Alkol Kullanan Sevgili

Anneniz % 100 haklı... Ben evlenmeden önce belki yılda 1-2 kez kullanıyordum. bir gün arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda kör kütük sarhoş olan bir genç kızın düştüğü hal ve durumu görünce bir daha 1 bardak bile almamaya yemin ettim. alkolü bırakabileceğini hiç zannetmiyorum, en iyisi siz onu bırakın...

Alkol "kullanmak" nedir birisi aciklayabilir mi? Sarap, viski, bira, tursu suyu ICILIR, kullanilmaz.
Cok tuhafsiniz ya.
Alkol sanki eczaneden alinmis saf alkol!

Konuda buraya takılmanız ne kadar tuhafsa, başlığa "alkol içen sevgili" yazmamı daha doğru bulacak olmanız da o kadar tuhaf. Viski diye direkt isim verseydim içmek fiilini kullanırdım ancak alkol alan veya alkol kullanan demek daha doğru geliyor kulağa sanırım alkol içmek değil.

Çok normal..aslında her şey hatırlanır..siz tam bir içici olmadığınız için onu anlayamıyorsunuz gibime geldi..
Bir de alkollüyken içindekiler çok rahat dışarı çıkar..sakladıkları takıldıkları travmaları neşesi hüzni vs..kişiliği hakkında bir fikir edinebilirsiniz aslında..
İçinde bir canavar varsa gizlediği o da ortaya çıkar..komplekli ise üstelik saldırgan olabilir..bu da sizi yıpratabilir..baş etmeyi öğrenebilirsiniz açıkça bir şiddetle karşılaşmadınız sürece..
Alkol alıp dövüyorsa hakaret ediyorsa o zaten beş para etmeyen bir adamdır..kişiliğidir onun..alkolle alakası yok..

Alkole karşıyım ve annene hak veriyorum.

Annenı dınle zararlı çıkmazsın.

Muhafazakar olduklarını hangi tabloya göre düşündünüz pardon? Ayrıca alkol kötülüklerın anasıdır ayetinde ben cinsiyetçi bir yaklaşım görmüyorum siz nasıl görüyosunuzda bukadar hırs yapmışsınız şaşkınım..belkide asıl değişmesi gereken sizin zihniyettir..Aa pardon zihniyetı benden öğrenecek değilsiniz..

Ben direkt size soylememistim, genel (ortaya ) soylemistim, sizden sonraki mesaj oldugu icin yanlis anlasildim.
Yani genelde, "kullanmak" fiilini elestirdim, sizi degil.

yorumlari okumadim ama herkes ayni fikirdedir bence. evet aynen ya alkol ya ben demelisin. ben sevgilimin ictigini ogrendim. 5-6 aylik sevgiliydik. bi daha agzina vurursan o zikkimi beni unut dedim. aglayarak soz verdi. tamam soz yeminler ederim bi daha icmem dedi. ve icmedi. gerci simdi nisanlandiktan sonra ayrildik ama olsun yinede sagolsun sozumu dinlemisti

Daha önce sormuştum ama sanırım yanıt alamadım.

Sadece alkol mü tüketiyor yoksa yanında başka şeyler de var mı? Her hafta yaptıklarını unutup ertesi gün sürünecek kadar alkol alıyorsa yanında başka şeyler de olabilir o ertesi günkü akşamdan kalmalığa değecek.

sizinki alkolü amaç edinmiş
ve artık onda alışkanlık olmuş
bence en tehlikeli alkol alımı bu
mesela o adam öyle alışmış ki o gün geldiğinde o içkiyi içmese yapamaz duramaz hatta yoksunluk krizi bile yasayabilir
ben böyle birinden soğurdum açıkçası

Derdi mi var neden o kadar içiyor?
Ertesi gün baş ağrısıyla boğuşuyorsa neden o kadar çok içiyor ki.
Her haftasonu bunu alışkanlık haline getirmesi hoş değil bence.
Evlenince cumartesileri gezelim desen hayır bugün içicem vs diyebilir bile.
Tabi önce konuşun öyle yolunuzu çizin.

