• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol sigara

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.758
147.392
798
Iyi Akşamlar

Kizlar, kendiniz alkol ,sigara kullanip yada ikisinden birini kullanip
Eşi hicbirini kullanmayan var mi ?
Eşiniz rahatsiz oldugunu belirtti mi sizler ne yaptiniz bu durumda ? :)
Iki tarafta nasıl orta yolu bulur ?

Benim arkadaşım ve eşi var.
Arkadaşım içer, bizim grup zaten içer normalde. Eşi namazında niyazında bir arkadaşımız, içki hiç içmez. İkisi de birbirine karışmaz, arkadaşım dışarı çıktığımızda bizimle içer, kocası meyve suyu/soda içer. Onlara gittiğimizde de içeriz.

Hatta hep beraber gittiğimiz düğünde bizim masada rakılar şaraplar varken, arkadaşımın eşi gidip namazını kıldı geldi.

Onlar birbirine karışmayarak orta yolu buldular.

Benim arkadaşım ve eşi var.
Arkadaşım içer, bizim grup zaten içer normalde. Eşi namazında niyazında bir arkadaşımız, içki hiç içmez. İkisi de birbirine karışmaz, arkadaşım dışarı çıktığımızda bizimle içer, kocası meyve suyu/soda içer. Onlara gittiğimizde de içeriz.

Hatta hep beraber gittiğimiz düğünde bizim masada rakılar şaraplar varken, arkadaşımın eşi gidip namazını kıldı geldi.

Onlar birbirine karışmayarak orta yolu buldular.

Sigarayi evin icinde iciyorum usuyorum diye benimkininde farantijiti aziyormuş :D bence pek bisey olmuyor ama :p dile getiriyor ben tabi icmeye devam ediyorum ama bu ara grip diye kiyamiyorum yaninda icmeye ...sadece alkolu biyere gittigimizde 1-2 bardak bende iciyorum icme vs demiyor ama hoşlanmiyor hoslanmadigi icin o ortamlara girip oturmak cani istemiyor eveyse kucucuk sise bile sokturmaz :D arkadas grubuyla filan takilsak cogunluk karariyla daha iyi olurdu ama biz ikimiz geziyoruz hepp

Nadir zamanlarda alkol kullanırdım, sigarayı hala kullanıyorum :)
Eşim alkole takıntılıydı, içmiyorum artık, tabi sigarayı bırakmamı isteseydi ne yapardım bilmiyorum. Birinde bağımlılık söz konusu:KK51:

Sigarayi evin icinde iciyorum usuyorum diye benimkininde farantijiti aziyormuş :D bence pek bisey olmuyor ama :p dile getiriyor ben tabi icmeye devam ediyorum ama bu ara grip diye kiyamiyorum yaninda icmeye ...sadece alkolu biyere gittigimizde 1-2 bardak bende iciyorum icme vs demiyor ama hoşlanmiyor hoslanmadigi icin o ortamlara girip oturmak cani istemiyor eveyse kucucuk sise bile sokturmaz :D arkadas grubuyla filan takilsak cogunluk karariyla daha iyi olurdu ama biz ikimiz geziyoruz hepp
Sağlık durumu varsa bir şey diyemem tabii.

Dediğim gibi benim arkadaşımla eşinde öyle bir problem yok, evlerine gittiğimizde de içeriz. Bugüne kadar ne bizden biri ona içmesini teklif etti, ne o bize niye içiyorsunuz gibi bir yaklaşımda bulundu, ki bizim ortamlarımıza da girer.

Eğer içki konusunda siz kendi adınıza problem yaşamıyorsanız bence üstelemeyin. Kimi insan, benim gibi, içmekten keyif alır, kimi için öylesine bir şeydir. Eğer sizin için ayrı bir keyfi yoksa bu sebeple aranızı germeye değmez bence.

Sigarayı yanında içmem, balkona kaçarım -kış dahil-. Ben şarabımı içerken ona meyve suyu getiririm. İşin sırrı karşılıklı saygıda.

