Allah aşkına bir akıl verin:(

Onda hem fikiriz zaten ama benim katılmadığım konu 2. Kadınların daha az suçlu görünmesi hayır efendim aldatan erkeğe -kadına ne mustehaksa onlara eşlik edenlere de o müstehak denge çok önemli

Yani o kadar garip ki...
Haberde 2 tane olay gördüm sordum.Bu mu yani ?
Her haberde gördüğünüzü böyle genelliyor musunuz siz ? Gayet de yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj o.
Bütün konuyu okuyun,bir de yazdığınız mesajı okuyun yazılanlarla sorduğunuzun ne kadar alakasız ve dikkat çekici olduğunu kendiniz görün.

Kızlar karakola gittim arabayla götürdü bıraktı polislerle konuştum darp raporu olmadan alamıyoruz dedi bide beni ikna etmeye çalıştı hepsi birden eşim olacak adam da arkamdam geldi gözlü dolu dolu olayları anlatıp yemin billah dedi.polisin biri diyoki millet yatakta yakalıyo affediyo bi mesaja evi yıkacak şimdi.şok oldum ya millete ne kadar da kolay

Kızlar dediğiniz gibi son çare ev herhalde ama hemen gitmeyecem biraz dışarlarda süründürecem

ayy bu bazı polisler alem yaa...tövbe estagfurullah !

canım bak o adamı bı kaç ay surundur kesınlıkle.yoksa ıyıce laçkalaşır.sonrasını dusunursun

Ben burda açılan konularada verilen yanıtlarada dehşetle bakıyorum artık.
Kadın hamile ,canı inanılmaz yanıyor. Hayatında asla olmaz dediği şey başına gelme ihtimali var ,Dünyada en çok güvendiği insana güveni kırılmak üzere onuda geçtim hayata tamamen güveni kırılmak üzere.
Çaresiz kırgın yıkık halde ...
Henüz hiçbirşey kanıtlanmamış bir kaç şüphe üzerine adamı alçak kalleş ilan ettiniz.
Kadın karnı burnunda belliki psikolojik çöküntü içinde siz öneride bulunuyorsunuz uzaktan uzağa ,,,Aldatmıştır ,şüpheler yersiz değil,boynu altında kalsın,bırak git ,ne duruyorsun sakın onu dinleme..vs.
Allahım insanlık nereye gidiyor.
Kadın karakola kadar düştü hamile haliyle banklarda aç susuz oturuyor siz hala ..Onu ara bunu ara kesinleştir açığını bul vs.
Her şeyin bir usulu bir adabı var suçu tam kesinleşmişse bakarsın çaresine bulursun avukatını yazarsın dilekçeni herkes kendi yoluna.
Fevri hareketlerde bulunmayın lütfen.
İslamiyette bile bir gördüğün şeye 3 defa göz sileceksin .
Ben o haklı bu haksız o yaptı bu yapmaz demiyorum.
Senin kocanı senden başka kimse tanıyamaz kararını kendin ver bence.

polisin biri diyoki millet yatakta yakalıyo affediyo bi mesaja evi yıkacak şimdi.şok oldum ya millete ne kadar da kolay

O polislerin soyu tükenmedi mi hala...

Fevri hareketlerde bulunmayın lütfen.
İslamiyette bile bir gördüğün şeye 3 defa göz sileceksin .

3 kere mi aldatabilir yani. İyiymiş.

Senin kocanı senden başka kimse tanıyamaz kararını kendin ver bence.

Vermiş kararını işte. Aldattığını düşünüyor...

Mehmet Bey değil de neden Mehmet diye atmış ki?
Belki gerçekten aralarında bir şey yok,siz şüpheleniyorum dediniz diye sildi mesajı.
olur mu ole sey
ole bişi olsa silmez bak normal mesaj derdi
gorulmemesı gerek bişi oldugu ıcın elindne kapıp sildi
yoksa baksana sundan atmıs mesajı die gösterirdi

O polislerin soyu tükenmedi mi hala...

