Şapşik whatsapp geçmişinde oynama yapabilir mi neden "Kk ya pek takilmiyor arkdas galiba, tecrubesiz bu konularda sanirsam.
Konu sahibi @Hertain nerelerdesin?
Bütün yolları tıkadı ben en son çare bunu biliyordumcanım ya whatsapp webden takip edeceğini mi söyledin? kızlar bir akıl verin de başka bir şey desin, çevirsin bunu. hiç iyi olmadı
Şapşik whatsapp geçmişinde oynama yapabilir mi neden "" yaptınız ben de biraz cahilim bu konularda da
ben hala neden dökümü alamadığını anlamadım. sonuçta hat kimin üstüne olursa olsun şifreyle giriliyor biliyordum. valla çok merak ettim konuyu takip ediyorum ama şu saatten sonra adam itiraf etmediği sürece ne yakalayabilcek bilmiyorum.. kadının da ağzı bir ondan da bir şey çıkmaz.Bütün yolları tıkadı ben en son çare bunu biliyordum
Şirket yetkilisi değilmiş hat şirket hattı yaben hala neden dökümü alamadığını anlamadım. sonuçta hat kimin üstüne olursa olsun şifreyle giriliyor biliyordum. valla çok merak ettim konuyu takip ediyorum ama şu saatten sonra adam itiraf etmediği sürece ne yakalayabilcek bilmiyorum.. kadının da ağzı bir ondan da bir şey çıkmaz.
Anladım canım hakkaten kötü olmuş yavyaptık çünkü bu uygulamayla adamı takip edecekti ama adamı önden uyarmış resmen hazır ol seni takip edicem diye
Allah allah normal hat uzerinden sirket yetkilisi nasil soruyorki.kendi hatti yokmu ondan bakCan'ım az önce yaptım ama şirket yetkilisi olmadığınız için işlem yapılamıyor diyo
Can'ım şifre geldi tele 7000 şifre yazdım gönderdim.hem fatura bilgisi kısmına hemde güncel fatura kısmına yazdım tel numarasını Ve şifresini şirket yetkilisi kullanıcısı olmadığınız için bilgi veremiyoruz yazdı sadece ne kadar internet kaldığını yazdıAllah allah normal hat uzerinden sirket yetkilisi nasil soruyorki.kendi hatti yokmu ondan bak
Eve gitmek istemiyorum onun hiçbişeyini görmek halısına dahi basmak istemiyorum kalacak yerimde yok.şu işin aslını öğreneyim bi eğer haklıysam boşanacam pisliktenNeden sen oteldesin ben onu anlamadım. Adamı sutla evden. Gitmiyosa boşver bırak takipte kalsaydin keşke.
Kesin bosanacak misin peki
Whatsap webi kendi telimemi kuruyorumWhatsap web den takip edebilirsin. Ama keşke en başından ses cikarmasaydin. Kurardin webi kanıt olurdu
Can'ım şifre geldi tele 7000 şifre yazdım gönderdim.hem fatura bilgisi kısmına hemde güncel fatura kısmına yazdım tel numarasını Ve şifresini şirket yetkilisi kullanıcısı olmadığınız için bilgi veremiyoruz yazdı sadece ne kadar internet kaldığını yazdı
Şapşik whatsapp geçmişinde oynama yapabilir mi neden "" yaptınız ben de biraz cahilim bu konularda da
Konuyu takip edebildiysen kocası zaten haberdar durumdan, konu sahibi tüm şüphelerini paylaştı evi terk etti şu an otelde eşi yerleştirmiş, telde kadınla da konuşmuş kocasının yanında, saydırmış vs. kadın çocuğum hastaydı yanlış anladınız ben evliyim sorry demiş vs.
Whatsap webi kendi telimemi kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?