Alkol problemi

Arkadas arayip icinizi dokmek istiyorsaniz , bana ulasabilirsiniz yurt disinda olup kendinizi yalniz hissetneniz cok dogal .
Ama gunde 2-3 sise sarap yani alkol almaniz hem bunyenize hemde psikolojik olarak bunyenize cok buyuk bir zarar .
Oncelikle neden bu kadar alkol aldiginizi kendinizce tespit edin .
Sizin durumunda olmak isteyen bir çok kişi vardır eminim , yurt dışında yaşamak isteyen insanlar .
Tabiki ailemizden , arkadaşlarımızdan ayrı kalacağız bir müddet , ama bu değilki kendimizi perişan edeceğiz .
Hersey zamanla oturur , siz arkadaş çevresi yapabilirsiniz ama sağlığınızdan olmayın bu süreçte.
Vaktiniz oldukça yürüyüş yapın açık havada , kendinizi yorun . Açık hava yürüyüşleri sayesinde beynimiz bol oksijenle dolacak ve mutluluk hormonları aktive olacak ve de yorulduğunuz için bence alkol almayı düşünmeyeceksiniz

Euro kazanıyormuşsunuz. Alkol tüketimi için harcanan para gözünüze değmeyecek kadar az , iş Türkiye den online terapi almaya gelince mi fiyatlar pahalı ?

Günde 9 saat stajyer olarak evden çalışırken , alkolü mesai saatleri içinde tüketmeye başlamıyorsanız ; uyku ve diğer faaliyetler ( ev alışverişi , temizlik , beslenme vb) dışında 3 şişe şarabı 4-5 saat içinde tüketiyor olmalısınız.

Nasıl bir şarap bukadar ucuz olabilir ? Bir çok ülke gezdim ama hiç bukadar ucuz ne şarap nede bira gördüm

Nasıl bir şarap bukadar ucuz olabilir ? Bir çok ülke gezdim ama hiç bukadar ucuz ne şarap nede bira gördüm
Yemeklere konulan şarap bile en ucuz bu kadar etmez , bira bile bu kadar ucuz olamaz . Konu sahibi sanırım sarhoşluktan para değerlerini karıştırdı

Ablacım böyle olmaz sıkıntıdan içiyorsun bence. Güzel bir sosyal hayatın olsaydı, sıkılmasaydın içmezdin diye düşünüyorum.

Ben de ABdye çalışıyorum, mutlaka disiplinli ol, erken kalk. KOnuşmak isteyenler için de 7-8 arası online ol. 8de çalışmayı bırak. Geç saate kadar çalışmayı kesinlikle yapma endazen şaşar. İçmek yerine akşamları spora gitsen mesela? Hem sıkılmazsın, hem içmezsin. 3 şişe çok çok fazla bedenine yazık. Acilen azalt içme işini.

Adaletsiz dünya , elalem insansızlıktan yakınırken bense insanlardan kaçıyorum

Bu kadar sarhoş olup işe nasıl gidiyorsun ben ondayım. Bir kadeh iki kadeh neyine yetmiyor? Bokunu çıkarmadan içsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…