Allah aşkına bir akıl verin:(

Kocandan teli al verme whatsap geçmişine bak ama her atacağın adımı neden söylüyosun delilleri yok etmesi için mi

Kk ya pek takilmiyor arkdas galiba, tecrubesiz bu konularda sanirsam.
Konu sahibi @Hertain nerelerdesin?
Şapşik whatsapp geçmişinde oynama yapabilir mi neden " " yaptınız ben de biraz cahilim bu konularda da

Konuyu takip edebildiysen kocası zaten haberdar durumdan, konu sahibi tüm şüphelerini paylaştı evi terk etti şu an otelde eşi yerleştirmiş, telde kadınla da konuşmuş kocasının yanında, saydırmış vs. kadın çocuğum hastaydı yanlış anladınız ben evliyim sorry demiş vs.

Son düzenleme:
canım ya whatsapp webden takip edeceğini mi söyledin? kızlar bir akıl verin de başka bir şey desin, çevirsin bunu. hiç iyi olmadı

Şapşik whatsapp geçmişinde oynama yapabilir mi neden " " yaptınız ben de biraz cahilim bu konularda da
yaptık çünkü bu uygulamayla adamı takip edecekti ama adamı önden uyarmış resmen hazır ol seni takip edicem diye

Bütün yolları tıkadı ben en son çare bunu biliyordum
ben hala neden dökümü alamadığını anlamadım. sonuçta hat kimin üstüne olursa olsun şifreyle giriliyor biliyordum. valla çok merak ettim konuyu takip ediyorum ama şu saatten sonra adam itiraf etmediği sürece ne yakalayabilcek bilmiyorum.. kadının da ağzı bir ondan da bir şey çıkmaz.

Şirket yetkilisi değilmiş hat şirket hattı ya

yaptık çünkü bu uygulamayla adamı takip edecekti ama adamı önden uyarmış resmen hazır ol seni takip edicem diye
Anladım canım hakkaten kötü olmuş yav
Ama eski whatsap konuşmalarına ulaşılabilir değil mi yoksa o da şirket telefonu diye işe yaramaz mı? Dökümana ulaşamadığı gibi whatap geçmişine de ulaşamayabilir

Bir de eski konularına göz gezdirdim @Hertain , kocanın 2 çocuğu varmış biri 16yaşında ve aynı evdeymişsin zorluklar yaşamışsın. Umarım eşin sana bunu yapmamıştır pis nankörler

canım yeni mi hamilesin? şu durumda doğurmak istediğine emin misin?

Bebek 7aylık civarında. mary jane

Ayrıca olay sıcak sıcağayken böyle bir yoruma ne gerek var, isterse 7günlük olsun... ani kararlar almanın pişmanlıktan başka getirisi yok ki konu sahibi zaten tez canlı, düşünmeden hareket ediyor biraz. Yorumlarda daha sağduyulu olmamız lazım diye düşünüyorum.

Ya kızlar merak etmeyin bizimkide teknoloji özürlüsü bişey anlamaz sadece dedimki whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim.apple kimlik lazım ya o yüzden şifreyi bilmiyorum. sapsik58 usagi91

Neden sen oteldesin ben onu anlamadım. Adamı sutla evden. Gitmiyosa boşver bırak takipte kalsaydin keşke.

Kesin bosanacak misin peki

Allah allah normal hat uzerinden sirket yetkilisi nasil soruyorki.kendi hatti yokmu ondan bak
Can'ım şifre geldi tele 7000 şifre yazdım gönderdim.hem fatura bilgisi kısmına hemde güncel fatura kısmına yazdım tel numarasını Ve şifresini şirket yetkilisi kullanıcısı olmadığınız için bilgi veremiyoruz yazdı sadece ne kadar internet kaldığını yazdı

Ya kızlar merak etmeyin bizimkide teknoloji özürlüsü bişey anlamaz sadece dedimki whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim.apple kimlik lazım ya o yüzden şifreyi bilmiyorum. sapsik58 usagi91

Whatsap web den takip edebilirsin. Ama keşke en başından ses cikarmasaydin. Kurardin webi kanıt olurdu

Neden sen oteldesin ben onu anlamadım. Adamı sutla evden. Gitmiyosa boşver bırak takipte kalsaydin keşke.

Kesin bosanacak misin peki
Eve gitmek istemiyorum onun hiçbişeyini görmek halısına dahi basmak istemiyorum kalacak yerimde yok.şu işin aslını öğreneyim bi eğer haklıysam boşanacam pislikten

Şifre yetkilisinin isteyip istemediğini nerden biliyomus bu operator

Abovv. O son bilgilerden bi haberim ben. Isler sarpa sarmis be. Tuh. Adamda inkar etmiyor yani yaptigini? Yoksa hala diretiyormu?

Ayni usagi91 inde dedigi gibi gizli gizli takip edicegin kisiye " seni takip edicem dikkatli ol" demektir konu sahibinin yaptigi.

Ya belkide adamin zihninden silinmistir? Whatsapp dep mep felan diye aklinda tutmamistir yabanci geldigi icin. Ornegin bana futbolcularin ismini soylesinler bi kulagimdan girer bi kulagimdan cikar. Hicte arayip etmem kimmis neciymis diye.
Olabilirmiki? Hala bi sansi varmidirki konu sahibinin telefonu gizlice alip takibe almanin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…