- 25 Ocak 2017
- 65
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi comeback06
-
Isin icine alkol giriyorsa ister evde icsin ister disarda ister arada cok cokkk uzak durun basiniz yanar..Merhaba kızlar kafam çok karışık, erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve akrabalarıyla benimde annem biliyor artık babama söylemem ve tanışma olması için beni bekliyorlar lakin çok sık alkol içtiğinden şüpheleniyorum.Karşı değilim oturup bizde içiyoruz ayarında kalıyor ama sonra ben yanında olmayınca belki devam ediyor her gün ben onu takip edemem ki, ama telde konuşunca anlıyorum konuşmasından saçmalıyor ve hala inkar ediyor bak arkadaşlarınla içeceksen söyle kızmam diyorum.. bazen söylüyor ,bazen de söylemiyor bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya) asla yapmam diyor haftada 1 diyor o da seninle diyor ama inanmıyorum çünkü çok evlenmek ve çocuk yapmak istiyor ailesi de acele ediyor.. Öyle bir inkar ediyor ki sanki ben paranoya yapıyorum kanıtlayamadığım için kendimden şüphe etmemi istiyor bence çünkü akşam saati ben evden çıkıp yanına gidip anlayamam bunu biliyor.Evlensek huzurumuz kalmaz diyorum.Bana söylese ben sürekli içiyor bu diye düşüneceğim diye saklıyor benceAlkol haricinde çok ilgili bir insan çok hevesli evlenmeye düğüne her gün plan yapıyor heyecanlı çocuk için ailelerimiz için ama bu huyu çileden çıkarıyor acaba tamamen bende bıraksam ona da bırak mı desem 30 yaşında bırakacağını asla zannetmiyorum.Ayarında bırakmadığı için yoksa alkole karşı değilim bi akıl verin belki hayatımın kararını alacağım ya pişman olursam hiç huzurumuz kalmazsa ailemin yanına geri dönmek (
aşırı alkolden insan kendini kaybedebiliyor, sarhoşluk yani bende içiyorum dediğiniz gibi dinlenip eğleniyorum tabi ki başka şeyde olabilir tanıdığım kadarıyla alkol daha yüksek ihtimal canımBunun alkol olduğuna emin misin? Başka birşeyde olabilir ... ismini yazmak istemiyorum ama anladın diye düşünüyorum... alkolün ne ayıbı var ki genç içer kendini dinlendirir yada eğlenir ama diğer bahsettiğimse daha çok saklanacak bir durum
düzelme ihtimali olabilir düzenli hayat diye uğraşıyorum bırakmakta istemiyorum ama çok ilgili ondan biraz daha deneyip ilişkiyi sürdürmem gerek sanırım
bende sizin gibiyim ama sürekli diyor ki evlenince sadece seninle olur haftada 1 veya 2 haftada bir olur faln diyor da yaşamadan bilemem bunu bence 28 yaşında uğraştığım şeylere bak yainanma bence.
böyle arkadaş grubu ile sık sık çıkıp tadında bırakmadan sarhoş olcak kadar içiyorsa bi de evde tek başına içiyorsa o adam ileride kötü bir şeye dönüşür.
ben de içerim ama dışarıda arkadaş grubumla ya da sevgilimle 2 kadeh bir şey asla sarhoş olmam topukluyla bile dengem bozulmaz. o boyuta getirmem. evde biram durur bi film izlerken vs nadiren 2 tane içerim yine sarhoş olmam sinirlenmem aksine beynim boşalır rahatlarım vs.
o dediğin tip adamlar evlenince karısını evde bırakıp arkadaş grubuyla her gün içen eve gelince bi de üstüne viski içen vs tiplere dönüşüyorlar.
ben başını yakma derim.
bende sizin gibiyim ama sürekli diyor ki evlenince sadece seninle olur haftada 1 veya 2 haftada bir olur faln diyor da yaşamadan bilemem bunu bence 28 yaşında uğraştığım şeylere bak ya
küfür zaten oluryor içkiliyken tamamen bırakabileceğini de sanmıtorumvalla o sözler inandırıcı değil bence.
