Alkol ve aldatilmak

Bazı insanlar gerçekten kendilerini çok kaybediyor hele bünye alışkın olmazsa her şey bilinçsizce gerçekleşebilir ama mesela ben öyle bi şey yaşasam aldatmak aldatmaktır sonuçta neticeye bakarım belkii bi ihtimal sineye çekmeye çalışırım ama daha sonra sürekli aklıma gelir hayatım zindana döner sonunda ayrılırım.Yani arkadaşınızın dediği gibi hiç bir şey yokmuş gibi davranmam aslaa ve bence aksi de anormal bi durum.

Ya bırak alkollüyken kadınla bir gece geçirmeyi, barlarda kendini kaybedene kadar içmemeli benim eşim.

kusura bakmayin yanlista anlamayin ama sizin dediginiz bu teoriden yola cikarsak guzel bir kadin goruncede bazi erkeklerin dusunce ve beden kontrolu gevsiyorbuda aldatmaya bi sebep sayilabilirDemek istedigim bu gibi durumda insan ne Kadar icerse icsin hafiza kaybina ugramiyor bi karisi yada sevgilisi oldugunu hatirliyor( biraz acik olucak kusura bakmayin ama)seyi kalkiyor hersey normal isliyor yani

Cok haklisiniz ben evli olmadigim icin anlayamam tabiki onu yalniz benim gozum iyice korktu evlilikten

5 yillik is arkadasim 3 yillik evli boyle bisey yasamis olsa bize yansirdi muhakkak

benim evlilikle ilgili cekincelerim var malesef ama her an bizi aldatacaklar ve buyuk konusup sonra altında ezilecegiz diye dusunmeye luzum yok... aksine anında cekip gidecegimizi bilsinler, bırak eşler korksun bizden.

o evin içini beraber paylasmadıkca 4duvar arasında kopan fırtınaları kimse bilemez... ya aldatan taraf arkadasınız ise?
açıkcası ben boyle seyleri normal karsılayan insanlara bir adım daha temnkinli yaklasmaya calısırım.
ihaneti sadakatsizligi mesrulastırmak icin bahanelerin arkasına saklanılmamalı. hadi sizi kandırdı, kendisini nasıl kandıracak?

shot bu yazdıgında dahi bile/isteye bir durum var farkındasın degil mi?
yani kontrolu kaybettigi konusuna katılıyorum ama bu fiziken nasıl gevsiyorsa zihnen de o derece oluyor.
eger aklını kaybedecek duzeydeyse fiziken zaten işlemez/işleyemez...
eger kastın korkuları yenmek ise... sadakatin nedenini korku olusturuyor demektir ki bu da sıkıntılı bence.

Güzel kadın görmekle alkol almak aynı şey mi?
Alkolün vücuttaki etkileri bilimsel olarak ortaya konmuş şeyler. Kaldırımdan geçen kadına bakmakla 5 duble rakı içmek zihinsel olarak da fiziksel olarak da aynı etkiyi yaratmıyor haliyle.

Fazla alkol almak, bunun neticesinde düşünme kontrolünü kaybetmek evet aldatmaya sebep olabilir.

Ancak ben alkol almanın bahane olabileceğini veya bu durumun kabul edilebileceğini nerede söyledim ki?
Aksine, söylediğim şey şuydu:
Ama bu bahane olamaz. O hale gelene kadar içme o zaman arkadaş. İnsan alkolün etkilemeye başladığını anlayabiliyor neticede, baktın çakırkeyifsin bırak içmeyi.

Bu konuyu kisa bir sure once esimle konusmustuk ve esim aynen sunu dedi bir erkek ne yaptigini bilmiycek Kadar cok icmisse cinsel iliskiye giricek gucude kalmaz bunu soyleyen insanda sadece yaptigi ayibi alkole atar dedi

aynen öyle!
yahu doktorlar bile erkekte bazı sorunlar oldugu zaman oncesinde fazla alkol tuketmeyin demiyorlar mı?
açıp gooogledan bakalım, bazı ilaclardan daha oncelikli olarak tıbbı oneri bu cıkar.

Aklını kaybetmek seviyesinde değil tabii ki, o zaman zaten sızar.

Ama sonuçlarını düşünmeden hareket ediyor insan çünkü refleksleri zayıflıyor, düşünme sistemi yavaşlıyor. Fiziki kontrolle beraber zihin kontrolü de gevşiyor. Bütün o sarhoşken rezil olmalar o yüzden değil mi zaten?

