Kesinlikle ak koyun kara koyun çıkar böylece umarım hertain bunları yapacak gücü bulur kendinde ve umarım kocası masumdur hep dua ediyorum masum çıksın bir kadın daha aldatılıyor olmasın diye ve çok üzülüyorumUşağı , bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle; bir kadın yazıyorsa, bakıyorsa, erkekten cesaret alıyordur.
Ancak bazı durumlarda , hasta , inatçı kadınlarda var.
Bu ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım.
Şuan hiç bir kanıt yok. Inanmış gibi yapacak. Eskisinden iyi davranacak ve o sürede takibe alacak.
Can'ım az önce yaptım ama şirket yetkilisi olmadığınız için işlem yapılamıyor diyoKimin uzerine oldugu onemli deil canim.vodafone online diye google a yaz..oraya sorgulayacagin numarayi yaz.ve o hattan S yazip 7000 e gonder sifre gelcek.o sifreyle siteye giris yapiyorsun...orada menude fatura yaziyor faturaya tiklayinca guncel fatura bilgisi ve detay secenegi var ordan kontrol edebilirsin.butun suphelendigin numaralari yaz bi kahida sonra hepsine tek tek bak kimler diye...kisaca S yaz =》7000 gelen sifre ve numarayla google da vodafone online a gir =》fatura =》 guncel detay iste bukadar......ben kagida yazmakla ugrasmayip bakarken ekran goruntusu aldim hizlica .sonra telefonumda galeriden tek tek numaralara baktim kime ait diye...kime ait oldugunuda CIA diye bi program var indiriyorsun cep telefonuna ordan bakabilirsin.numarayi girip arama butonuna tikliyorsun kime aitse soyluyor..soylemedijlerinide kaydedip whatsapp tan bakiyorum profilden kimdir neyin nesidir diye..
Watsapi kaldırıp tekrar yükleyince geri geliyor diye biliyorum mesajlardaKızlar bide watshapdan silinmiş mesajlara nasıl ulaşırım
Canım olalı birşey bulamazsan son çare watsap web kalıyorKızlar bide watshapdan silinmiş mesajlara nasıl ulaşırım
Amin Can'ım@Hertain canım üzüldüm üzülmene.... umarım rabbim korktuğunu uğratmaz ama o kadın ne hakla o saatte esine yazar .
Canım onuda söyledim yapacam diyoCanım olalı birşey bulamazsan son çare watsap web kalıyor
sapsik58 gelir misin bir uzmanlığına ihtiyacımız var canım
Canım onuda söyledim yapacam diyo
Neden yaptın böyle birşey? adamı takip etmenin ne anlamı kaldı ki şimdiCanım onuda söyledim yapacam diyo
Sorma ben de çok sinir oldum durumaGeldim kuzucum.
Okudum konudaki ilk mesaji. Diger sayfalara gelemedim. Yeni bilgiler varmi o " mehmet" yazisindan haric?
Whatsap webte yardimci olabilirim lazimsa. Ay keske daha hayirli konularda etiketlensem varya, su an varsa kocasinin foyalarini ortaya cikarirsak pekte sevinemiycem. Bu yuva daha dagilicak. Bide namazliymis. Off
Neden yaptın böyle birşey? adamı takip etmenin ne anlamı kaldı ki şimdi
Şaka gibi ya neden yaptın bunu ? Resmen adama vereceğin kozu iyi sakla demişsinUsagi aklima mukayet ol. Adama soylemedi bi arkdastan bahsediyor de bana nolur
Usagi aklima mukayet ol. Adama soylemedi bi arkdastan bahsediyor de bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?