Alkollü koca, ilk küfür, ilk şiddet

2014 teki mesajınız.

Cevap belli değil mi sizce de?

annesine siddet gosterebilen herkese gosterir yarin oburgun daha beter dayak yersiniz o kesin
cocugu krese falan birakamazmisiniz

2014 teki mesajınız.

Cevap belli değil mi sizce de?

Vay be ne güzel yazmışım. Teşekkür ederim bulup gönderdiğiniz için. Güçlüyüm aslında ama güzel bir hatırlatma oldu bana

Eşiniz alkolik. Boşanamayacaksanız tedavi görmeli. Benim bir tanıdığım eşinin yiyeceklerine ilaç katardı tedaviyi kabul etmediği için. Ama kesinlikle alkol almadan içmesi gerekiyormuş o ilacı. Yani tüm sorunlar alkolle mi başladı yoksa sorun olduğu için mi alkole sığındı?
Böyle devam ederse çocuğunuzu düşünüp ayrışmal zorundasınız. Gece yarısı böyle bir şeye kalkmak zorunda kalmamalı yavrunuz, çok üzücü

Arkadaşım,
Ben bu konulari cok iyi bilirim..Alkolik bir babam var asla kabul etmez. Alkolik bir insan alkolik olduğunu asla kabul etmez. Ben edenini görmedim. Yeri gelir,ramazan,kandil gibi günlerde icki icmezler.Bunlarin oruc tutanları var. (Babam) Bayram gelir ,ramazan ertesi,yaptıkları ilk iş ickiye oturmak olur. Savunması ben istesem icmiyorum 1 ay ramazanda icmedim oluyor mesela
Alkol bağımlılığı 1 gun 1 hafta 2 ay icmemekle düzelmez ve değişmez.
Alkol bağımlısı demek icmediginde eli ayağı titriyor demek değil.
Alkol bir gün kişiyi,neseli,sempatik,komik yapar
Başka bir gun asabi,hırçın ya da duygusal yapar
Arabesk bir muzik eşliğinde rakı icen bir adam,bir bakarsiniz baska bir gun espiriler yapiyor sallaniyor ayakta ve komiklesiyor dans ediyor..
Alkol böyledir
Ilk etapta 1 2 bira,daha sonra 3 daha sonra 5
Bazi geceler 2 kadeh raki,üzerine bira. Bir de buna cila derler ay yazdıkça sinir oluyorum.
Alkolluyken daha mutludurlar
Alkol icmedikleri vakitlerde genelde huzursuz,konusmaktan muhabbetten keyif almayan somurtkan tipler olurlar.
Buna bir de akşamcı diye kulp uydururlar ama gunduz vakitlerinde sahil kenarında guneslenirken bira icmekten de eksik kalmazlar.
Ya da arkadaslari ikram etse "ben bu saatte icmem" diyenini duymadim
Alkolik insanla uğraşmak zordur.
Önce zamanini,sonra parasini,sonra sağlığını yavasca kaybederler.
Alkol insani süründürür. Öldürür de.
Hele su anlattığınız profildeki adamin durumunu hic ic acıcı görmüyorum.
Alkolu sevmek diye birsey yoktur bu uydurma birseydir ne alaka? Ben sigara iciyorum sigarayı sevdigimden mi mesela
Biz herseye kılıf uydurmayı seven insanlarız
Eksiklerimizi gormek istemeyiz
Esinizin isi zor,üzgünüm,sizi uzmek ya da korkutmak istemem. Size ben biraktim haftada 1 kez iccem der,evet bunu belki yapar,ama ilerleyen zamanda en ufak bir depresyon parasizlik ya da uzuntu halinde kendini yinr her gece icki masasinda buluverir
Hic guvenmedigim insan modeli
Babamdan cok çektik.
Agzi da igrenc kokuyordu ve de. Ickiden baska birsey dusunmuyor
Birde boyle insanlarin abuk subuk masa arkadaşları olur,hani ne buluyorsun her gece? Bir erkek bir erkekle her gece ne konusabilir mesela?
Biz kadinlar bile hergun gorusmuyoruz esimizle dostumuzla degil mi gorussekte bu saatlerce suruyor mu
Bilmiyorum bana ters isler
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Alkolu bıraktıran bir dua varmış. Bir kitapta okudum. Esinizin gömleğine okuyup o gomlegi giydiriyormussunuz ve sanirim esmaül husna lar da var icinde
Denemedi annem verdim duayi
Bu adamla mi ugrascam ben !!! Dedi. E dile kolay 34 senedir neler cekti annem nefret ediyor galiba
Istiyorsaniz özelden yazabilirsiniz kitaptan o duayi bulayim yazayim
Yardimci olmak isterim
Üzülmeyin
Cocugunuz cok etkileniyordur . Allah bağışlasın yavrunuzu.
Ölüm haric herseyin caresi var.
Boşanmayı mi düşünüyorsunuz? Ben yazdiklarinizsa oyle birsey gormedim sanki çünkü.
Gorusmek uzere tekrardan.

Vay be ne güzel yazmışım. Teşekkür ederim bulup gönderdiğiniz için. Güçlüyüm aslında ama güzel bir hatırlatma oldu bana
Mesajınızdaki gibi kararlı olun.
Siz kazanacaksınız, o kaybedecek.

Benim kaynim boyle malesef. Cok ama cok zor. Yapabileceginiz tek sey alkol tedavisi sanirim. Baska birsey kullaniyormu ?

Teşekkür ederim yorumun için önceden bu şekilde içmiyordu. Maddi sıkıntılar yüzünden birşeyleri beceremediği için bunaldı bunaldıkça içkinin onu rahatlandığı düşünüp ona sığındı. Dün hiçbirşey olmamış gibi eve geldi. Sen annenlerde kal bir süre dedim. Bir artist haller neden burası benimde evim dedi. O zaman ben giderim dedim gidebilirsin tabi diyo. Saat anneme gitmek için geçti zaten annemide acile götürmüşler hastalığından dolayı. Dün k.validemde kaldık. Ailesinin bu kadar olduğundan haberi yokmuş. Biz konuşucaz tedavi için sen annene gitme bizde kal dediler. K.validem ben bu kadar kötü oldum anneni üzme şimdi. Beni değil onun sizde kalması lazım dedim. Bugün kız kardeşime gidicem bir süre .

Teşekkür ederim boşanmayı da düşünüyorum aklımın bir ucunda oo var ama şuan sinirle hareket etmemek için sadece düşünüyorum. Tedaviyi kabul edip bir düzelme görürsem tekrar denemyi de düşünüyorum . Ama geçen gece gibi bir olay tekrar yaşanırsa diye kızım için korkuyorum . Babamın hiçbirşey den haberi yok bu kadar içtiğini bilse hemen alır çeker beni . Diyorum ya sadece düşünüyorum hep düşünüyorum

Eşiniz baskın bir karakter olmanızı istiyor.Ona kızın, içmesini engelleyin istiyor.
Eğer devam edecekseniz içmesine müsade etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…