- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi pembeylemavi
-
Neden hep sorumsuz erkeklerin yaptıklarını biz kadınlar evin huzuru kaçmasın diye alttan alıyoruz. Aynı şeyi eşiniz yapsa cinayet sebebi olurdu.
Kendinizi, çocuğunuzu düşünüp güçlü olun ve eşinizle kararlı bir şekilde konuşun.
Bu hayat sadece eşinize verilmedi kendi hayatınızın kıymetini bilin.
O zaman ona mesaj at bu sözü hatırlat evden çıksın gitsin bir daha gelmesin
Çıkışta da ailesine uğra anasına söyle "oğlunu bırakıcam torununu bakacak mısın" de resti çek
Şuanki duruşun bundan sonraki hayatını belirleyecek
Ya bu alkolikle her akşam içki küfür dayak ki çekilmez eninde sonunda boşanırsınız
Ya sen resti çekeceksin tedavi olacak
Bu akşam eve hiçbirşey olmamış gibi gitmemelisin[/QUO
2014 teki mesajınız.
Cevap belli değil mi sizce de?
annesine siddet gosterebilen herkese gosterir yarin oburgun daha beter dayak yersiniz o kesin
cocugu krese falan birakamazmisiniz
Mesajınızdaki gibi kararlı olun.Vay be ne güzel yazmışım. Teşekkür ederim bulup gönderdiğiniz için. Güçlüyüm aslında ama güzel bir hatırlatma oldu bana
Zaten böyle beylik laflar da böyle hödüklerden çıkar.Kendisi de çok önceden demişti. Sana hayatta vurmam ama olurda birgün vurursam hemen boşa beni çünkü devamı gelir demişti.
sürekli atlayacağım bir yerden kurtulun benden hep suçlu benim ya falan der)
Bir sene önceki konumda eşimin alkolü idi ama o zaman içince sevimli bir adamdı. Bir senedir içince mutsuz, depresif bir adam oldu. 4,5 yıldır hergün 4-5 bira içiyor bazen haber vermeden 3 lerde eve geliyor. 7 yıldır evdeyiz 3 yaşında bir çocuğumuz var. Ben çok dırdır etmem azaltması yönünde arada konuşurum tabi. Ooo eve hergün şişelerle geldikçe bende uzun zamandır güleryüz kalmadı ve beyefendi benim surat yapmama çok bozuluyor.
C.tesi arkadaşın çocuğunun doğum günü vardı karı koca hep beraber gidilecekti. Benimki tabiki gelmedi neden kalabalık sevmiyormuş. Bir ben sap gibi kaldım tabi her zamanki gibi. Pazar günü hiç konuşmadım. Ekmeği çocukla oo alırdı. Ben ona söylemeden çocukla gidip aldım kahvaltıyı hazırladım. Tabi bana kızmış ben yemicem dedi. Öğlenden içmeye başladı. Akşam da ben konuşmadım çocukla oynadım. Yavruma hiç belli etmem ama nedense babasını çok sever oda pek babasının yanına gitmedi. Eşim çıktı gitti evden . Gece 2.30 gibi geldi ben uyuyordum. Salondan pat küt birşeylere vuruyor, birşeyler atıyor, söyleniyor. Ilkten kalkmayayım dedim ama kendine birşey yapar diye korktum ( sürekli atlayacağım bir yerden kurtulun benden hep suçlu benim ya falan der) . Ne oldu ne yapıyorsun dedim sinir sinir gel otur konuşucaz sen ne istiyorsun benden, niye surat yapıyorsun , sen yapınca çocukta yapıyor,öleyimmi onu mu istiyorsun falan filan. Yarın alkollü değilken konuşalım saçmalıyorsun dedim. Tamam tamam al bu evin anahtarı al bu dükkanın anahtarı bundan sonra ben yokum bağıra bağıra konuşuyor. Bunu istiyorsun ama ayrılamıyorsun . Tamam sessiz olur git o zaman dedim bende. Tam çıkıyordu geri girdi kapattı . Al sana ayrılmana sebep olsun hayatımda yapmayacağım şeyi yapıcam. Anneme küfür etti ve koluma omza yakın yere sert bir yumruk attı. Şok oldum zaten defol git dedim. O arada yavrum uyandı anne anne ağlamaklı. Hemen yanına gittim. Şiddetin büyüdü küçüğü olmazmış o korku çok başka birşey bütün vücudum titredi. Oda salona geçti üzgün üzgün yapmam dediğin herşeyi yaptım deyip söylendi . O arada ben erkek kardeşini aradım çok yakın ailesi bize. Gel bize hemen dedim.
