- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bir konudada olayı dinle özetlemeye kalkmasiniz dişimi kıracağım.Pardon ben dini içerikli bir propaganda yaptım da haberim mi yok ?
Ayakta alkışlıyorum seni bu düzeyli ve engin yorumun için.
Gece 4 te yazıyla dörtte evet 4 te ,,eeee ne yapalım şimdi o halde hımmm dur bakalım.
Adam kadınla beraberdi kadında biraz saf galiba adama karısının yanında mesaj attı hemde mesaja bak ..bak sen ya Mehmet dedi ...Altında milyonlarca detay var. Belkide davet var.
Adamda panik bir panik tabii ya hamile ve kendini deli gibi seven ama kıskanan bir eşi var.. Gösterip karısına aa karıcığım bak benim yanımda bile çalışmayan bir kadın bana Mehmet dedi. Ne yapalım şimdi sen aç telefonu kadına ağzına geleni say rezil et gitsin .Sonuçta gece 4 te yazıyla dörtte mesaj atmış.
Ya üfff neyse nick im sana dokundumu anlamadım. Senin sıkıntın varsa bilemem benim sıkıntım yok.
Ya onuda geçtim velev ki bu adam karısını aldattı biraz daha yapıcı olup kadının pskolojisini derinden yaralıyacak yorumlardansa zamanla çözüme odaklı akıllar verilmesi daha mantıklı değil mi ?
Sen bana yorum yapma yorumuna odaklan oku bir daha oku bir daha oku öyle yaz sonuçta İslamın ilk emri OKU.
Sinirlerim bozulduBir konudada olayı dinle özetlemeye kalkmasiniz dişimi kıracağım.
Kedim çatıdan düştü diye konu açsam kedinin abdesti varmiydi diye soracaklar nerdeyse))
Öylede anlamsız bağlantılar kuruluyor yani..konu başka cevap başka sorun başka..neyse..
Dimi her konuda böyle oluyor..insan hayret ediyorSinirlerim bozulduhakkaten ys
Ben muhafazakar bir insanım ama bu alakasız dini yorumlar beni bile geriyor birde din sadece kadınlara mı var gelmiş burada konu sahibine vaaz veriyor asıl kocası allahtan korksun da aldatmasınDimi her konuda böyle oluyor..insan hayret ediyor
Aynen öyle usagicim..Burada birçoğumuz dinimizi elbetteki biliyoruz buna rağmen birde inançsızmisiz gibi ters eleştiriler geliyor tepki verdiğimizde..bunlara göre erkeği kadınlar ayartiyor hep.erkekler çok masum..Ben muhafazakar bir insanım ama bu alakasız dini yorumlar beni bile geriyor birde din sadece kadınlara mı var gelmiş burada konu sahibine vaaz veriyor asıl kocası allahtan korksun da aldatmasın
Bir konudada olayı dinle özetlemeye kalkmasiniz dişimi kıracağım.
Kedim çatıdan düştü diye konu açsam kedinin abdesti varmiydi diye soracaklar nerdeyse))
Öylede anlamsız bağlantılar kuruluyor yani..konu başka cevap başka sorun başka..neyse..
Evet o yorumu gördüm zaten o yüzden kedi örneğini verdim. Alakasız yerlerde din konuşuluyor zihniyet korkunç gerçekten..iğrenç hatta.Aldatılan insana , tesettürlü musun diye soruluyor , kediye abdesti de sorulur elbet.
Her kesiminde de süzgeci oldukça geniş kisiler var , normal.
Ablacım ben bunu ucu dine bağlanan her konuda belirtiyorum, "dini içerik yasak" çokta anlaşılır bir cümle aslında, islam konuşmak yasak demiyorum dini içerik yasak diyorum, buna her din, mezhep girer, deizmde konuşulamaz, ateizmde, ki şu kuralı da eklediğim oldu:Mune abla dini icerik yasak diyince sadece islamla ilgili konusmak yasak saniyolar. Gecen bi konuda ben inancsizim ama muslumanlardan daha iyiyim falan yazilmisti. Hicbir din hakkinda konusmasinlar
İnşallah evine dönmüştür ya..o gitmesin hamile haliyle.varsa bir şeyler kocası defolup gitsin.Ne yaptı acaba çok merak ediyorum çevrim içi değil bayadırallahım sen yardım et
Off çok meraklandım ne yaptı diye arabası oradaysa oda otelin çevresinde yada içindedirKızlar kusura bakmayın şarj bitti anca açabildim açar açmazda size yazıyorum.
Eve gitmedim beni otele yerleştirdi sabahtan beri daha yeni bişeyler yedim bebeğim hareketlendi kıpır kıpır maşallah.Görevlide 5 dk sonra ufoyu getirdi çok şükür iyiyim.
Kendisine mesaj attım dökümanlara bakacam oluyormuş dedim tamm dedi.Arabası hala otelin önünde kendisi nerde bilmiyorum.
Kızlar bana kızmayın ama inanın midem kaldırmadı o eve girmeye.Şimdilik tek temennim inşallah o o... konuşmamıştır daha önceden.
Evet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?Off çok meraklandım ne yaptı diye arabası oradaysa oda otelin çevresinde yada içindedir
Oralardaysa msj ay telefonu ışte ondan hemen geri ki sayfalarda operatorden döküm öğrenme anlatıyorlardı arkadaşlar ama onun teli şart ilk işEvet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?