Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne öğretmenisiniz acaba merak ettimİş yerin okul yani öğretmenim.yani herkess herr şui yaptı ben günah keçisi oldum diyo diyo diyo ben demedim diyo bunlar nasııl insanlar siİzin tavrınız nasıl olur böylelerine ????
Okul öncesiNe öğretmenisiniz acaba merak ettim
Ne oldu ki?Okul öncesi
Kendini anlatmaktan aciz bir öğretmen.Okul öncesi
Elbette yazdığım gibi konuşmuyorum konu uzun olduğu için grammere pek dikkat edemedim ve ayrıca yalnız öğretmenliğimden velilerim çok memnunlar yeni bir eğitimci olmama rağmen.Kendini anlatmaktan aciz bir öğretmen.
Çocuklara ne katabilir acaba .
Yazı diliniz berbat.
Hele yazdiginiz gibi de konuşuyorsaniz iki kere berbat.
Anlayamadım neymiş benim derdim peki hocam siz ne öğretmenisiniz?Ben de öğretmenim ama inanın okulda böyle boş işlerle uğraşacak 5 dakika bulamıyorum. Kim ne yapmış, ne etmiş, ne demiş bunlara ayıracak vaktim yok. Bizim derdimizle sizin derdiniz çok başka demek ki...
Daha da sıkıldım. Bence hiç dogru bir şey yapmadınız. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Başı sonu belli degil, dert belli degil.Çok uzun olduğu için parça parça yazdım sıkılmadan okunsun diye evet durduk yere oluyor benim onlardan özür dilemem etraflarında pervane olmam bekleniyor.
Neden öyle bir kural mı var ?isteyen istediği şekilde hitap eder bizde herkes birbirine hocam diyorOkul öncesi öğretmenleri birbirlerine öğretmenim diye hitap ederler, hocam değil, bu güne kadar bunun aksini görmedim. Sanırım devlette değil özelde çalışıyorsuz ya da öğretmenmiş gibi takılıyorsunuz.
Kural değil, alışkanlık. Ben anladım anlayacağımı....Neden öyle bir kural mı var ?isteyen istediği şekilde hitap eder bizde herkes birbirine hocam diyor
.
Bende anladım anlayacağımı sanki ülkemizdeki bütün öğretmenleri tanıyormuş gibi aksini görmedim demişsiniz,öğretmen olmayan siz olabilir misiniz acaba?!Kural değil, alışkanlık. Ben anladım anlayacağımı....
Sıkıldıysanız okumayın o zaman.Daha da sıkıldım. Bence hiç dogru bir şey yapmadınız. Hiçbir şey anlaşılmıyor. Başı sonu belli degil, dert belli degil.
Yoksa siz misiniz onlar da?itiraf et bakalım..Okuldaki o arkadaşlara hak veriyorum....
Eminim siz kusursuzsunuzdur.Yoksa siz misiniz onlar da?itiraf et bakalım..