Alkol ve aldatilmak

arkadas iyi niyetli ondan bi suphem yokta boyle polyana olmasinadq gerek yok umarim boyle bi seyle hicbir zaman karsilasmaz. kimse yqsamaz umarim

arkadas iyi niyetli ondan bi suphem yokta boyle polyana olmasinadq gerek yok umarim boyle bi seyle hicbir zaman karsilasmaz. kimse yqsamaz umarim

inş Allah başa vermesin çok zor durumlar gerçekten
o yüzden büyük konuşmamak lazım aslında ama konuşuyoruz işte

inş Allah başa vermesin çok zor durumlar gerçekten
o yüzden büyük konuşmamak lazım aslında ama konuşuyoruz işte

Affedenleri kinamiyorum tabide anlayamiyorum ama. en azindan durumun normal olmadigini kabul edebilirler diye dusunuyorum.

kendinden gececek kadar alkol alan birinin o kosullarda sızması beklenir,
yani cinsel iliskiye girecek kadar ayık olabilecegini sanmıyorum...

şuurunu kaybedecek kadar degil ama cok aşırı icmek gibi bir ortası var ise bu işin, yine de ne yaptıgını bilir.
kadı ki cesaretlenip yeltendiyse boyle bir işe, bu da o kisinin bilincaltının kirliligini gosterir bence.

dolayısıyla bu her koşulda sadakatsizliktir.
ustelik alkolu bahane ederek kişi hem kendini kandırır aldatır hem de karşı tarafa yalan soyler aldatır.

not: arkadasınız aldatıldıysa ve affetmek zorunda kalmıssa bunu size diyemedigi icin boyle dusunuyor olabilir... bir nevi kendini kandırıyor. o yuzden uzerine gitmeyin cok, bırakın boyle hazmedip mutlu olabiliyorsa oyle devam etsin...

oda aklima geldi aslinda ama eside oyle icki icen biri degildir. Tabi aldatmasi icin icki icmesine gerek yokta nebilim sustum zaten ustune gitmedim saygi duydugumu soyledim.

Affedenleri kinamiyorum tabide anlayamiyorum ama. en azindan durumun normal olmadigini kabul edebilirler diye dusunuyorum.

canım öyle durumlarda affetmek için kendilerini kandırıyolar
yoksa onlar da farkında oluyolar ama inanmak istediklerine inanıyolar
ama daha olay yaşanmadan böyle düşünen arkadaşını ben de anlayamadım doğrusu
belki böyle durum yaşayıp affetmiş olabilir bana öyle geldi

Son düzenleme:

Bende oyle olabilecegini dusundum fazla ustune gitmedim.

oda aklima geldi aslinda ama eside oyle icki icen biri degildir. Tabi aldatmasi icin icki icmesine gerek yokta nebilim sustum zaten ustune gitmedim saygi duydugumu soyledim.

iyi yapmışsınız, eger ki oyle birsey yasadıysa iki arkadas bir olup biraz daha ısrar etseydiniz birden aglayıp sinirleri bosalabilirdi,
bazen insanlar kendilerince bahaneler öne surerek rahatlıyorlar.
belki hic yasamadı, belki de ihtimalini yuksek goruyordur... bilemeyiz. kendisi kabul ediyorsa zorla boşatacak halimiz yok.

Cok haklisiniz ben evli olmadigim icin anlayamam tabiki onu yalniz benim gozum iyice korktu evlilikten

5 yillik is arkadasim 3 yillik evli boyle bisey yasamis olsa bize yansirdi muhakkak

Bu konuyu kisa bir sure once esimle konusmustuk ve esim aynen sunu dedi bir erkek ne yaptigini bilmiycek Kadar cok icmisse cinsel iliskiye giricek gucude kalmaz bunu soyleyen insanda sadece yaptigi ayibi alkole atar dedi

neyseki su durumu normal karsilayan cikmadi yalniz degilmisim.

