Yo bir defa şifre almak yeterli. Ama tekrar telden şifre istenirse değişir. Benim demek istediğim online işlemlere girdiniz şifreyi aldınız ve o şifre ile ayrıntılara girerken turkcel incelenen numaraya mesaj gönderiyor şu an ayrıntılı faturanın inceliyorsunuz diye. Ama vodafone ilk incelemede mesaj geliyor sonra serbest ne zaman istenirse kontrol edilebiliyor ve bilgi mesajı falanda gitmiyor incelenen numaraya
Aslında adam verir sanırım bu durumda, yani vermesi gerekir. Vermiyorsa hakkaten sakladığı bi şey olduğunu düşündürür.Aynen oyle canim..x operator online diye yaziyorsun google a. Kendi telefonundan veya pc den .Orda sorgulatacagin numarayi yaziyorsun.o numaraya mesaj geliyor sifre..o sifreyi oraya yazip detaylari ogrenebiliyorsun...telefona ekran goruntusu alip hizlica sonrasinda aratrabilir numaralari..yani telefon 5 10 saniyeligine eline gecse yeter.sifreyi alsa yeter yani 5 saniyelik is.sonra kendi telefonundan yapar arastrmalarini
Evet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.
Yani bencede.ama bundan sonra kendi telefonundsn bisey yapmaz asla onlemlerini alir...gizlice en mantiklisi :)Aslında adam verir sanırım bu durumda, yani vermesi gerekir. Vermiyorsa hakkaten sakladığı bi şey olduğunu düşündürür.
Bende diyorumYok arkadaş hepiniz bir şaşırttınız.
Ben adamın bir haltlar yediğini düşünüyorum kesinlikle ama otagarda soğukta sabahtan beri bir şey yememiş bir kadın bir tek bana mı dokundu. Bu kadın dönsün evine eşi gitsin gidiyorsa. Dönsün evine ordan açsın davasını. Zaten evi terketmek haklarını kaybettiriyor. Bağırıp çağırdığınız arkadaş da önce insani ihtiyaçlarını giderelim, barınma ve beslenme sonra kadını arar ağzına ettiririz demiş. Yani çatacak yer arıyorsunuz bence.
Aldattığına dayalı kesin delilleriniz var sanırım elinizde ?
3 defa göz silmek gördüğü şeye dayalı olarak söyledim siz anlamazsınız.. ,Kesin tanı konulmadan hastaya tedavi usülüne geçiyorsunuz ,Gerçi tedavide değil ameliyat sizinkisi...
Düşünmek farklı bir şey emin olmak farklı birşey .
Bende sizin yazdıklarınıza göre 13 yaşında cahil birisi olduğunuzu düşünüyorum, ama sadece düşünüyorum emin değilim.
Siz anlamazsiniz derken? Senin ne ozelligin var sen anliyorsun da biz anlamiyoruz? Aaa pardon daha dindardin degil mi? Biz kesin gavuruz ya. Kurani Kerim'den alakasiz ornekler vermenden belli.
Ayrica hem konu sahibi karar verir diyorsun hem de aldattigi ne belli diyorsun. Insanda azicik mantik varsa (azicik bile) adamin bi haltlar karistirdigini anlar. Burada herkes cahil sen akillisin degil mi.
Gavur musunuz bilmem ama cahil olduğunuz kesin.. Ne demiş hz mevlana cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Benden bu kadar adliyede işlerim bitti.
Mune , etiketlemeleri hemen göremiyorum ama kiblerseniz görünüyor demişti.
Kibledin mi ?
Haddini bu kadar pervasızca aşan ender uyelerdensiniz.Gavur musunuz bilmem ama cahil olduğunuz kesin.. Ne demiş hz mevlana cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Benden bu kadar adliyede işlerim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?