dediğin türden bi kocayla evli olduğum için seni cokk iyi anlıyorum,ve maalesef ki ben anne sözü dinlemedim ve cooook pişmanım suan.o içkinin boyutu onunla sınırlı kalmayacak emin ol..bi kızım var ama babasız buyuyo diyebilirim sana. o yuzden kimse vazgeçilmez değil anneni dinlee

TÜRKLER NEDEN ÖLDÜRÜYOR?
Kaynak:http://www.hukuki.net/archive/index.php?t-29652.html

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk insanının hangi nedenlerle cinayet işlediğini sıraladı:
1- Namus meselesi
2- Kin gütme
3- Kan davası
4- Alacak-verecek meselesi
5- Ani kızgınlık
6- Alkol etkisi
7- Ailevi geçimsizlik
8- Gönül ilişkisi
9- Aileler arası husumet
10- Şahıslar arası husumet
1 numarada ne var? NAMUS meselesi. Namus meselesi nasil bir erkek tarafindan irdelenir? Muhafazakar, geleneksel ve ataerkil dusunen erkek tarafindan. Alkol etkisi kacinci sirada? 6. sirada.

Ayrica tipik bir katil profili nasildir?
1-Masum yüzlüler. Toplumda kabul gören işlerde çalışıyorlar.
2-Birçok seri katilin akrabası ya da yakını ‘‘Onun cinayet işlediğine asla inanamam’’ şeklinde ifade veriyor.
3-Birçoğu dindar ve düzenli ibadet ayinlerine katılıyor.
4-Muhafazakarlar.
5-Heteroseksüeller.
6-Hepsi kurbanına ait bir eşyayı saklamayı seviyor.
7-Kurbanlar çoğunlukla kadınlar, çocuklar ve eşcinsellerden seçiliyor.

Bir sey degil.

Bir kişiyi öldüren tüm insanlıgı öldürmüş sayılır
Acık acık böyle yazan bir kitabın inananları dediğiniz gibi cinayet işlemez..her alkol alanda karısına şiddet uygulamaz..sahte muhafazakarla gerçekleri karıştırmayın gerçek inanan zaten karısını pamuklara sarar inanın..

Cumartesi gecesi bnmde alkol gunumdur..alkolik olsa hergun icer duramaz..bir iki gunden birsey olmaz

Iyi de Turkiye'nin gercekleri ortada, kriminoloji uzmani arkadaslar varsa daha detaylandirabilirler ama kadinlari olduren alkolik kocadan cok kafasini namusla bozmus muhafazakar kocalar.
Pamuga sararmis, evet pamugu tikiyor oldugunde, olmeden once de bezlere "namusunu korumak icin"kumaslara sardiriyor, ama kadin olduren erkegin profili boyle! Adam aklini bozmus kendi "erkek" imajinin ve muhafazakarliginin olcusunun, kadinin nasil davrandigiyla nasil giyindigiyle alakali oldugunu beynine kazimis. Kimseyi aklamaya paklamaya ugrasmayin, boyle bu adamlar.
Alkolu sorumsuz kullanan ve alkolik olan siddet uygular mi, tabi uygular ama erkeklerin isledigi cinayetin sorumlulugunu isleyen kisiden cok bir siviya yuklemek, ustelik bunu soylerken "kotuluklerin anasi" (yani kotuluk disil, doguran varliktan gelir) gibi cinsiyetcilik gutmek cok yanlis bir tutum bana gore.

Ertesi gün sana 'nasıl eve döndün?' diye soracak kadar o geceyi hatırlamayıp içtiyse bende durup düşünürdüm ilişkimi. Bende alkole karşı değilim içilebilir ama yanımdaki insan kendini kaybedecek kadar içiyorsa öncelikle kendimi düşünürüm. Nasıl eve döndüğümü bile bilmeyen insana güvenimide, vaktimide harcamam. Çünkü benim için sorun; içmesi değil, içince kendini kaybetmesidir. Bence siz onunla bu konuyu detaylı bi şekilde konuşmalısınız.

Aynı pisliği farklı renklerde tartışıyoruz aslında kadına şiddete sizin kadar hassasım emın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…