- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi pembeylemavi
-
Icince sevimlismis (!)ama canavara dönüşmüş .Keske o zamanlar bir caresine baksaydiniz da annenize kadar küfür yemeseydiniz.Size gösterdiği siddete üzüldüm .En cok da çocuğunuza ...
Öncelikle sizin ve en önemlisi çocuğun can güvenliği için evi terk etmeniz lazım.esiniz alkolik ve ne yapacağı belli olmaz. Tedavi görmesi şart. Bu daha başlangıç. Ailenizin yaninda kalabilirmisiniz? Olmadi o evden gitsin tedavi olana kadar. Aslinda bosanma taraftariyim ama.
Benim ailemin bu 4 yılda olan hiçbirşey den haberi yok çünkü annem uzun zamandır hasta. Ailem ile kalabilir ama o zaman kreşe vermem gerekli maddi olarak kaldırabilirmiyim bilmiyorum herşeyi düşünmeye çalışıyorum ama karman çorman oldum.
İşiniz de varmış
Bir süre eşin gelmesin ailesinde kalsın
Kv yine çocuğa baksın
Eşine de dank eder tedavi olur sanki
Bence kendisi de durumdan hoşnut değil ama bağımlılık boyutu ileri
Bir de kiminle nasıl bir ortamda içiyor
Hergün 4-5 bira içiyorsa sabah Nasıl ayılıp işe gidiyor ve maddi olarak Nasıl karşılıyor
Asgari ücret kadar bira masrafı var Ada'mın başka içki içse daha da artar
ailenin evine yerleş. çocuğu kreşe ver. sen çalışmaya devam et. şiddetin ilki vardır sonu yoktur. gelir devamı.
Kendisi de çok önceden demişti. Sana hayatta vurmam ama olurda birgün vurursam hemen boşa beni çünkü devamı gelir demişti.
Ben sizden çok çocuğunuzu düşündüm açıkçası. Çocuğunuzun gözündeki baba profilinin farkında mi acaba eşiniz. Çocuğun uzak durmasından yakınıyorsa gidip bir zahmet tedavi olsun. Size evladiniza değer vermeyen sadece kendini düşünen bir insan var karşınızda.
çocugunuzun acıyormu sorusunu okuyunca kalbim sıkıştı ,
lütfen gözünü korkutun eve almayın
umarım kv tarafı size hak veriyordur, ve yardımcı olurlar
O zaman ona mesaj at bu sözü hatırlat evden çıksın gitsin bir daha gelmesinKendisi de çok önceden demişti. Sana hayatta vurmam ama olurda birgün vurursam hemen boşa beni çünkü devamı gelir demişti.
Haklısın zaten çalışıyorum . Evde de bütün işler marketine kadar bende sözde sadece bir yuvamız var çocuğum akşam babasıyla oynuyoruz diye sabrettim ama dün gece kuzum anlamış tabi birşeyler acıyormu diyo üzgün üzgün . Bir daha öyle bir an yaşatmak istemiyorum
Bence hiç ona buna danışmadan terk edin evi.Adam size yumruk atmış gerisi gelir bunun.Cocugu kreşe verirsiniz olmadı bakıcı tutarsınız.Yarin bir gün siz olmazsınız ev de çocuktan çıkarır hirsini.Allah korusun ya alkollü insanın ne yapacağı belli mi olur
O sevimli hallerden sonra böyle şeyler başlıyor zaten . 3 yıllık erkek arkadaşımı alkol yüzünden terkettim . İçmeyince sinirli biri olduğunu farekttigim an biraktim. Evinde her gün iciyomuydu bilmiyorum . Ama 1 gün benimle tam vakit geçirdi , çok sinirliydi , birasi masaya gelince sakinleşti. 1 hafta sonra bitirdim. En tiksindigim şey .. Artık duzelicegini sanmıyorum Eşinizin Allah yardimciniz olsun keşke keşke başında ve çocuk olmadan bunu farkedebilirseydiniz
Ya eşinizde erkek arkadaşımı gördüm resmen ve ürperti geldi. İçki içmeyi çok seviyor imkanı olsa her gün içer ama içince çok sevimli ve naif olduğu için hiç batmıyor gözüme. Ürperdim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?