Alkolü ağzımla içememem buradan döner mi ?

Nerede yazıyor o ya kaç kere bir bira içtim yarım da flörtümden içtim demiş. 1,5 şişe bira işte
Yapma ya. Bira mıymış? Ben onu şarap sandım, ooooo falan dedim. Çok saçma olmuş o zaman ya insan 1,5 bira ile o kadar sarhoş olmaz.
Neyse boşver konusahibi, çok sarhoştum hatırlamıyorum dersin

E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.
Aynen canım öyle yap ki hastaneye yetiştirecek biri olmasın. Sakın deneme böyle bir şey. Bak Allah muhafaza hücceten gidersin.

Hüccetten ne kız?
Genelde aniden ölmek olarak kullanılır ya:)) ama Osmanlıca sözlükten baktım şimdi ölümüne delil olacak şekilde ölmek anlamında kullanılıyormuş. Hani antidepresan ve alkol karışımından öldü demek yerine my hope hücceten öldü ((Allah korusun) gibi ...

Bence rol değil de rahatlayıp düşündüğü gibi davranmış, ne istiyorsa onu yapmış.

Güzel bir ölüm nasip olur umarım ama hiç bu şekilde ölmeyi düşünmedim. Neyse şimdi konu dışı yorumdan şey etmiyim. Antidepresan içmediğim zaman bira içmeyi denerim o halde. Teşekkür ederim hanımlar.

ben sizin eski konunuzda da cool kadın olma olayını okumuştum hatta ilişkilerim neden yürümüyor diye soruyordunuz. bu konunuzu okuyunca anladım ki kendinizi çok bastırıyorsunuz. kendinizi zamanında ifade etmek yerine farkında olmadan içinize atıyorsunuz belli ki. flörtünüzü öpmek sarılmak hep varmış içinizde e bu zaten kötü bi şey değil ayıkken de duzgunce yapabileceğiniz bi şey yani. ya da bi öylesin bi böylesin biz neyiz sorusunu neden sormadınız sırf cool kadın olucam diye mi? bence aksine ilgisiz ya da her şeye okey olan gibi durursunuz o şekilde. karşınızdaki insanlar da sizi hayatının içine almaz ki.
yani şu hareketler 29 yaş için cringe evet ama adam rahatlamış bile olabilir valla.

Benim tespitim alkol kullanan erkekler alkol içmeyen kadınları tercih ediyor. Adamın kafa zaten güzel. En azından kadın kontrolü kaybetmesin istiyor. Benim erkek arkadaşlarım vardı. Bir şişe viskiyi bitirirdi. Ben ağzıma koymam. Eve dönerken şöförlüğü ben yapardım. Benim o kadar iradeli olmama çok saygı duyarlardı.

E kız o kadar biradan rakıdan konuştuk seninle. Merak edip denicem dedim heves ettim o kadar. Bunu dememiştin hiç. Tek başımayken içmem daha iyi olur o zaman.
Sen su an kullaniyor musun ki antidepresan? Psikiyatriste gitmiyorum diyordun, ben su an halen kullandigini hatirlamadim o muhabbetlerde.

Sen su an kullaniyor musun ki antidepresan? Psikiyatriste gitmiyorum diyordun, ben su an halen kullandigini hatirlamadim o muhabbetlerde.
Evet kullanmaya devam ediyorum. Her gün içiyorum. Doktor bana 2 hafta sonra gelmem için randevu vermişti o zaman gitmemiştim. Aynı 20 mglik ilaca devam ediyorum hâlâ.

Evet kullanmaya devam ediyorum. Her gün içiyorum. Doktor bana 2 hafta sonra gelmem için randevu vermişti o zaman gitmemiştim. Aynı 20 mglik ilaca devam ediyorum hâlâ.
O zaman sen tek basina da icme annem, icme gülüm.
Benim arkadaslarim artik domuz gibi, onlara bir sey olmaz ama sen yamulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…