Nadir zamanlarda alkol kullanırdım, sigarayı hala kullanıyorum :)
Eşim alkole takıntılıydı, içmiyorum artık, tabi sigarayı bırakmamı isteseydi ne yapardım bilmiyorum. Birinde bağımlılık söz konusu:KK51:

Alkol icmesemde olur bende cok nadir kullanirim zaten ama hosumada gidiyor simdi -.- sigarayi birak uzun yaşa muhabbetleride yaptida :D birakmadim daha dogrusu birakamadim ayni evin icinde olunca dumandan zehirleniyormuş oda :D

Alkol icmesemde olur bende cok nadir kullanirim zaten ama hosumada gidiyor simdi -.- sigarayi birak uzun yaşa muhabbetleride yaptida :D birakmadim daha dogrusu birakamadim ayni evin icinde olunca dumandan zehirleniyormuş oda :D
Balkonda içersin sende :))
Sigarayı çiftlerden birinin içip diğerinin içmemesi, koku açısından, pek hoş olmuyor, sakız çiğneyebilirsin geçici çözüm olarak :)

Iste problem o ..bizim ki eve sokturmuyor alkolu haram filan diye :)) disarda anca icersem icerim kendim o baska sey icer oda genellikle hoslanmadigindan alkol alinan mekanlarada girmek istemiyor pek hatta alkol satisi yapan yerden alisveriste yapmiyor :D belki arkadas grubumuz olsa oyle takilsak cogunluga ayak uydurup ses etmeyebilir belkide ama ikimiz geziniyoruz birtek

Alkolu karşılıklı bıraktık...Dinen rahatsız olduk alkol konusunda..O çok nadir bi kahve içmeye çıktığımızda sigara içer. O da bir tane.. Onu da içine çekmez:KK70:

Ben sigara kullanıyorum ama evdeyken gün de bir veya iki kez içiyorum. Onu da ya banyo da ya da balkonda :) Arada mırıl mırıl söyleniyor:KK47: ama sıkıntı olmuyor :KK71:

Eşimde ben de sigara ve alkol var.
Ben çok sigara içiyorum günde 1,5 paket laf söyler ama öyle kalır.
Evin içinde içmiyoruz hep balkonda.

ikisini de kullanmıyorum, adam haklı rahatsız olmakta içmeyene leş gibi kokuyor ve dokunuyor.

Benim kronik faranjitim var .. Ne yazıkki eşiniz haklı sigara bizi mahvediyor .. Benim eşim içmez ancak annem teyzmler sigara içiyorlar ve ne zaman yanlarında olsam akşamına faranjitim azıyor içmeyen için sigara korkunç bir kabus .. Ancak alkolünüze karışmasın çünkü alkolun tek zararı size .. Ancak sigarada hem kendinizi hemde bulunduğunuz ortamdaki herkesi zehirliyorsunuz .. Anneme çok yalvardım iyice azalttı inşallah bu sene bıraktırıcam .. Umarım sigarayı sizde bırakırsınız

Iyi Akşamlar

Kizlar, kendiniz alkol ,sigara kullanip yada ikisinden birini kullanip
Eşi hicbirini kullanmayan var mi ?
Eşiniz rahatsiz oldugunu belirtti mi sizler ne yaptiniz bu durumda ? :)
Iki tarafta nasıl orta yolu bulur ?

ben sadece sigara kullaniyorum canim. esim tanistigimizda iyi aile cocuguydu :))) ama simdi gunde bi iki tane iciyo sigara benden ozenip... hic sorun olmadi bu konu

Benim kronik faranjitim var .. Ne yazıkki eşiniz haklı sigara bizi mahvediyor .. Benim eşim içmez ancak annem teyzmler sigara içiyorlar ve ne zaman yanlarında olsam akşamına faranjitim azıyor içmeyen için sigara korkunç bir kabus .. Ancak alkolünüze karışmasın çünkü alkolun tek zararı size .. Ancak sigarada hem kendinizi hemde bulunduğunuz ortamdaki herkesi zehirliyorsunuz .. Anneme çok yalvardım iyice azalttı inşallah bu sene bıraktırıcam .. Umarım sigarayı sizde bırakırsınız

Yok onada gunah yaziliyormuş :)) ben icince iste :D

Iste problem o ..bizim ki eve sokturmuyor alkolu haram filan diye :)) disarda anca icersem icerim kendim o baska sey icer oda genellikle hoslanmadigindan alkol alinan mekanlarada girmek istemiyor pek hatta alkol satisi yapan yerden alisveriste yapmiyor :D belki arkadas grubumuz olsa oyle takilsak cogunluga ayak uydurup ses etmeyebilir belkide ama ikimiz geziniyoruz birtek

Eger bu sizin icin ciddi bir sorunsa ara sira bir iki kadeh icmekten keyif aldiginizi ve buna anlayis gostermesini, herkesin farkli keyifleri olabilecegini konusun sakince. Evde devamli icki bulundurmazsiniz, iceceginiz zaman alirsiniz. Ama icki satan yerden alisveris bile yapmamasi bana bu konuda size ozgurluk taniyacagi izlenimi uyandirmiyor.

Back
X