Abartmayın ayol.Sigara, nargile, içki (bira, şarap dahil) uyuşturucunun her türü, kumar, şans oyunları (piyango, iddia) ASLA VE ASLA yaklaşılmaması hatta dokunulmaması gereken pisliklerdir.
Abartmayın ayol.
Düzeltme yaptım, 'şeylerdir' diye yazdım.Sigara, nargile, içki (bira, şarap dahil) uyuşturucunun her türü, kumar, şans oyunları (piyango, iddia) ASLA VE ASLA yaklaşılmaması hatta dokunulmaması gereken şeylerdir. Ne yapıp edin bunlardan uzak durun. Lütfen sigara ve alkol karşıtlığımı tartışmayalım.
Bence de etmemeli saçma olmuş çünküDüzeltme yaptım, 'şeylerdir' diye yazdım.KudrAlobar lütfen benim sigara ve alkol ... karşıtlığım üzerinden konu devam etmesin ricasıyla.
Ben kelimemi düzelttim, hadi bunları yapanlara da anlayışlıyım diyelim de yumuşatayım biraz. 'Saçma' ne yaa? Yani böyle düşünemez miyiz? Akadaşın konusu heba olacak.Bence de etmemeli saçma olmuş çünkü
10 - 11 saat gibi çalışıyorum ama sabah geç başlıyorum çalışmaya. Bu arada aslında 9 saat çalışmam yeterli. Onlarda zorunlu tutmuyor. Ama şimdi staj pozisyonunda olduğum için, ve dediğim gibi ekip arkadaşlarım US den çalıştığı için onlar işe başladığında ve sabah toplantısı (benim akşamım) falan yaptıklarında katılmak ve kendimi göstermek istiyorum. O yüzden benim tercihim aslında. Belki normal bir pozisyon yakalarım staj kontratım bitmeye yakın.Mesela kac saat calısiyorsunuz merak ettim
Pek değil. Çalışırken içmiyorum tabi. Ama ertesi gün ilk bir kaç saat akşamdan kalma gibi oluyorum. Elbette içmesem sanırım daha verimli olurum çalışırkende. Ama major bir sorun çıkmıyorBu durum işinizi etkilemiyor mu?
E sivri çıkışlar yapmaz, zihniyetinizi başka insanları rahatsız edecek şekilde ortaya sermezseniz sorun olmaz.Düzeltme yaptım, 'şeylerdir' diye yazdım.KudrAlobar lütfen benim sigara ve alkol ... karşıtlığım üzerinden konu devam etmesin ricasıyla.
Evet farkındayımBunun farkındasınız bu cok önemli. Daha fazla kötüye gitmeden önlemini alıp tedavi olun.
Bazen diyorum ki keşke şarap pahalı olsaydıSarapa vereceğin parayla bir şeyler elde edebilirsin. Yardım al bırak içmeyi
Siz pislik olduklarını düşünürseniz bende saçma olduğunu düsünürümBen kelimemi düzelttim, hadi bunları yapanlara da anlayışlıyım diyelim de yumuşatayım biraz. 'Saçma' ne yaa? Yani böyle düşünemez miyiz? Akadaşın konusu heba olacak.
Düzelttim. O kelime uygun olmadı. Şeylerdir şeklinde yazdım sonradan. Düzeltme görülmüyor mu acaba?Siz pislik olduklarını düşünürseniz bende saçma olduğunu düsünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?