Aslında benim bu durumu normal karşılayan bir kız arkadşaım var çünkü sevgilisini defalarca aldattığını ben biliyorum. Sevgilisi de aynı modda. Ama şu an evleniyorlar. Alkollüyken oluyor abi havasındalar. Bir arada konuşurken duymadım bunu tabi. Kızla hep yalnız konuştum.

Ben hayatta kaldıramam böyle bir ilişkiyi. Midem kalkar dediğmde kıza ohooo seninki kaç kere aldatmıştır haberin yoktur diyor.

Bunlar uç şeyler. Aldattıysa da bırak haberim olmasın ben öyle mutlu oliyim yani.

Senin arkadaşın gibilerden tek tük var yani..

Bu konuyu kisa bir sure once esimle konusmustuk ve esim aynen sunu dedi bir erkek ne yaptigini bilmiycek Kadar cok icmisse cinsel iliskiye giricek gucude kalmaz bunu soyleyen insanda sadece yaptigi ayibi alkole atar dedi

Bir erkek gozuyle de durum boyle netse tartisilcak bisey yoktur zqten esiniz hakli bencede.

Al bendende o kadar haberim olmadan yapiyorsa o onun vijdaniyla ilgili paranoyak biri degilim erkek arkadasima ya da esime guvenirim ama boyle bi sadakatsizlikte esimde olsa sevgilimde ayni tepkiyi veririm.

alkol kullanan herkes bunu bilir zaten
sadece çok fazla içmeyen ya da hiç alkol kullanmayan insanları kandırıyolar bu şekilde
bahane uyduruyolar yani
o yüzden kimse inanmasın bunlara
o kadar çok içersen zaten sızarsın halin kalmaz ki
eğer ilişkiye girecek durumdaysan kendini kaybetmemişsindir zaten

aynen oyle tamam alkolluyken insan hareketlerini filan kontrol edemez elini kolunu filan cok kpnusur yada cok guler vazilari aglar filan ama bu yaptiklarini bilerek yaparlar ilerisi sizma halidir sizinde dediginiz gibi. Kanunlar bile ickili araba kullanimini sinirlar birine carpip olumune sebep olduysa aynen normal kaza yapan bir birey olarak ceza alir yani yasalar bile demezki bilincsiz birsekilde bu kazayi yaprti.

Bir erkek gozuyle de durum boyle netse tartisilcak bisey yoktur zqten esiniz hakli bencede.

Aynen oyle kizlar bir erkek olarak esim dedi yanio bunu daha ne olsun yani insan kusana Kadar ictiginde bile kusarken kustugunun farkindaysa o isi yaparkende farkindadir dedi.Ama kendi icin bi bahaneyi yok ettiginin farkinda degil sanirim

Alkollüyken oluyor muymuş abi? Ben bugüne kadar boşuna içmişim desene

Aynen oyle kizlar bir erkek olarak esim dedi yanio bunu daha ne olsun yani insan kusana Kadar ictiginde bile kusarken kustugunun farkindaysa o isi yaparkende farkindadir dedi.Ama kendi icin bi bahaneyi yok ettiginin farkinda degil sanirim
Ya şöyle bir durum var.
Alkollüyken kontrolü kaybedebilir insan. Sonuçta refleksler yavaşlıyor, düşünme yavaşlıyor ve beden kontrolü gevşiyor. Bu esnada insan öpüşebilir, sevişebilir, yaptığının fiilen farkında olabilir ama ne yapıyor olduğunu veya sonuçlarını düşünemiyordur. Tam anlatamadım farkındayım. Yani "alkollüydüm, kendime hakim olamadım/kontrolü kaybettim" durumu evet gerçek olabilir. Ama bu bahane olamaz. O hale gelene kadar içme o zaman arkadaş. İnsan alkolün etkilemeye başladığını anlayabiliyor neticede, baktın çakırkeyifsin bırak içmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…