Allah aşkına bir akıl verin:(

Acaba ortada gerçekten bir çocuk varsa bu çocuk eşinin mi de onu arama ihtiyacı duymuş? Saçmalık

Onu diyen polis de karısını yatakta yakalasa affeder mi acaba? Dellendim yeminle

Konu sahibi, ne yaptınız? Nasılsınız? Bi yerde bi şeyler yiyin bari bebek için hiç değilse. Bence evinize dönün bu soğukta dışarda kalmayın nolur, eşinizi evden gönderin. @walfrog çok güzel yazmış, evi terketmeyin. İnternetten hesap dökümüne bakın, eşinizin hattı hangi firmada, biz size yardımcı olalım burdan nasıl bakıldığına dair.

Ama onun için sorguladığımız telefonun yanımızda olması gerekiyo di mi? Diyelim eşimin teline bakıcam ben, eşimin telefonuna şifre geliyor di mi?
Evet. Vodafone sadece ilk online işleme girilirken telefona mesaj geliyor. Turkcell'den ise her girişte bilgi mesajı geliyor sorguladiniz numaraya.

Evet dogru tahmin etmissiniz. Isim dolayisiyla sehir sorup yardimci olabilecek kuruluslari onerdim.

Hakaretleriniz ve kadinin olecegini iddia etmeniz ise bir insanin kocasiz kalmasinin en kotu sey oldugunu dusundugunuzu kanitliyor.

Ama onun için sorguladığımız telefonun yanımızda olması gerekiyo di mi? Diyelim eşimin teline bakıcam ben, eşimin telefonuna şifre geliyor di mi?
Aynen oyle canim..x operator online diye yaziyorsun google a. Kendi telefonundan veya pc den .Orda sorgulatacagin numarayi yaziyorsun.o numaraya mesaj geliyor sifre..o sifreyi oraya yazip detaylari ogrenebiliyorsun...telefona ekran goruntusu alip hizlica sonrasinda aratrabilir numaralari..yani telefon 5 10 saniyeligine eline gecse yeter.sifreyi alsa yeter yani 5 saniyelik is.sonra kendi telefonundan yapar arastrmalarini

Evet. Vodafone sadece ilk online işleme girilirken telefona mesaj geliyor. Turkcell'den ise her girişte bilgi mesajı geliyor sorguladiniz numaraya.
Ama zaten her giriste guncel sifre istyor.1 kere sifreyi alip uzunca arastrnca defalarca girmene gerek yok.sayfadan cikmadigin surece bidaha sifre veya mesaj sikintisi yasamiyorsun

Pardon ben dini içerikli bir propaganda yaptım da haberim mi yok ?
Ayakta alkışlıyorum seni bu düzeyli ve engin yorumun için.
Gece 4 te yazıyla dörtte evet 4 te ,,eeee ne yapalım şimdi o halde hımmm dur bakalım.
Adam kadınla beraberdi kadında biraz saf galiba adama karısının yanında mesaj attı hemde mesaja bak ..bak sen ya Mehmet dedi ...Altında milyonlarca detay var. Belkide davet var.
Adamda panik bir panik tabii ya hamile ve kendini deli gibi seven ama kıskanan bir eşi var.. Gösterip karısına aa karıcığım bak benim yanımda bile çalışmayan bir kadın bana Mehmet dedi. Ne yapalım şimdi sen aç telefonu kadına ağzına geleni say rezil et gitsin .Sonuçta gece 4 te yazıyla dörtte mesaj atmış.
Ya üfff neyse nick im sana dokundumu anlamadım. Senin sıkıntın varsa bilemem benim sıkıntım yok.
Ya onuda geçtim velev ki bu adam karısını aldattı biraz daha yapıcı olup kadının pskolojisini derinden yaralıyacak yorumlardansa zamanla çözüme odaklı akıllar verilmesi daha mantıklı değil mi ?
Sen bana yorum yapma yorumuna odaklan oku bir daha oku bir daha oku öyle yaz sonuçta İslamın ilk emri OKU.

Çözüme odaklıdan kastınız nedir ?
Ya da yapıcı olmaktan ?

Sen kesin erkek uyesin ancak bu kadar sabotaj yapılır islamın ilk emri konuma ne alaka?

Ama zaten her giriste guncel sifre istyor.1 kere sifreyi alip uzunca arastrnca defalarca girmene gerek yok.sayfadan cikmadigin surece bidaha sifre veya mesaj sikintisi yasamiyorsun
Yo bir defa şifre almak yeterli. Ama tekrar telden şifre istenirse değişir. Benim demek istediğim online işlemlere girdiniz şifreyi aldınız ve o şifre ile ayrıntılara girerken turkcel incelenen numaraya mesaj gönderiyor şu an ayrıntılı faturanın inceliyorsunuz diye. Ama vodafone ilk incelemede mesaj geliyor sonra serbest ne zaman istenirse kontrol edilebiliyor ve bilgi mesajı falanda gitmiyor incelenen numaraya

Evet dogru tahmin etmissiniz. Isim dolayisiyla sehir sorup yardimci olabilecek kuruluslari onerdim.

Hakaretleriniz ve kadinin olecegini iddia etmeniz ise bir insanin kocasiz kalmasinin en kotu sey oldugunu dusundugunuzu kanitliyor.

O halde sizden özür dilerim Kadın sığınma evleri önermişsiniz ...
Ben kadının yaşadığı psikolojide ve yıkıntıda bebeğini kaybetmesinden bahsettim ALLAH korusun.
Neyse ne kötü düşünmek ne kötü hissetmek istiyorum.
Eşşiz kalınabilinir elbette ama çok ince bir çizgi ön yargılarla ailelerin dağılmasına karşıyım.
Kocam aldattı beni deseydi yorum bile yapmazdım ama her şey askıda şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…