• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol sigara

Eger bu sizin icin ciddi bir sorunsa ara sira bir iki kadeh icmekten keyif aldiginizi ve buna anlayis gostermesini, herkesin farkli keyifleri olabilecegini konusun sakince. Evde devamli icki bulundurmazsiniz, iceceginiz zaman alirsiniz. Ama icki satan yerden alisveris bile yapmamasi bana bu konuda size ozgurluk taniyacagi izlenimi uyandirmiyor.

Yani ev ortak alan icki sokssam onun degerlerine ters sokmasam ayri disarda anca belki onuda zorla sokmak istemiyorum o tur yerlere tek cozum ayri takilmak :D oda hic guzel olmuyor

Eşimle birlikte nadir zamanlarda alkol kullanırız.. Ayda yılda bir.. Ama sigara kullanmayız.. Zaten eşim sigara kullansaydı, ben onunla evlenmezdim.. Sigara kokusundan nefret ediyorum..

Ben sigara kullanırım eşim kullanmaz ve her yakışımda da aksatmadan söylenir. :KK14:
Çalıştığım zaman iş yerinde içerdim evde 1 ya da 2 mutfakta (balkonum yoktu )
Şimdi hamileyim içmiyorum.
Alkole gelirsek eşim de bende ara sıra kullanırız :KK50:

Bu dediklerini kocalariniz yapsa cogunuzcıldırır ama siz yapınba masum oluyor.

Kocama icirtmem alkol sigara ve bende içmem.

Sigarayi evin icinde iciyorum usuyorum diye benimkininde farantijiti aziyormuş :D bence pek bisey olmuyor ama :p dile getiriyor ben tabi icmeye devam ediyorum ama bu ara grip diye kiyamiyorum yaninda icmeye ...sadece alkolu biyere gittigimizde 1-2 bardak bende iciyorum icme vs demiyor ama hoşlanmiyor hoslanmadigi icin o ortamlara girip oturmak cani istemiyor eveyse kucucuk sise bile sokturmaz :D arkadas grubuyla filan takilsak cogunluk karariyla daha iyi olurdu ama biz ikimiz geziyoruz hepp

Sigarayı evde içmek gerçekten çok kötü içen icmeyenin halinden anlamaz yanımda sigara içildiğinde ben kül yutmus gibi oluyorum

Hicte cildirmazdim eşlikçi olurdu bana :)) abartilmadigi surece alkol benim icin problem degil sigarada degil coook takintili olsam icirtmem icmem desem gidip kullananla evlenmezdim herhalde esim icirtmem demiyor sadece rahatsiz oluyor alkolude icme demiyor ama eve sokmaz alkolu bide o tür mekanlara cogu zaman gitmek istemez arada bu sekilde zıtlasiyoruz zaten aslinda onun sorunu

Herkes siz degil, bu kadar tek tiplestirmeyin insanlari. Esinin icmesinden rahatsiz olmayan ve beraber icen de pek cok insan var. Ne kadar bayiliyorsunuz genellemeler yapmaya.

Iyi Akşamlar

Kizlar, kendiniz alkol ,sigara kullanip yada ikisinden birini kullanip
Eşi hicbirini kullanmayan var mi ?
Eşiniz rahatsiz oldugunu belirtti mi sizler ne yaptiniz bu durumda ? :)
Iki tarafta nasıl orta yolu bulur ?
ben nısanlıyken bana bırakmamı soyledı azalttım evlendık ya ben ya sıgara deı bıraktım ama caktırmadan kaçamak da olsa bazen ıcıyorum

ben nısanlıyken bana bırakmamı soyledı azalttım evlendık ya ben ya sıgara deı bıraktım ama caktırmadan kaçamak da olsa bazen ıcıyorum

Ee yuh.. ictigini bile bile evlenmeyi bekleyip evlenince de ya ben ya sigara demesi cok cirkin ben evin icinde iciyorum, bazen bi laf dese ' biliyordun ictigimi ayni eve girecegimizide biliyordun ozaman soyleseydin diyecegin varsa 'diyorum susuyor.
Tabi biliyordu diye evin icinde pofur pofur icmemem lazim :D onuda biliyorum :D rahatsiz etmemek lazim aslinda ama bu lafi duysam ozaman uzlasip orta yol bulmaya ugrasmazdim beni felaket kudurtur boyle oyunlar

Ee yuh.. ictigini bile bile evlenmeyi bekleyip evlenince de ya ben ya sigara demesi cok cirkin ben evin icinde iciyorum, bazen bi laf dese ' biliyordun ictigimi ayni eve girecegimizide biliyordun ozaman soyleseydin diyecegin varsa 'diyorum susuyor.
Tabi biliyordu diye evin icinde pofur pofur icmemem lazim :D onuda biliyorum :D rahatsiz etmemek lazim aslinda ama bu lafi duysam ozaman uzlasip orta yol bulmaya ugrasmazdim beni felaket kudurtur boyle oyunlar
ama ben de de kabahat var ben de onun sigaradan nefret ettıgını bılıyordum yanı karsılıklı bıraz ama bıraktım yanı hıc ıcmesem hıc aramıyorum ama şöyle bı arkadalar bayanlar toplanınca hadı yak kız bı tane dıyorlar yok demıyorum

Back
X