Allah aşkına bir akıl verin:(

O mesaj hemen geliyor ama silip birakirsa telefonu sorun yok yani.ben vodafonda bakmistim numaralarim kayboldugunda ordan tekrar kaydetmek icin..ilk seferde bile mesaj gelmedi sifrenin haricinde bakiliyor falan diye..yinede guzel bisey pratik.yapanlarin eline saglik :)

Yok arkadaş hepiniz bir şaşırttınız.
Ben adamın bir haltlar yediğini düşünüyorum kesinlikle ama otagarda soğukta sabahtan beri bir şey yememiş bir kadın bir tek bana mı dokundu. Bu kadın dönsün evine eşi gitsin gidiyorsa. Dönsün evine ordan açsın davasını. Zaten evi terketmek haklarını kaybettiriyor. Bağırıp çağırdığınız arkadaş da önce insani ihtiyaçlarını giderelim, barınma ve beslenme sonra kadını arar ağzına ettiririz demiş. Yani çatacak yer arıyorsunuz bence.

Bence o kadınla aralarında birşeyler var ve o kadın belkide iş görüşmesinden tanıdığı biri bile değil belkide zaten tanıyordu iki günde bu kadar yakın bir iliski kurulamaz herhalde..
Sonradan konuştukları herşey de senaryoya benziyor planlanmış bir konuşma yani.
Telefon dokümanları mutlaka alın ve eşinizin suratına çarpın. Orada o kadını birçok defa aradığını adım kadar eminim.

Aslında adam verir sanırım bu durumda, yani vermesi gerekir. Vermiyorsa hakkaten sakladığı bi şey olduğunu düşündürür.

Evet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.

Aynen.Ben zaten hep diyorum.Allah erkeginde namuslusunu versin.Sadece kadin yaparsa o olmuyor.erkeginde o....u cok var.

Bende diyorum WOLFROG ve @KAFKAS- ya diyor evine git diye bu kadar akıl veriliyor operatörler üzerine bunlar uzaktayken yapılamayacağına göre her harukalde eve dönmesi gerek zaten

Siz anlamazsiniz derken? Senin ne ozelligin var sen anliyorsun da biz anlamiyoruz? Aaa pardon daha dindardin degil mi? Biz kesin gavuruz ya. Kurani Kerim'den alakasiz ornekler vermenden belli.

Ayrica hem konu sahibi karar verir diyorsun hem de aldattigi ne belli diyorsun. Insanda azicik mantik varsa (azicik bile) adamin bi haltlar karistirdigini anlar. Burada herkes cahil sen akillisin degil mi.

Kocanız sizi sevmese bunca saat peşinizde dolaşmaz,kadını arayıp sizi konuşturmaz. Hamile hamile bunca saat aç dolaşmayın lütfen dönün evinize bir hal çaresi vardır mutlaka belkide kadın eşinize dadanmıştır,rahatsız ediyordur.

Gavur musunuz bilmem ama cahil olduğunuz kesin.. Ne demiş hz mevlana cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Benden bu kadar adliyede işlerim bitti.

Hertain , hamilesin ve duygusal olarak zor bir süreçten geçtin.
Kendine gel ve eve dön . Nasıl olsa döneceksin , boşuna bu soğukta bebeğini yıpratma.
Dön , ne kozun varsa evde gör.
..
Var ya da yok , şuan için net bir şey bilmiyorsun. Inanmış gibi yap ve takibe al
Bu sürede de sağlıklı bir hamilelik için elinden geleni yap ve kendine birikim yap.

Ayrılmak bile varsa işin ucunda evinden ayrılma.

@Hertain su halde eger evi terkedersen maddi olarak zor duruma dusup bebeginle zorlanabilirsin. Belki takiplerin ozel hastanede, belki dogum yapacagin hastaneyi bile ozene bezene sectin. Belki bebeginin eksikleri var, besigi zibini derken bir suru ihtiyac. Evi terkedipte esinin maddi olarak rahatlamasina izin verme. Dogumunu yap bir kendine gel. Ailenin evinde mutsuz olacaksin belli. Ayrica o ev senin. Gitmesi gerekiyorsa da o gitsin. Maddi olarak kendini saglama almadan sakin adim atma. Seninle rahata erdiyse sefasini tek basina surmesine izin verme.

Hertain seni hatirladim bebeginle ilgili konu acmistin canim cok üzüldüm
Evine geri dön karnin burnunda ac bilac sokaklarda ne isin var o ev senin evin kendi defolup gitsin
Esin bir seyler yapmis belli ki
Kadinla aralarinda iliski oldugunu saptadigin an
Ilk is olarak bir bosanma avukati bul
Zina nedeniyle bosanma davasi ac donuna kadar al tazminat da nafaka da baglanir yasar gidersin
Boynu altinda kalsin insallah sinirim tepeme cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…