Allah aşkına bi yardım edin kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini anlatmaktan aciz bir öğretmen.
Çocuklara ne katabilir acaba .
Yazı diliniz berbat.
Hele yazdiginiz gibi de konuşuyorsaniz iki kere berbat.
Elbette yazdığım gibi konuşmuyorum konu uzun olduğu için grammere pek dikkat edemedim ve ayrıca yalnız öğretmenliğimden velilerim çok memnunlar yeni bir eğitimci olmama rağmen.

Ben de öğretmenim ama inanın okulda böyle boş işlerle uğraşacak 5 dakika bulamıyorum. Kim ne yapmış, ne etmiş, ne demiş bunlara ayıracak vaktim yok. Bizim derdimizle sizin derdiniz çok başka demek ki...

Bir de şunu anlamadım bazı arkadaşlar yazı dilime takılmışlar , mesleğime takılmışlar .peki arkadaşlar asıl sorunla iilgili yorum yapsanız,nee öğretmenler var arkadaşlar meslekle insan olunmaz.

Ben de öğretmenim ama inanın okulda böyle boş işlerle uğraşacak 5 dakika bulamıyorum. Kim ne yapmış, ne etmiş, ne demiş bunlara ayıracak vaktim yok. Bizim derdimizle sizin derdiniz çok başka demek ki...
Anlayamadım neymiş benim derdim peki hocam siz ne öğretmenisiniz?

Okul öncesi öğretmenleri birbirlerine öğretmenim diye hitap ederler, hocam değil, bu güne kadar bunun aksini görmedim. Sanırım devlette değil özelde çalışıyorsuz ya da öğretmenmiş gibi takılıyorsunuz.

Çok uzun olduğu için parça parça yazdım sıkılmadan okunsun diye evet durduk yere oluyor benim onlardan özür dilemem etraflarında pervane olmam bekleniyor.
Daha da sıkıldım. Bence hiç dogru bir şey yapmadınız. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Başı sonu belli degil, dert belli degil.

Okul öncesi öğretmenleri birbirlerine öğretmenim diye hitap ederler, hocam değil, bu güne kadar bunun aksini görmedim. Sanırım devlette değil özelde çalışıyorsuz ya da öğretmenmiş gibi takılıyorsunuz.
Neden öyle bir kural mı var ?isteyen istediği şekilde hitap eder bizde herkes birbirine hocam diyor
.

Bi de anlamadığım perşembe cuma oryantasyon var, milletin başını kaşıyacak vakti yok, nasıl bir okul burası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X