Şeyi örnek vereyim mesela, sarhoşken araba kullanan bir insan refleksleri yavaşladığı için aniden yanan kırmızıda durmaz/duramaz, ama durmamayı da umursamaz; çünkü o anda ne kural gelir aklına ne önüne yaya çıksa olabilecekler.

mesajimda yanlista anlamayin demistim ama yanlis anlamissiniz bence.Ben sizin ne demek istediginizi anladim ama sizden farkli olarak sadece sunu savunuyorum 5 duble atmis birinin Zihni nasil normal calismiyosa bazi uzuvlarida ayni derecede gevsemeye ugruyo(buda bilimsel olarak ortaya konmus)Yani bilincini kaybedicek Kadar icmis biri o isi zaten yapamiyo ,yaptim ama alkolluydum hatirlamiyorum diyen biride bilincini yitirmeden yapiyo .Bilmem anlatabildimmi?Ama dediginiz gibi sonuc olarak aldatma aldatmadirsevgiyle kalin

Anladım sizi :) "Bilincini kaybetmek"ten kastımız tam olarak aynı şeyler değil sanıyorum, kavram kargaşası buradan çıkıyor. Yoksa sizin dediğiniz anlamda bilincini kaybedecek kadar içtiğinde işin sonunun sızma olacağı konusunda hemfikiriz.

Aynen oyle kizlar bir erkek olarak esim dedi yanio bunu daha ne olsun yani insan kusana Kadar ictiginde bile kusarken kustugunun farkindaysa o isi yaparkende farkindadir dedi.Ama kendi icin bi bahaneyi yok ettiginin farkinda degil sanirim

Ama neticede kanunlar onu bilincsizce kaza yaptigini kqbul tmez ve ceza verir sonucla ilgilenirler yani. Aldatilmakta oyledir bence sonuc onemli. Tek suclu alkol degil bence

Ama neticede kanunlar onu bilincsizce kaza yaptigini kqbul tmez ve ceza verir sonucla ilgilenirler yani. Aldatilmakta oyledir bence sonuc onemli. Tek suclu alkol degil bence

aynen oyle kizlar.Zaten shot arkadasin kasttetigi bir bilickaybi degil gecseme oluyor.Yani adamin zaten potansiyeli vardir bi kac dublede attimmi ooooogozler doner,bilinc kayar bazi seyler.....Neyse yazmayim.tek usclusuda alkoldur ayrilmaktan korkan kadinda onun hic istemeden alkolun etkisiyle Boyle bisey yaptigina inanir yada inanmak ister.Onceki mesajimdada verdigim guzel kadin ornegi alkolle kiyaslanamasada ayni sayilir adamin bahanesi var.Ben erkegim karsimdaki guzel kadin alkol yok ama seytana uydumne diyeceksin.Guzel kadin goruncede gevsemiyomu cogu yerleri

Alkol zaten suçlu değil ki.

Alkol şişesinde duran bir şey. Onu alan, içen insan, onu içtikten sonraki davranışlarından sorumlu olan da insan. Suçu alkole atmak en kolayı. "Çok sarhoştum yeaa" e içme o zaman o kadar?

evet sarhoslugun getirdigi rahatlık konusunda katılıyorum. madem ki meyledecek... belli bir noktadan sonra icmemesi gerektigini de soyluyorsun zaten.

fakat istede de duramaz demissin ya; zamanlama problemi olsa da freni basıp basmama tercihi vardır.
ve bu seçimini eger umursamamaktan yana kullanıyorsa bu vicdani birseydir.
yani bazı insanlar ne yaparsan yap başkasının canını yakamaz, bunun illa iradi olup olmaması şart degil.
eger kişi, korkuları (sevdiklerini kaybetme veya ayıplanma, dışlanma vb.) nedeniyle gundelik hayatta daha farklı davranıyor ise alkol sonrasında farklı biriymiş gibi davranması onun bilincaltında yatanları gosterir bence.
bu nedenle yaptıgı işin sorumlulugunu, sarhos olabilecekken bırakmamasının yanı sıra oayın özünde kendi hisleri/düsünceleri de oldugu icin, alması gerektigini dusunuyorum... bunu ozur dileyerek mahcup olarak mı yapar, bosanmak zorunda kalarak mı orasını bilemem.

Bilincli bilincsiz her turlusu aldatmadir ve beni kimse bunun aksine inandiramaz.

"Sarhoşken söylenen her şey, ayıkken düşünülmüştür" diye bir laf okumuştum. Dediğin tam da bu sanıyorum değil mi?

Bilincli bilincsiz her turlusu aldatmadir ve beni kimse bunun aksine inandiramaz.
Aksini söyleyen yok ki zaten.

"Sarhoşken söylenen her şey, ayıkken düşünülmüştür" diye bir laf okumuştum. Dediğin tam da bu sanıyorum değil mi?

Aksini söyleyen yok ki zaten.

Evet bastirdigi duygulari,hislerin disa vurumunda cesaret verir alkol ama hic yapmak istemedigi bir seyi yaptirmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…