Allah aşkına bir akıl verin:(

Bir konudada olayı dinle özetlemeye kalkmasiniz dişimi kıracağım.
Kedim çatıdan düştü diye konu açsam kedinin abdesti varmiydi diye soracaklar nerdeyse))
Öylede anlamsız bağlantılar kuruluyor yani..konu başka cevap başka sorun başka..neyse..

Hertain su an sen değil o evi terk etmeli. Bunu da eziklik olarak gorme, onun her ne yaptıysa işte ceremesini sen ve çocuğun cekmemeli. Eve dön , düşünmek için de evden gönder onu.

Sinirlerim bozuldu hakkaten ys

Dimi her konuda böyle oluyor..insan hayret ediyor
Ben muhafazakar bir insanım ama bu alakasız dini yorumlar beni bile geriyor birde din sadece kadınlara mı var gelmiş burada konu sahibine vaaz veriyor asıl kocası allahtan korksun da aldatmasın

Ben muhafazakar bir insanım ama bu alakasız dini yorumlar beni bile geriyor birde din sadece kadınlara mı var gelmiş burada konu sahibine vaaz veriyor asıl kocası allahtan korksun da aldatmasın
Aynen öyle usagicim..Burada birçoğumuz dinimizi elbetteki biliyoruz buna rağmen birde inançsızmisiz gibi ters eleştiriler geliyor tepki verdiğimizde..bunlara göre erkeği kadınlar ayartiyor hep.erkekler çok masum..

Konu nerelere gelmiş yav ne sığınma evi ne terketmesi?
Konu sahibi kadını aratmanız hiçbir işe yaramaz.
Hangi operatörü kullanıyorsa kullanım detaylarına bakın.

Aldatılan insana , tesettürlü musun diye soruluyor , kediye abdesti de sorulur elbet.
Her kesiminde de süzgeci oldukça geniş kisiler var , normal.

Hanımlar demek ki neymiş, dini içerikleri site yasaklamakla haklıymış, bir kez daha emin olduk sayenizde.
Lütfen artık hiçbir konuya dini içerik karıştırmayın, burada herkes kocaman erişkin, hepsi kendi inancına göre yaşadığını ölçüp tartabilir karar verebilir ve rica ediyorum lütfen diyorum inandıklarınız aşkına diyorum burada her inançtan insan olduğunu unutmayın artık, sanki sadece tek bir dine inananların konuşmaya hakkı varmış gibi davranmayın ya da inandıklarını aşağılamayın insanların.

@Hertain umuyorum sizde hemen evinize dönersiniz, ne karar verecekseniz lütfen evinizde alın kararlarınızı, hamilesiniz, üzgünsünüz üstelik akşam oldu, soğumuştur hava, canınıza bebeğinize yazık

Esinizin Telefonuna caktirmadan casus programs yukleyin ses kaydina gelen giden her turlu mesaji size yonlendiriyor...bir donem hic birsey yokmus gibi davranin sonra zaten programi yukledikten sonra foyasi cikar orTaya...

Aldatılan insana , tesettürlü musun diye soruluyor , kediye abdesti de sorulur elbet.
Her kesiminde de süzgeci oldukça geniş kisiler var , normal.
Evet o yorumu gördüm zaten o yüzden kedi örneğini verdim. Alakasız yerlerde din konuşuluyor zihniyet korkunç gerçekten..iğrenç hatta.

Mune abla dini icerik yasak diyince sadece islamla ilgili konusmak yasak saniyolar. Gecen bi konuda ben inancsizim ama muslumanlardan daha iyiyim falan yazilmisti. Hicbir din hakkinda konusmasinlar
Ablacım ben bunu ucu dine bağlanan her konuda belirtiyorum, "dini içerik yasak" çokta anlaşılır bir cümle aslında, islam konuşmak yasak demiyorum dini içerik yasak diyorum, buna her din, mezhep girer, deizmde konuşulamaz, ateizmde, ki şu kuralı da eklediğim oldu:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Yani bu site de bir dinden bahsedemeyeceğiniz gibi herhangi bir dini küçük düşürücü yazı da yazamazsınız.

Aslında biraz kurallara, yöneticilerin yazdıklarına dikkat edilse bunların hiçbiri olmayacak.
Ben çoğunluktanım konuşurum bu yasak saçma diyenlerde var, hayır efendim konuşamazsınız zira bu sitenin misyonu bu değil, dini içerikli sitelerde yazabilirsiniz ama burada hayır.
Yasak gayet yerinde bir karar çünkü görüyoruz ben bildirimlerde de çok şeye şahit oluyorum, hiçbir inanca saygı yok, tek bir dine sanmayın, ben falanca görüşe hakimim diyenlere de saygı olmadığını görüyorum, okuyorum bildirimlerde.
Saygı olmadıktan sonra yasak olması çok doğal.

Neyse konu kaynamasın benim yüzümden, burada hamile ve üzgün bir kadının sorunu bunların hepsinden çok ama çok daha önemli.

Ne yaptı acaba çok merak ediyorum çevrim içi değil bayadır allahım sen yardım et
İnşallah evine dönmüştür ya..o gitmesin hamile haliyle.varsa bir şeyler kocası defolup gitsin.
Allah bu aldatan erkekleri de kadınları da bildiği gibi yapsın nedir bu ya..hamile bir eşe özellikle bu yasatilirmi?!!

Kızlar kusura bakmayın şarj bitti anca açabildim açar açmazda size yazıyorum.
Eve gitmedim beni otele yerleştirdi sabahtan beri daha yeni bişeyler yedim bebeğim hareketlendi kıpır kıpır maşallah.Görevlide 5 dk sonra ufoyu getirdi çok şükür iyiyim.
Kendisine mesaj attım dökümanlara bakacam oluyormuş dedim tamm dedi.Arabası hala otelin önünde kendisi nerde bilmiyorum.
Kızlar bana kızmayın ama inanın midem kaldırmadı o eve girmeye.Şimdilik tek temennim inşallah o o... konuşmamıştır daha önceden.

Off çok meraklandım ne yaptı diye arabası oradaysa oda otelin çevresinde yada içindedir

Simd
Evet Can'ım buralarda herhalde...Önceden dökümanlsra bakacam dedim ya acaba üzerinde oynama yapabilirmi?
Oralardaysa msj ay telefonu ışte ondan hemen geri ki sayfalarda operatorden döküm öğrenme anlatıyorlardı arkadaşlar ama onun teli şart ilk iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…