2ayda temizlendi uc yildir aklina gelmiyor bin sukur dua edicem sana allah kurtarsin yuvanizi o pisliktenBen 3 yildir evliyim evlenmeden önce bilmiyordum böyle ictigini
her gün evde tek basina iciyodu simdide iciyo ama her gün degil evden kacip iciyo hafta sonu icmiyo bu kadarini yapana kadar ne kadar küstüm agladim konustum anlattim yinede vazgecemiyor tedavi olmuyo alkolik degilim diyo
simdiki aklim olsa evlenmezdim..
cok kötüyüm mutsuzum
sen aksam sarilip yatacak esini beklersin o alkolden sizmis
yemek yedigi yer masa akitmis berbat sabaha kadar nefesinden gelen alkol kokusundan odaya girilmiyor
bana yardim edebilirmisiniz nasil vazgecti esiniz tedavi nasil ikna ettiniz
Benim de babam iciyor yillardir. "Edebiyle". Ailecek psikolojimiz de yerinde cok sukur.Edebiyle alkol almak diye bi sey de yok kendinizi kandirmayin. Erkek arkadasimin babası da içiyor hemde yıllardır su an oğlunun psikolojisini bi nasıl etkilemiş anlatamam. Çocuklara yazik aile kuracaksaniz size yazik
En son buyuk bi kavga ettik benim edim kabul etti alkolik oldugunu iyi bi dr arastirdik kendisi istedi bu cok onemli o istemese asla basaramazsin ben aglardim kavga ederdim hepsi bos o isticek esim 2ayda temizlendi uc yildir aklina gelmiyor bin sukur dua edicem sana allah kurtarsin yuvanizi o pislikten
Annen cok dogru söylemiş güzelim. Bende aynısı yasyorum. Sevgiliyken normal geliyodu ama evlenince oyle olmuyo maddi manevi cokersin anneni dinle hemen uzaklaş. Aslada sözüne inanma kackere icmem dedigi halde iciyor. Vazgecemez. Ancak oyalar.Merhaba,
Amacım akıl danışmak, yaşayan bilenlerden tavsiye almak.
Yaklaşık 1.5 yıllık bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşımın -problem denecek düzey herkes içi farklıdır ama - bence alkol problemi var. Her cuma-cunartesi istisnasız alkol alır. Ama bu olay 1-2 bira şeklinde değil özellikle cumartesi akşamlar bir 70'lik viski şeklinde. Gündüz dışarı çıkmaz çünkü sevmez, cuma ve cmt gece içtiğinden gündüz başağrısıyla boğuşur. İkimiz de çalışıyoruz ve İstanbul'un iki kıtasının uçlarındayız denebilir, haftasonu hariç görüşemiyoruz.
Ama bu alkol olayı ileriyi düşündüğümde canımı sıkıyor, çocuğum olsa her hafta sonu sarhoş bir baba mı görecek diyorum. Gerçi evlenme bahsi hiç konuşulmuyor o da ayrı.
Annem alkol konusunda çok sert ne koca ne baba olur ondan ya alkol ya ben demelisin diyor. Bu şekilde söylenmez elbet ama nasıl konuşabilirim ya da konuşmam bu konuda bir etki yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Büyük boy rakı ve viski diyor konu sahibi, adını sorsanız zor söyler okadar içen birisi..Sarhos olacak kadar mi iciyor her seferinde?
Alkol problemi var deyince, her akşam işten çıkıp soluğu meyhanede alıyor sandım.
Bana hiç sizin düşündüğünüz gibi gelmedi.
Eğlenmeyi ve gece hayatını seven, genç bekar bir erkek var karşımızda.
1şişe viski içmesi mühim değil, her bünyedeki etkisi farklıdır.
Önemli olan kendisinin bilinci yerinde kalacak, saçmalamayacak kadar kontrollü bir şekilde tüketmesi.
Ben abarttığınızı düşünüyorum.
Diğer evlilik meselesine gelince, o ilişkinizin ciddiyetiyle alakalı bir durum.
Hiçbir şekilde bilemezsiniz, şuan içki içiyor diye babalık yapamayacağı kanısına varmak abes bir yaklaşım olmuş.
herkeste ayni etkiyi yaratmaz.Büyük boy rakı ve viski diyor konu sahibi, adını sorsanız zor söyler okadar içen birisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?