Alkol kullanımı.. Tavsiye verin lütfen

Bharr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
326
64
18
Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık

Haftada bir nasıl içiyor?

mesela ben arkadaşlarla dışarı çıktığımda içiyorum. Bu haftada 1 de olur 3 de olur, hiç olmayabilir de. Arkadaşlarım ise canları sıkıldığında ya da keyiflendiklerinde evlerinde de birkaç kadeh şarap içerler. Bir sorun yok bunlarda.

Bu çocuk nasıl içiyor. Sosyal içici mi yoksa farklı mı?

Adama hayatı zindan edecekseniz uzaklaşın.. Noluyor alkol alınca ,çoluk çocuğu perişan etmediği sürece ,evi eksik bırakmadığı sürece ..
Siz mesela nesini sevmiyorsunuz ?
1 bira bile icebildiginizi dusunmuyorum tam olarak neyi sevmiyorsunuz ..

Kızlar merhaba 1 seneye yakındır konuştuğum biri var ama normal arkadaşca. Kendisi alkol kullanan biri bende sevmeyen biriyim ondan kendimi uzak tutmaya çalıştıkça yakinlastik 2 aydır baya samimiyiz. Haftada 1 kere içiyorum diyo bazen 2 olabiliyor ama bana haftada 1 bile fazla geliyo beni boyle kabul et yarın gelir isterim ama alkolu birakamam diyor. Napcagimi bilmiyorum nasıl ona bu kadar bağlandım anlamadım korktuğum şeydi başıma geldi hic sevmiyorum alkolü ayda yilda bir içse agzimi acip tek. Kelime etmem ama haftada bir fazla kendimi geri cekemiyorumda kafam çok karışık
Yahu bu kadar karşıysanız alkole neden içen adamlarla takılıyorsunuz? İkiniz için de mutsuzluk garantili bir ilişki. Çok saçma.

Adam haftada 1 içiyor, alkolik falan değil. Öyle bir anlatmışsınız ki sanırsınız adam günün 24 saati alkol alıyor.
Madem bu kadar hassassınız neden ilişkinizi bıçak gibi kesmediniz? İnsanları değiştirmeye çalışmayın, çok istiyorsanız siz değişin.

Adamın böyle olduğunu öğrendiğiniz an size ve yaşam şeklinize uymuyorsa işi ilerletmeyecektiniz bir senedir konuşuyormuşsunuz , kimse kimsenin ebeveyni değil herkesin bi karakteri duruşu var değişir dediniz muhtemelen ama oda değişmek istemiyor o zaman ne yapmalı ya vazgeçmeli yA kabullenmeli

Evlendiğimiz kiside bu olursa yapamam dediğiniz kırmızı çizgilerinizden biriyse ve karşı taraf bırakmam diyorsa buna göre karar verin her ictiginde trip atıp kavga edecekseniz bence yolun başındayken bırakın evlilikde kafa uyumu önemlidir sizi sürekli strese sokar bu durum, abartiyorsun ne var diyenler için herkes aynı hayat görüşüne sahip olmak zorunda değildir bunu sorun eden insanlar olabilir o yüzden ben olmaz diyorum.

Bu sizin sevgilinizin yiğeni değil mi? Sevgiliden ayrılıp yiğenle takılmışsınız, patronunuzla sözlüyken bozulmuş, ayırırım onun yanında öperim demiş,sarhoşken sevdiğini söylemiş vs siz patrondan ayrılmışsınız bunun ağzını aramış hayır arkadaşız demiş bariz bozulmuşsunuz bu adamla ne işiniz var?eski sevgilinizin ailesine yakın niye olasınız ki saçmalık orada en başta mesafe koyacaktınız yoksa haftada bir içmesinde birşey yok da istekeye falan nerden geldi olay bence aranızda hala bir şey yok

Alkolu sevmeyen sizseniz o niye icmesin? 🙄

Prensipleriniz, kırmızı çizgileriniz var ise uzak durun. Açık açık söylemiş, siz de ona söylemiş kabul görmemiş zaten. Buna rağmen bencilce düşünerek karşıyı mutsuz edersiniz.

Back
X