Allah aşkına bir akıl verin:(

Büyük ihtimal eşiniz bi şeyler karıştırıyor. Merak ettiğim ortaya çıkarınca boşanacak mısınız? Yoksa sadece yüzüne vurup ders vermek mi amaç

İçinde şüphe varsa iş yerine git bi kaç gün eşini ,sekreteri gözlemle.Ve bencede sor şu sekretere eşini sabahın dördünde rahatsız edecek kadar önemli olan şey neymiş.Gönlünü ferah tut ,Allah doğru yolu gösterir sana .Eğer bişey varsa yaptıkları şey ayaklarına dolanır merak etme .O bebeğin ahi ,evli adamı ayartmak mutlu olamazlar zaten .Ama sadece şüphe işte.Git bi bak hal ve hareketlerine .Allah yardımcın olsun..

@Hertain Vodafone yanımdayı kullanarak bakabilirsin geçmişe ayrıca watsap için de kaldırıp tekrar yüklersen bu eski mesajlar yükleniyormuş eğer ordan konuşmuşlarsa onu da görebilirsin umarım eşin masumdur..

Sanki birşeyler var.cunku yanlışlıkla silmesi saçma geldi.ama illaki aldatma mi bilemiyorum iyi ihtimalle belki bir kadın esinizin peşindedir ve o da yüz vermiyordur.mesaji da silmiştir siz de birşeyler anlamayın diye.iste dediğim gibi en iyi ihtimal bu

Vodofone şirket hattı şirket kardeşinin üstüne

Kimin uzerine oldugu onemli deil canim.vodafone online diye google a yaz..oraya sorgulayacagin numarayi yaz.ve o hattan S yazip 7000 e gonder sifre gelcek.o sifreyle siteye giris yapiyorsun...orada menude fatura yaziyor faturaya tiklayinca guncel fatura bilgisi ve detay secenegi var ordan kontrol edebilirsin.butun suphelendigin numaralari yaz bi kahida sonra hepsine tek tek bak kimler diye...kisaca S yaz =》7000 gelen sifre ve numarayla google da vodafone online a gir =》fatura =》 guncel detay iste bukadar......ben kagida yazmakla ugrasmayip bakarken ekran goruntusu aldim hizlica .sonra telefonumda galeriden tek tek numaralara baktim kime ait diye...kime ait oldugunuda CIA diye bi program var indiriyorsun cep telefonuna ordan bakabilirsin.numarayi girip arama butonuna tikliyorsun kime aitse soyluyor..soylemedijlerinide kaydedip whatsapp tan bakiyorum profilden kimdir neyin nesidir diye..

Hadi inşallah güzel haber alırız( kadının nosu zaten elimizde, dökümana ulaştığında o kadınla kaç kez hangi saatlerde görüşmüş kim kimi aramış vs ortaya çıkacak.

Peki gecenin dördünde msj atma cesaretini nereden buluyor?

Uşağı , bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle; bir kadın yazıyorsa, bakıyorsa, erkekten cesaret alıyordur.
Ancak bazı durumlarda , hasta , inatçı kadınlarda var.
Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım.

Şuan hiç bir kanıt yok. Inanmış gibi yapacak. Eskisinden iyi davranacak ve o sürede takibe alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…