Gelince abini alıp gidermisiniz dedim yok adam gitmicem ben çocuk uyusun konuşucaz diyo. Yaptığı pislikleride anlattı . Kardeşi götüremedi çocuk uyumadı saat 5 oldu. Tamam sen git dedim mecbur. Sarhoş salonda halı üstünde uyudu. Sabahta onlar uyurken işe geldim ve ne yapıcam ne hissedicem bilmiyorum bomboşum.
Ailemde aynı şehirde oraya gitsem annem kanser tedavisi görüyor çocuğuma 3 gün anca bakar. Normalde K.validem bakıyordu. Ne olur akıl fikir verin bana
Eşiniz alkolik. Boşanamayacaksanız tedavi görmeli. Benim bir tanıdığım eşinin yiyeceklerine ilaç katardı tedaviyi kabul etmediği için. Ama kesinlikle alkol almadan içmesi gerekiyormuş o ilacı. Yani tüm sorunlar alkolle mi başladı yoksa sorun olduğu için mi alkole sığındı?
Böyle devam ederse çocuğunuzu düşünüp ayrışmal zorundasınız. Gece yarısı böyle bir şeye kalkmak zorunda kalmamalı yavrunuz, çok üzücü
pembeylemavi evliliğini tek başına ayakta tutamazsın. Ev sizin mi?
Arkadaşım,
Ben bu konulari cok iyi bilirim..Alkolik bir babam var asla kabul etmez. Alkolik bir insan alkolik olduğunu asla kabul etmez. Ben edenini görmedim. Yeri gelir,ramazan,kandil gibi günlerde icki icmezler.Bunlarin oruc tutanları var. (Babam) Bayram gelir ,ramazan ertesi,yaptıkları ilk iş ickiye oturmak olur. Savunması ben istesem icmiyorum 1 ay ramazanda icmedim oluyor mesela
Alkol bağımlılığı 1 gun 1 hafta 2 ay icmemekle düzelmez ve değişmez.
Alkol bağımlısı demek icmediginde eli ayağı titriyor demek değil.
Alkol bir gün kişiyi,neseli,sempatik,komik yapar
Başka bir gun asabi,hırçın ya da duygusal yapar
Arabesk bir muzik eşliğinde rakı icen bir adam,bir bakarsiniz baska bir gun espiriler yapiyor sallaniyor ayakta ve komiklesiyor dans ediyor..
Alkol böyledir
Ilk etapta 1 2 bira,daha sonra 3 daha sonra 5
Bazi geceler 2 kadeh raki,üzerine bira. Bir de buna cila derler ay yazdıkça sinir oluyorum.
Alkolluyken daha mutludurlar
Alkol icmedikleri vakitlerde genelde huzursuz,konusmaktan muhabbetten keyif almayan somurtkan tipler olurlar.
Buna bir de akşamcı diye kulp uydururlar ama gunduz vakitlerinde sahil kenarında guneslenirken bira icmekten de eksik kalmazlar.
Ya da arkadaslari ikram etse "ben bu saatte icmem" diyenini duymadim
Alkolik insanla uğraşmak zordur.
Önce zamanini,sonra parasini,sonra sağlığını yavasca kaybederler.
Alkol insani süründürür. Öldürür de.
Hele su anlattığınız profildeki adamin durumunu hic ic acıcı görmüyorum.
Alkolu sevmek diye birsey yoktur bu uydurma birseydir ne alaka? Ben sigara iciyorum sigarayı sevdigimden mi mesela
Biz herseye kılıf uydurmayı seven insanlarız
Eksiklerimizi gormek istemeyiz
Esinizin isi zor,üzgünüm,sizi uzmek ya da korkutmak istemem. Size ben biraktim haftada 1 kez iccem der,evet bunu belki yapar,ama ilerleyen zamanda en ufak bir depresyon parasizlik ya da uzuntu halinde kendini yinr her gece icki masasinda buluverir
Hic guvenmedigim insan modeli
Babamdan cok çektik.
Agzi da igrenc kokuyordu ve de. Ickiden baska birsey dusunmuyor
Birde boyle insanlarin abuk subuk masa arkadaşları olur,hani ne buluyorsun her gece? Bir erkek bir erkekle her gece ne konusabilir mesela?
