Alkollü koca, ilk küfür, ilk şiddet

Çok çok nadir arkadaşları ile çıktıpında hap yada esrar içiyormuş. Geçen gecede herşeyden içtim oldumu dedi
Çok çok üzüldüm...
Eşinize ya da size değil,yavrunuza üzüldüm.
Çünkü siz karı koca kendi iradenizle tüm bunları yaşıyorsunuz.
Oysa evladınız bunları tercih etmedi,onun hakkına giriyorsunuz,onu kötü bir ortamda yetiştirerek...
Yazık,günah.

Eşiniz baskın bir karakter olmanızı istiyor.Ona kızın, içmesini engelleyin istiyor.
Eğer devam edecekseniz içmesine müsade etmeyin.

Ben ne istediğini anlayamıyorum hiç sizin dediğiniz gibi düşünmemiştim. Ben hep alttan aldım hep sakince konuşup yçnlendirmeye çalıştım . Zaman zaman da sen çok iyi bir eşimin sabırlısın beni çekiyorsun gibi şeyler söylüyor ama düzelme adına birşey olmadı. Ben kızsam oo daha üste çıkar sesler yükselir ben böyle kavga etmeye alıştınmı değil yapamam

Eşiniz hem alkolik hem depresyonda. Alkollü durumlarda kendi bize ve yavrunuza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Sanırım artık kontrolünü de kaybetmeye başlamış.

Tedavi + terapi şartı koyun evliliğin devamı için. Tabi ayık kafayla konuşun kendisiyle, bunu biliyorsunuzdur gerçi.

Cok uzuldum,rabbim kimseyi bu sekilde sinamasin..
Ailesiyle konusun, annesi ,babasi abisi kimi varsa toplayin ve tedavi sarti koyun,yoksa bosanirim cekemem bu adami deyin..
Boyle yurumez,allah korusun o illeti ictikce siddetin dozunu arttiracak yavrunuz icin bir an once bir cozum bulmalisiniz..

AMATEMe yatması gerekiyor. Siroz ve ya kronik pankreatit olacak yoksa. İçmemek onun elinde değil artık.

Ha amateme yatıp tedavi olursa yinede devam edip etmemek size kalmış.

Hem iğrenerek hem de çok üzülerek okudum konuyu. Sanki ben yaşamışım gibi gözümde canlandı. Alkol bahane adamın içinde varmış. Bugün olmasa daha sonra gene böyle patlak verirdi. Affederseniz aynı şeyleri bir süre sonra gene yaşayacaksınız.

Eşinizin maddi olarak bunalımda olduğu benim de aklıma geldi.
İyi de bir kutu bira ortalam 7-10 tl arası zaten. Ve her akşam 4-5 adet içiyor diyorsunuz. Her gün 45-50 tl biraya veriyorsa bu girdaba kendi kendine giriyor haberi yok. Çünkü bağımlı..

Haftada 200tl, ayda 1500tl. İnanılır gibi değil. Bu çok büyük israf. Çocuğunun rızkını haram kılınan bir şeye gömüyor.

Madem yaptıklarından gurur duymuyor tedavi için ikna edin. Yoksa çocuğunuza yazık olacak..

Çok sevdiğim bir hikaye var;

Çok iyi, mazlum bir adama gelmişler; demişler ki sana üç şey söyleyeceğiz üçünden birisini yapmak zorundasın, yoksa sana zarar vereceğiz (tam hatırlamıyorum ama özetle yazıyorum)

Şurada bir yoksul var ya onun parasını çalacaksın,
Şurada bir kadın var ya ona tecavüz edeceksin,
Şurada da alkol var, ya da onun hepsini içip bitireceksin.

Adam düşünmüş “ben nasıl garibin malını çalarım, nasıl bir kadına tecavüz ederim, en iyisi gidip şu alkolü içeyim, kimseye zarar vermem” demiş.

Gitmiş tüm alkolü alıp bitirmiş ve zil zurna sarhoş olmuş, ondan sonra sarhoş haliyle önce adamın parasını çalmış, sonra kadına tecavüz etmiş.

Alkole karşı değilim ama dozunun ayarlanmamasına karşıyım. Her gün edebiyle 1-2 bira içebilir, dozunda bırakabilir ama sizin eşiniz suyunu çıkarmış. Allah göstermesin çocuğunuza da zarar verebilirdi. Boşanmanızı tavsiye ederim ya da eşiniz muhakkak tedavi görsün.

Ben bu hikayede en çok bu olaya şahit olan yavruya takıldım. Onun için bu adamdan uzaklaşın. Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Çocuğunuz da kreş yaşında artık kreşe gidebilir bence. Bir an önce kurtulun bu adamdan.

Çok çok nadir arkadaşları ile çıktıpında hap yada esrar içiyormuş. Geçen gecede herşeyden içtim oldumu dedi
Bu ictigi seyler alkolden daha tehlikeli yani hap
Ya hap atıp sizin canınıza malınıza cocugunuza kastetse cok zor bir durum

Cok iyi düşünmeli ve kesinlikle tedavisi olmali. Sakin verdiği sözlere inanma
Bir daha icmicem . Ya da icmedim falan dediginde
Gizlice de icer haberin olmaz. Off ya üzüldüm inan ki

Hepinize yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim. Olayın ertesi akşamı hiçbirşey olmamış gibi yine içkileri ile eve geldi. Kardeşine söylemiştim eve gelmesin sizde kalsın diye ama dinlrmemiş. Gelince sen annenlerde kal bir süre dedim. Nedenmiş oo benimde evim çocuğum burda dedi. Ben seninle aynı yerde durmak istemiyorum dedim o zaman ben giderim dedim istersen gidebilirsin tabi diyo. Saat anneme gitmek için geçti ve annem hastanenün acildeydi hastalığından dolayı o yüzden kızımla K.validemler de kaldık. Dün gündüz de mesaj yazdı dediğin gibi eve gelmeyeyim bir süre haftasonu konuşalım diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…