- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi pelinyaman28
-
Arkadaspar merhaba bu gun isyerinde uc bayan arkadaaimla su konuyu konusurken bulduk kendimizi. Ben bekarim ikisi evli. konuda su: Kocaniz alkol aldi ve sarhos oldu ve o aksam barda tanistigi bir kadinla geceyi beraber gecirdi,birlikte oldular. Sizde bu durumu ogrwndiniz bir sekilde? bu durumda ne dusunurdunuz? Ben aldatildigimi dusunur affetmez ayrilirim dedim. Diger arkadasta benim gibi dusunuyor ama diger arkadasimiz alkolun etkisiyle bilincsizce yapildigini dusunur onemsemez evliligime devam ederdim dedi. Her dusunceye saygim var ama bu dusuncesini garipsedim. Sizler ne dusunurdunuz ben mi yanlis dusunuyorum? ben alkolun okadarda bilincsiz hareket ettirdigini dusunmuyorum yqni insanlar o kadar mi kendilerini kaybediyorki.
komik geldi ya, o zaman aldatmanin bahanesi basit. cok ickiliydim hayatim hatirlamiyorum.
kendini kaybedeceksen, oyle karili kizli ortamlarda icmeyeceksin. Ya agzinla ic, ya da otur evinde :)
Arkadaspar merhaba bu gun isyerinde uc bayan arkadaaimla su konuyu konusurken bulduk kendimizi. Ben bekarim ikisi evli. konuda su: Kocaniz alkol aldi ve sarhos oldu ve o aksam barda tanistigi bir kadinla geceyi beraber gecirdi,birlikte oldular. Sizde bu durumu ogrwndiniz bir sekilde? bu durumda ne dusunurdunuz? Ben aldatildigimi dusunur affetmez ayrilirim dedim. Diger arkadasta benim gibi dusunuyor ama diger arkadasimiz alkolun etkisiyle bilincsizce yapildigini dusunur onemsemez evliligime devam ederdim dedi. Her dusunceye saygim var ama bu dusuncesini garipsedim. Sizler ne dusunurdunuz ben mi yanlis dusunuyorum? ben alkolun okadarda bilincsiz hareket ettirdigini dusunmuyorum yqni insanlar o kadar mi kendilerini kaybediyorki.
alkol alındığında da insan naptığının farkında oluyo sadece cesareti artıyo benim görüşüm bu
yani kendimi kaybettim laflarına inanmıyorum ben kimsede inanmasın bence
ayrıca alkollü olması da bahane değil aldatma aldatmadır
madem o hallere düşüyo alkol alınca içmesin kardeşim zorla mı içiriyolar
o zaman hepimiz alkol alıp eşimizi aldatalım sonunda da kendimde değildim kocacım bu aldatma değil diyelim
çok saçmalamış arkadaşın bence
aynilarini soyledim sabit fikirli oldugumu soyledi bende acaba yanlis mi dusunuyorum diyip konu acmak istedim fikirlerinizi ogrenmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?