Alkollü koca, ilk küfür, ilk şiddet

çocugunuzun acıyormu sorusunu okuyunca kalbim sıkıştı ,
lütfen gözünü korkutun eve almayın
umarım kv tarafı size hak veriyordur, ve yardımcı olurlar

Icince sevimlismis (!)ama canavara dönüşmüş .Keske o zamanlar bir caresine baksaydiniz da annenize kadar küfür yemeseydiniz.Size gösterdiği siddete üzüldüm .En cok da çocuğunuza ...

İçince sevimli derken sonradan depresif olduğu anlaşılsın diye dedim. Yoksa en başından fazla içmemesi için uğraştım . Yine kardeşlerine anlattım hep tamam istediğimde bırakırım maddiyat çık sıkıyor deyip deyip içti. Sanki içki bedavaymış gibi

Allah yardımcınız olsun.
Bu zıkkım boşuna haram değil. Hadi işin dini boyutuna bakmayan içinde zaten insanın aklını alan birşey ne derece doğru olabilirki...
Ama alkol artık instagramda vs bir kültüre dönüştürülmüş durumda. Bu çok çok yanlış. Rakı edebiyatı güzellemeleri, bira muhabbetleri gırla gidiyor. Sanki çok matah bir şey...

Benim ailemin bu 4 yılda olan hiçbirşey den haberi yok çünkü annem uzun zamandır hasta. Ailem ile kalabilir ama o zaman kreşe vermem gerekli maddi olarak kaldırabilirmiyim bilmiyorum herşeyi düşünmeye çalışıyorum ama karman çorman oldum.

Bence hiç ona buna danışmadan terk edin evi.Adam size yumruk atmış gerisi gelir bunun.Cocugu kreşe verirsiniz olmadı bakıcı tutarsınız.Yarin bir gün siz olmazsınız ev de çocuktan çıkarır hirsini.Allah korusun ya alkollü insanın ne yapacağı belli mi olur

Maddiyat can güvenliğinden, heleki cocuktan önemli degil. Ailenizde destek okucaktir bir sekilde. Yardımlarını istemekten cekinmeyin

Bende ilk önce böyle yapmayı düşünüyorum sanırım ama içinde bu duydu geçermi bilmiyorum nefret ediyorum şuanda ondan eskisi gibi olamayız . Oda mutlu değil ama çözüm ile yaklaşınca da bir keyfim bu var niye rahatsız oluyorsun diyo. Ben senin içki paran içinmi çocuğumdan ayrı kalıyorum dedim bugün. Vay ben öleyim o zaman paramı herşey zart zurt.

Genelde koltukta sızıp kalıyor zaten ama ben işe daha erken gittiğim için çocuk ona emanet o yüzden sabah ben çıkarken uyanıyor hemen kendi kendine. O kadar pimpirik çocuğun üzerine titreyen bir baba gerçek anlamda yazdım yani

Bende kendimden çok çocuğuma üzüldüm . Oo görmedi ama sese uyandı. Ve tabi sonradan maalesef benim bir türlü bitmeyen ağlamalarımdan birşeyler olduğunu anladı.

çocugunuzun acıyormu sorusunu okuyunca kalbim sıkıştı ,
lütfen gözünü korkutun eve almayın
umarım kv tarafı size hak veriyordur, ve yardımcı olurlar

Bir ailesi yönünden zaten şanslıyım şuanda. Önce beni düşünürler sonra ogullarini ama konuşanları gündüz dinleyip akşam yine içkisini alanı bir adam işte

Kocanıza acımayın ve söylediği hiç bir şeye inanmayın.
Boşanın diye vurmuş, intihar edecekmiş falan filan. Hepsi yalan. Bu alkolikler her türlü yalanı söyler her türlü duygu sömürüsü yaparlar.
Kesin tavırlı olun, söyledikleri hiç bir şeye kanmayın ve bir an önce bu parazitten kurtulun.

O sevimli hallerden sonra böyle şeyler başlıyor zaten . 3 yıllık erkek arkadaşımı alkol yüzünden terkettim . İçmeyince sinirli biri olduğunu farekttigim an biraktim. Evinde her gün iciyomuydu bilmiyorum . Ama 1 gün benimle tam vakit geçirdi , çok sinirliydi , birasi masaya gelince sakinleşti. 1 hafta sonra bitirdim. En tiksindigim şey .. Artık duzelicegini sanmıyorum Eşinizin Allah yardimciniz olsun keşke keşke başında ve çocuk olmadan bunu farkedebilirseydiniz

Ya eşinizde erkek arkadaşımı gördüm resmen ve ürperti geldi. İçki içmeyi çok seviyor imkanı olsa her gün içer ama içince çok sevimli ve naif olduğu için hiç batmıyor gözüme. Ürperdim doğrusu

sıddetın ve veya ıhanetın oldugu bır ortamda hıcbır sekılde hıc bır sorunu cozemezsınız
ne tedavıye yanasır ne ıse yarar
ne duzelır ne sevgı baglarınız yenıden olusur
yanı bosa kurek cekersınız yıpranırsınız o arada olan cocuga olur
bosuna zaman kaybetmeyın
kendı hayatınızı ele alın ayaklarınız ustunde durun cocuga bu ortamı yasatmaya hakkınız yok anne olarak sızın daha cok cocugunuzu dusunup hem annesı hem babası olup ona ıyı sartlar sunmak zorundasınız

kendınızden once cocugunuzu dusunup ona saglıklı ortam sunmak zorundasınız

su dunyada tek basına 6 cocuklu kadın merdıven sılıp temızlıge gıdıp cocuklarını okutup evlendırebılıyorsa kımsenız ve cok cocuklu kadınlar
sız haylı haylı yaparsınız
bahanelerın arkasına sıgınıp gucsuzlugu tercıh ettıgınız surece daha cok kufur ve sıddet gorursunuz

kendınıze bunu yapmayın

cocuk buyudugunde de sızı suclayacak haberınız olsun .

Alkol tedavisi şart, işiniz zor. Allah güç ve sabır versin size ve eşinize. Alkol tedavisine yanaşmıyorsa ayrılmaktan başka çaresi yok.

Kendisi de çok önceden demişti. Sana hayatta vurmam ama olurda birgün vurursam hemen boşa beni çünkü devamı gelir demişti.
O zaman ona mesaj at bu sözü hatırlat evden çıksın gitsin bir daha gelmesin
Çıkışta da ailesine uğra anasına söyle "oğlunu bırakıcam torununu bakacak mısın" de resti çek
Şuanki duruşun bundan sonraki hayatını belirleyecek
Ya bu alkolikle her akşam içki küfür dayak ki çekilmez eninde sonunda boşanırsınız
Ya sen resti çekeceksin tedavi olacak
Bu akşam eve hiçbirşey olmamış gibi gitmemelisin

Kuzucuk ya
Cocugunuz adina cok uzuldum gercekten.

Farkederiyor ayrıldığınız için sizin adınıza çok sevindim. Salak kafam hamile kalmadan biraz önce başlamıştı. Geçici bir döneriz diye düşünmüştüm

Bende arada sırada içiyor. Ölçüyüde hiç kaçırmıyor deyip rahatsız olmazmış. Ama zamanla yavaş yavaş artıyor içmeler. Hele maddi sıkıntı yaşayınca iyice bağlandı şimdide bağımlı oldu. Arada içen ve hiç artırmayan insanlar var tabi ama sonu ne olur sizin bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…