Biz kadinlar bile hergun gorusmuyoruz esimizle dostumuzla degil mi gorussekte bu saatlerce suruyor mu
Bilmiyorum bana ters isler
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Alkolu bıraktıran bir dua varmış. Bir kitapta okudum. Esinizin gömleğine okuyup o gomlegi giydiriyormussunuz ve sanirim esmaül husna lar da var icinde
Denemedi annem verdim duayi
Bu adamla mi ugrascam ben !!! Dedi. E dile kolay 34 senedir neler cekti annem nefret ediyor galiba
Istiyorsaniz özelden yazabilirsiniz kitaptan o duayi bulayim yazayim
Yardimci olmak isterim
Üzülmeyin
Cocugunuz cok etkileniyordur . Allah bağışlasın yavrunuzu.
Ölüm haric herseyin caresi var.
Boşanmayı mi düşünüyorsunuz? Ben yazdiklarinizsa oyle birsey gormedim sanki çünkü.
Gorusmek uzere tekrardan.
Benim kaynim boyle malesef. Cok ama cok zor. Yapabileceginiz tek sey alkol tedavisi sanirim. Baska birsey kullaniyormu ?
Eşiniz baskın bir karakter olmanızı istiyor.Ona kızın, içmesini engelleyin istiyor.Bir sene önceki konumda eşimin alkolü idi ama o zaman içince sevimli bir adamdı. Bir senedir içince mutsuz, depresif bir adam oldu. 4,5 yıldır hergün 4-5 bira içiyor bazen haber vermeden 3 lerde eve geliyor. 7 yıldır evdeyiz 3 yaşında bir çocuğumuz var. Ben çok dırdır etmem azaltması yönünde arada konuşurum tabi. Ooo eve hergün şişelerle geldikçe bende uzun zamandır güleryüz kalmadı ve beyefendi benim surat yapmama çok bozuluyor.
C.tesi arkadaşın çocuğunun doğum günü vardı karı koca hep beraber gidilecekti. Benimki tabiki gelmedi neden kalabalık sevmiyormuş. Bir ben sap gibi kaldım tabi her zamanki gibi. Pazar günü hiç konuşmadım. Ekmeği çocukla oo alırdı. Ben ona söylemeden çocukla gidip aldım kahvaltıyı hazırladım. Tabi bana kızmış ben yemicem dedi. Öğlenden içmeye başladı. Akşam da ben konuşmadım çocukla oynadım. Yavruma hiç belli etmem ama nedense babasını çok sever oda pek babasının yanına gitmedi. Eşim çıktı gitti evden . Gece 2.30 gibi geldi ben uyuyordum. Salondan pat küt birşeylere vuruyor, birşeyler atıyor, söyleniyor. Ilkten kalkmayayım dedim ama kendine birşey yapar diye korktum ( sürekli atlayacağım bir yerden kurtulun benden hep suçlu benim ya falan der) . Ne oldu ne yapıyorsun dedim sinir sinir gel otur konuşucaz sen ne istiyorsun benden, niye surat yapıyorsun , sen yapınca çocukta yapıyor,öleyimmi onu mu istiyorsun falan filan. Yarın alkollü değilken konuşalım saçmalıyorsun dedim. Tamam tamam al bu evin anahtarı al bu dükkanın anahtarı bundan sonra ben yokum bağıra bağıra konuşuyor. Bunu istiyorsun ama ayrılamıyorsun . Tamam sessiz olur git o zaman dedim bende. Tam çıkıyordu geri girdi kapattı . Al sana ayrılmana sebep olsun hayatımda yapmayacağım şeyi yapıcam. Anneme küfür etti ve koluma omza yakın yere sert bir yumruk attı. Şok oldum zaten defol git dedim. O arada yavrum uyandı anne anne ağlamaklı. Hemen yanına gittim. Şiddetin büyüdü küçüğü olmazmış o korku çok başka birşey bütün vücudum titredi. Oda salona geçti üzgün üzgün yapmam dediğin herşeyi yaptım deyip söylendi . O arada ben erkek kardeşini aradım çok yakın ailesi bize. Gel bize hemen dedim.
Gelince abini alıp gidermisiniz dedim yok adam gitmicem ben çocuk uyusun konuşucaz diyo. Yaptığı pislikleride anlattı . Kardeşi götüremedi çocuk uyumadı saat 5 oldu. Tamam sen git dedim mecbur. Sarhoş salonda halı üstünde uyudu. Sabahta onlar uyurken işe geldim ve ne yapıcam ne hissedicem bilmiyorum bomboşum.
Ailemde aynı şehirde oraya gitsem annem kanser tedavisi görüyor çocuğuma 3 gün anca bakar. Normalde K.validem bakıyordu. Ne olur akıl fikir verin bana
Tüh Esrar, hap varsa bitirin lütfen bu adamdan eş de olmaz baba da..Çok çok nadir arkadaşları ile çıktıpında hap yada esrar içiyormuş. Geçen gecede herşeyden içtim oldumu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?