Saşolasın Can'ım18.19. Sayfalara bir göz at canım
Çok alakası var, hatta direkt yani o derece.Ne alaka şimdi bu yorum?
Fatura detaylari konusunda mi canim.esin ne hat kullaniyorBabies16 bana biraz bu konuda akıl verirmisin
Yok canim yapamaz hicbisekildeEvet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?
Vodofone şirket hattı şirket kardeşinin üstüneFatura detaylari konusunda mi canim.esin ne hat kullaniyor
Yapamaz ama operatoru arayip ben hat ozetimdeki numaralarin gorulmesine kapattircam derse kapatiyolarEvet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?
Telefonun mesaj yaz kısmına şifre yazıp 7000 e gönderiniz. Gelen şifre ile online işlemlere girip fatura detaylarına bakınız tüm konuşma ve mesajlaşma sürelerini ve internet kullanımlarını görebilirsiniz.Vodofone şirket hattı şirket kardeşinin üstüne
Vodofone şirket hattı şirket kardeşinin üstüne
Bildiğim kadarıyla oynama yapılmıyor.Evet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?
Peki gecenin dördünde msj atma cesaretini nereden buluyor?Hertain bence kadının isguzarligi. Eşinin suçu yok. Panik yapmış sen göreceksin diye.
Peki gecenin dördünde msj atma cesaretini nereden buluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?