ne yapacaksa şimdi yapmalı. yapamıyorsa laftadır.
ciddi adım görmeden devam etmeyin bence. hiçbişey yapamıyorsa psikiyatra gitsin bağımlılık için.
bu alkolle sinirlenmeler hoş değil küfür ve şiddete varabilir.
küfür zaten oluryor içkiliyken tamamen bırakabileceğini de sanmıtorum
ben alkoli bıraksın demem çünkü bırakmaz sizinkide onun gibi kısıtladıkça da yalan söylerAlkolle ilgili şüphem varsa sakin sakin asla evlilik düşünme uzak dur benim eşim alkolik falan değil ve dünyanın en iyi insanı içinde sızar kalır hatta Rabbime hep şükrederim böyle bir eş nasip ettiği için ama işin içine alkol girince çok farklı oluyor canım benim alkol sinirim var eşime sadece hafta sonu içmesini istedim cumartesi yada pazar hafta ici asla ama ben eşimi kisitladikcà eşim beni kandırmaya başlamış aslında alkol konusunda aslında eve alıp gelip bende habersiz içip birde boş tenekeleri sağa sola saklamaya başlamış temizlik yaparken her yerden bira tenekesi çıkmaya başladı banyo dolabının altından kirli sepetinin içinden koltuk altlarındAn çok büyük tartışma yaptım eşimle bir daha yaparsa onu bırakıp gideceğimi söyledim içtiği için değil beni salak yerine koymasindan dolayı inan insan kendini çok kötü hissediyor ve ne dediysem biraktiramadim alkolü ben tamamen bıraksın istiyorum şu zaman bırakcam bu zaman bırakcam diyor ama bırakmıyor malesef can sıkıcı işte küçük sinek mide bulandirir
ne kadar daha tanımam gerek bu sırada bize tanışmaya gelsinler mi
canım bence kendini az cok belli ediyo alkollüyken ağıran çağıran iki gün sonra döver söverde. değmez bence acelesi yok niye acele ediyomuş ki bence uzat ve bak gözlemleMerhaba kızlar kafam çok karışık, erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve akrabalarıyla benimde annem biliyor artık babama söylemem ve tanışma olması için beni bekliyorlar lakin çok sık alkol içtiğinden şüpheleniyorum.Karşı değilim oturup bizde içiyoruz ayarında kalıyor ama sonra ben yanında olmayınca belki devam ediyor her gün ben onu takip edemem ki, ama telde konuşunca anlıyorum konuşmasından saçmalıyor ve hala inkar ediyor bak arkadaşlarınla içeceksen söyle kızmam diyorum.. bazen söylüyor ,bazen de söylemiyor bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya) asla yapmam diyor haftada 1 diyor o da seninle diyor ama inanmıyorum çünkü çok evlenmek ve çocuk yapmak istiyor ailesi de acele ediyor.. Öyle bir inkar ediyor ki sanki ben paranoya yapıyorum kanıtlayamadığım için kendimden şüphe etmemi istiyor bence çünkü akşam saati ben evden çıkıp yanına gidip anlayamam bunu biliyor.Evlensek huzurumuz kalmaz diyorum.Bana söylese ben sürekli içiyor bu diye düşüneceğim diye saklıyor benceAlkol haricinde çok ilgili bir insan çok hevesli evlenmeye düğüne her gün plan yapıyor heyecanlı çocuk için ailelerimiz için ama bu huyu çileden çıkarıyor acaba tamamen bende bıraksam ona da bırak mı desem 30 yaşında bırakacağını asla zannetmiyorum.Ayarında bırakmadığı için yoksa alkole karşı değilim bi akıl verin belki hayatımın kararını alacağım ya pişman olursam hiç huzurumuz kalmazsa ailemin yanına geri dönmek (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?