3 kere mi aldatabilir yani. İyiymiş.

Vermiş kararını işte. Aldattığını düşünüyor...

Aldattığına dayalı kesin delilleriniz var sanırım elinizde ?
3 defa göz silmek gördüğü şeye dayalı olarak söyledim siz anlamazsınız.. ,Kesin tanı konulmadan hastaya tedavi usülüne geçiyorsunuz ,Gerçi tedavide değil ameliyat sizinkisi...
Düşünmek farklı bir şey emin olmak farklı birşey .
Bende sizin yazdıklarınıza göre 13 yaşında cahil birisi olduğunuzu düşünüyorum, ama sadece düşünüyorum emin değilim.

Kendi de o yoldadır allah bilir

Kadinin kandirilmasina ortak olun mu diyorsunuz?

Adami tanimaya gerek yok. Apacik bir konuda ispatlayabilecegi halde yalan soyluyor. Sirket hatti olmasi hicbir sey degistirmez, bir mesajla tum dokumanlari cikartabilir. Ama kayip olum olmasi gerektigini iddia ediyor. Tartismali degil ki bu kisim.

Aldattigi ortaya cikmasin diye apacik bir yalan soyluyor.

Peki siz bu hamile ve zavalli kadina ne oneriyorsunuz?

Kocani en iyi sen tanirsin.

Tabi, aldatilan butun kadinlar kocasini cok iyi tanir, kanit aramadan ic seslerini dinlesinler. Apacik yalan oldugu halde ortada.

Sizin yardiminiz gozleri kapatmaya yonelik. Yani yardim degil kostek demek daha dogru olur.

Sekreterini işten çıkarmasını söyleyin. Bakalım ne diyecek. Başka birini bulsun.

Ben insani boyutunu ve hamile bir kadının psikolojisini düşünüyorum .
Siz sıcak ev ve ofislerinizde hakimcilik oynayacaksınız diye bir kadının göz göre göre ölüme götürülmesine göz yumamadım kusura bakmayın.
Ben bir şey önermiyorum !!Sizin gibi oturduğu yerden aklı kendine yetmezken akıl verenlere karşısındaki insanın hayatını zerre kadar bilmezken boş beleş laf olsun diye yorum dolduranlara takılmasın diyorum o kadar.
Kadın dışardayım diyor kadın sığınma evine gidiyorum diyor annem kabul etmiyor diyor ,seninde yardım için koşup kadına kalacak yer ayarladığına yarasını sardığına eminim pardon haksızlık ettim ben şimdi . Kahrolası şu ön yargım Ben sadece insanlık nereye gidiyor diyorum ve susuyorum Allah herşeye KADİRdir.

Canim esin hangi hatti kullaniyor bilmiyrm ama her hattin online islem sitesi var internette. Or. Avea ..avea online yaziyorsun esinin telefonundan sifre istyorsun sifre gelince siteye girip guncel fatura detayina bakiyorsun.kimle konusmus mesajlasmis heosi cikiyor...yani sekreteri ilka konusacak ama zamanli zamansiz mesajlari var mi mesajlasmasina cokta gerek yok yani sonucta onlari gormus olursun.esin uyurken falan sifre istemen gerekir tek sorun bu

Ne kadar da nick ve içerik uyumlu bir üye.

Kadının kocasına GECE 4' DE mesaj gelmiş 4 diyorum bak 4 yazıyla DÖRT. Adamın bir bok yediği %99 ortada ne yapalım melek mi ilan edelim adamı ? Müezzinle mi mesajlaşıyormuş o saatte ?

Herşeye de şu dini karıştırmayın zaten yasak dini yorum Mune .

Bu kız yanında çalışan sekreter değilmiş zaten. İş görüşmesine gelenler listesinde ismi varmış. Sekreter başkası.

Adam kendine liste yapmış vuhu. Ama bence konu sahibi adama şans versin İslam öyle diyormuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…