Onda hem fikiriz zaten ama benim katılmadığım konu 2. Kadınların daha az suçlu görünmesi hayır efendim aldatan erkeğe -kadına ne mustehaksa onlara eşlik edenlere de o müstehakEvet ikinci kadın suçsuz degil ama demek istediğim adamın beynine silah mi dayanıyor da yapıyor böyle adiligi? Sonuçta sex icin degil mi? Yanı isteyerek, hadi duygular var diyelim asık oldu o zaman ya bastıracak duygularını yuvasını düşünüyorsa ya da adam gibi boşayacak karisini yoluna bakacak.
Sen beni hiç anlamamışsın ki. Bak madde madde diyeyim:
Herkes aldatılabilir. Hiç fark etmez.
Haber gördüm. Sekreterle aldatma haberi. İkisinde de eş tesettürlüydü. O nedenle sordum.
Adriana Lima nın tesettürlü olmadığını gerizekalı olmayan herkes biliyorum. Yoksa oraya kabak gibi yazmazdım. Bir anlasan ne sorduğumu neyse çok sıkıldım anlamamızdan...
Kızlar karakola gittim arabayla götürdü bıraktı polislerle konuştum darp raporu olmadan alamıyoruz dedi bide beni ikna etmeye çalıştı hepsi birden eşim olacak adam da arkamdam geldi gözlü dolu dolu olayları anlatıp yemin billah dedi.polisin biri diyoki millet yatakta yakalıyo affediyo bi mesaja evi yıkacak şimdi.şok oldum ya millete ne kadar da kolay
polisin biri diyoki millet yatakta yakalıyo affediyo bi mesaja evi yıkacak şimdi.şok oldum ya millete ne kadar da kolay
Fevri hareketlerde bulunmayın lütfen.
İslamiyette bile bir gördüğün şeye 3 defa göz sileceksin .
Senin kocanı senden başka kimse tanıyamaz kararını kendin ver bence.
olur mu ole seyMehmet Bey değil de neden Mehmet diye atmış ki?
Belki gerçekten aralarında bir şey yok,siz şüpheleniyorum dediniz diye sildi mesajı.
O polislerin soyu tükenmedi mi hala...
3 kere mi aldatabilir yani. İyiymiş.
Vermiş kararını işte. Aldattığını düşünüyor...
Kendi de o yoldadır allah bilirKızlar karakola gittim arabayla götürdü bıraktı polislerle konuştum darp raporu olmadan alamıyoruz dedi bide beni ikna etmeye çalıştı hepsi birden eşim olacak adam da arkamdam geldi gözlü dolu dolu olayları anlatıp yemin billah dedi.polisin biri diyoki millet yatakta yakalıyo affediyo bi mesaja evi yıkacak şimdi.şok oldum ya millete ne kadar da kolay
Ben burda açılan konularada verilen yanıtlarada dehşetle bakıyorum artık.
Kadın hamile ,canı inanılmaz yanıyor. Hayatında asla olmaz dediği şey başına gelme ihtimali var ,Dünyada en çok güvendiği insana güveni kırılmak üzere onuda geçtim hayata tamamen güveni kırılmak üzere.
Çaresiz kırgın yıkık halde ...
Henüz hiçbirşey kanıtlanmamış bir kaç şüphe üzerine adamı alçak kalleş ilan ettiniz.
Kadın karnı burnunda belliki psikolojik çöküntü içinde siz öneride bulunuyorsunuz uzaktan uzağa ,,,Aldatmıştır ,şüpheler yersiz değil,boynu altında kalsın,bırak git ,ne duruyorsun sakın onu dinleme..vs.
Allahım insanlık nereye gidiyor.
Kadın karakola kadar düştü hamile haliyle banklarda aç susuz oturuyor siz hala ..Onu ara bunu ara kesinleştir açığını bul vs.
Her şeyin bir usulu bir adabı var suçu tam kesinleşmişse bakarsın çaresine bulursun avukatını yazarsın dilekçeni herkes kendi yoluna.
Ben o haklı bu haksız o yaptı bu yapmaz demiyorum.
Kadinin kandirilmasina ortak olun mu diyorsunuz?
Adami tanimaya gerek yok. Apacik bir konuda ispatlayabilecegi halde yalan soyluyor. Sirket hatti olmasi hicbir sey degistirmez, bir mesajla tum dokumanlari cikartabilir. Ama kayip olum olmasi gerektigini iddia ediyor. Tartismali degil ki bu kisim.
Aldattigi ortaya cikmasin diye apacik bir yalan soyluyor.
Peki siz bu hamile ve zavalli kadina ne oneriyorsunuz?
Kocani en iyi sen tanirsin.
Tabi, aldatilan butun kadinlar kocasini cok iyi tanir, kanit aramadan ic seslerini dinlesinler. Apacik yalan oldugu halde ortada.
Sizin yardiminiz gozleri kapatmaya yonelik. Yani yardim degil kostek demek daha dogru olur.
Canim esin hangi hatti kullaniyor bilmiyrm ama her hattin online islem sitesi var internette. Or. Avea ..avea online yaziyorsun esinin telefonundan sifre istyorsun sifre gelince siteye girip guncel fatura detayina bakiyorsun.kimle konusmus mesajlasmis heosi cikiyor...yani sekreteri ilka konusacak ama zamanli zamansiz mesajlari var mi mesajlasmasina cokta gerek yok yani sonucta onlari gormus olursun.esin uyurken falan sifre istemen gerekir tek sorun buKızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Sekreterini işten çıkarmasını söyleyin. Bakalım ne diyecek. Başka birini bulsun.
Ben burda açılan konularada verilen yanıtlarada dehşetle bakıyorum artık.
Kadın hamile ,canı inanılmaz yanıyor. Hayatında asla olmaz dediği şey başına gelme ihtimali var ,Dünyada en çok güvendiği insana güveni kırılmak üzere onuda geçtim hayata tamamen güveni kırılmak üzere.
Çaresiz kırgın yıkık halde ...
Henüz hiçbirşey kanıtlanmamış bir kaç şüphe üzerine adamı alçak kalleş ilan ettiniz.
Kadın karnı burnunda belliki psikolojik çöküntü içinde siz öneride bulunuyorsunuz uzaktan uzağa ,,,Aldatmıştır ,şüpheler yersiz değil,boynu altında kalsın,bırak git ,ne duruyorsun sakın onu dinleme..vs.
Allahım insanlık nereye gidiyor.
Kadın karakola kadar düştü hamile haliyle banklarda aç susuz oturuyor siz hala ..Onu ara bunu ara kesinleştir açığını bul vs.
Her şeyin bir usulu bir adabı var suçu tam kesinleşmişse bakarsın çaresine bulursun avukatını yazarsın dilekçeni herkes kendi yoluna.
Ben o haklı bu haksız o yaptı bu yapmaz demiyorum.
Bu kız yanında çalışan sekreter değilmiş zaten. İş görüşmesine gelenler listesinde ismi varmış. Sekreter başkası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?